Бебеправене Тема 17 - Голяма радост у дома, на теста се е появила втората черта!

• 19 953
  • 714
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Еййй Блу да се явяваш бързоо със сведения какво стана при теб...дано лелката да не се е появила...Ели успех и на теб...и да май сме голяма групичка...аз още симптоми за лелката нямам...дано и да не дойде при всички нас и да завалят нашите положителни тестчета  Hug

Последна редакция: пн, 05 ное 2012, 12:33 от Cvety_U86

# 631
...дано и да не дойде при всички нас и да завалят нашити положителни тестчета  Hug
Дано, дано, дано!!!... До всяко  EFP тестче застане поне още едно!...
Всички ви  Hug Hug Hug
  love001

Ели, ти кога не чакаш?

# 632
ВЕСИ ,забравих одеве да пиша ,не се притеснявай в ранна бременност се случва, а и не е течение, просто зацапване, ако мога така да го нарека.Нали сега стават промени в матката ,бях чела нещо такова, много отдавна ,та може от това да е.Кога мислиш да идеш на лекар?Всичко ще бъде наред. Hug Hug Hug

# 633
Привет на всички   bouquet

При мен нищо ново, не мисля че този месец има + резултат, защото не бяхме никак активни....
Имам питане, дано си задам питанката правилно...та за МЦ, колко дни разлика е нормално да имаш (пр от 2 до 5дни разлика от Ц до Ц. ) И също така, в какъв период е нормално да ти се менят или това не е от значение стига дните да са от нормалните? Леле дано сте ми разбра ли питането  ooooh!  Thinking  newsm78

# 634
...дано и да не дойде при всички нас и да завалят нашити положителни тестчета  Hug
Всички ви  Hug Hug Hug
  love001

Ели, ти кога не чакаш?
Не чакам на 6-7.11.Мислех на 11.11 да направя тест, ако не е дошла лелката.Такмо ,тогава щях да имам 4 дни закъснение ,но някак си спрях да се надявам, от вчера почна ПМС.

# 635
Добро утро и от мен   bouquet
аз съм затънала в работа и немога да ви изчета още ooooh!, но и това ще стане
Весе миличка не се притеснява само спокойно мисли си за хубави неща  Praynig, всичко ще е наред ще видиш Hug
Тоито ти много ме съмняваш  Wink честито бебче  Hug
Наденце ти как си миличка?
хайде чакам много  EFP EFP EFP EFP

Ех, чак пък за честито е рано още .... ! Не смея нищо да си мисля и да се надявам, каквото такова.  Hug Още няколко дни и ще се разбере ...

# 636
Всички ви  Hug Hug Hug
  love001

Ели, ти кога не чакаш?
Не чакам на 6-7.11.Мислех на 11.11 да направя тест, ако не е дошла лелката.Такмо ,тогава щях да имам 4 дни закъснение ,но някак си спрях да се надявам, от вчера почна ПМС.
AAAAA Eли ще се карамееееее......какво като имаш ПМС......те не пречат да изкараш положително тесче......стискай се  Hug....

# 637
toito- силно се надявам за теб, нищо не се знае разбира се, дано се похвалиш , колко още трябва да изчакаш?  Praynig

# 638
  • Пловдив
Имам един въпрос. Имам дете на 5 години, което кърмех почти година. Понякога ми излиза по малко течност от зърната при стискане, дали е висок пролактин???

# 639
Ели, значи вървим абсолютно еднакво!  Hug И като гледам какво пишеш се отнася и за мене  Tired Ама пък знае ли се?  newsm78 Скоро ще видим...  Praynig
Ради, нямам представа колко е нормално да ти играе цикъла с 5 дни...за 2-3 дни знам, че се води нормално, но 5  newsm78 Дано се изкаже някой по-компетентен...

# 640
Веси, дано всичко е наред!  Praynig Пиши какво се случва с теб! И не се паникъосвай предварително!  Peace
На всички нечакащи им пожелавам успех!  Hug
Кристина, не падай духом и не се предавай, сигурна съм, че си силен човек и ще успееш! Peace
Ивка, къде се изгуби мила? Как си? Всичко наред ли е?

# 641
Ивка, виждам те!  Wink Защо не пишеш, някой обиди ли те, или? Липсват ми постовете ти!  Hug

# 642
toito- силно се надявам за теб, нищо не се знае разбира се, дано се похвалиш , колко още трябва да изчакаш?  Praynig

11.11.12 ми е датата. След този ден ще говоря вече Simple Smile и ще правя нещо, ако е необходимо

# 643
  • София
Не пиша, защото нямам новини. Док ми затвори и ми писа смс, че ще ми звънне по-късно. Сега чакам.

# 644
  • до най-прекрасния мъж
Ехеей, тук съм, даже ви чета, но все изскача нещо и не мога да пиша. Днес от сутринта тичам по задачи, точно влизам в офиса. Не само, че ми дойде, ами си и замина. Снощи  luvbed с милото, че от тази умора постоянна съм го оставила 4 дни на сухо и милият ми се нахвърли като малко зверче като разбра, че гостите са си заминал. Днес ще отида да взема иглика, витамини и тестове за О и ще започвам вече по-сериозно да следя нещата. Явно от само себе си няма да стане и ще трябва да се види дали всичко е наред. Искаше ми се да е от първият ден на М, но няма да е, че нямах възможност по-рано да ги взема. Сега гледам едни витамини Прегнакеър за зачеване и се питам дали са добри, но май ще карам по съветите на Илюжънчето и ще взема всичко по отделно. Поне ще знам кое какво е. Бягам, че имам много работа, а и една глава ме цепи, не е истина.
Обичкам ви и стискам палци на момичетата, които не чакате тези дни.
Дани, всичко е наред, просто съм изморена и се отдадох на мързел вчера - без комп, без ТВ, без нищо, ей така пълен релакс. В събота ходих до майка да я видим и да видим звяра колко е пораснал. Следобед бях на работа и така. Всичко е наред, атмосферата тук е толкова приятна, че не виждам кой с какво може да ме обиди.
 Hug на всички.

Общи условия

Активация на акаунт