как да се науча да не ми дреме ...

• 16 011
  • 283
  •   1
Отговори
# 135
  А, не мисля, че на обикновените мъже идеала им за релакс е да излизат само с жената и дечурлигата или да са вечер домашно пред телевизора. Много го идеализирате това положение, малко като в сапунка. Не съм сигурна че и мен ме кефи, та камо ли за мъж.
 Сигурно е хубаво, но човек има нужда и от малко по... мъжки занимания. Нищо лошо няма в това.
+1, всеки има нужда да си почине, не може само на работа и после в къщи пак като на работа.

# 136
  • София
Виж сега, мадам. Ако досега не си му стъпила на врата, малко вероятно е да успееш, но нищо не пречи да опиташ. Да свикваш да не ти пука е най-тъпото нещо, което можеш да направиш, освен че може да ти донесе трайно неудовлетворение от живота.

Иначе на някои мъжове им е изключително лесно и удобно от ръцете на мама да скокнат в ръцете на жената и те като ергенчета де си щракат цял живот с пръсти, никой за нищо да не ги търси.

# 137
Хич не съм съгласна, че майките не си почиват вкъщи, но това е друга тема.
Вариантът с излизането на цялото семейство заедно е най-добрия за мен, но тогава обикновено си почиват всички с изключение на мъжа, защото къде да отидеш с цялото семейство? На бар вечер не става, не е за деца, може на сладкарница или някъде на барче навън лятно време, но това е по-скоро компромис от страна на мъжа. Аз не бих ограничила моя с такива окови, каквито искате да слагате на всички.

Ама то много страшно да поканиш гости вкъщи, например  Simple Smile
И майката може да иска да иде на дискотека, но прави компромис, т.е. има и компромис от страна на жената.
Защо си мислиш, че това са окови? Не допускаш ли, че има хора, за които семейството е приоритет, а работа, хобита и приятели са след това. Слава Богу за 15-16 г. не ми се е налагало да му казвам какво да прави, не съм пъдар, нито командир. Не знам колко пъти да се прекръстя, и да се моля да ми е жив и здрав, щом за "обикновените мъже" мисълта за приятно прекарано време е всичко друго, но не и с най-близките си  Tired

# 138

Иначе на някои мъжове им е изключително лесно и удобно от ръцете на мама да скокнат в ръцете на жената и те като ергенчета де си щракат цял живот с пръсти, никой за нищо да не ги търси.
Точно това искат, друго не им трябва на тях.  Peace

# 139
  • Пловдив
  А, не мисля, че на обикновените мъже идеала им за релакс е да излизат само с жената и дечурлигата или да са вечер домашно пред телевизора.

Ирис,какво значи обикновените мъже?

Брей,не знаех,че мъжът ми е необикновен  Grinning

# 140
  • Burgas, Bulgaria

ние сме много различни на някой теми ,  мислех ,че нещата ще се изгладят с времето ,но уви , за някой неща ми е трудно да го разбера , както и той мен ....

И си мислела , че с появата на още едно дете , нещата ще се оправят.много грешно ако си го мислела така

ами ..... мислех си ,че се е променил , а се оказа ,че просто си го къта в себе си ..... Той си е такъв , избрала съм го , имам две деца .... не искам да си давам сметка на глас , защото не знам дали ще ми хареса това ,което ще чуя .... все си мисля ,че е момент , период ... бля , бля , но явно ..... хм ....

# 141
мадам тиква , или поставяш нещата по местата им, или търпиш всичко, което той реши.  Peace С времето тия неща стават по-зле.  Peace

# 142
  • Tам през Атлантическия океан
Комуникация , говорете  Wink
не всички мъже са като на Не се сърди, човече , Краси и още някои потребители , да им идва от вътре да се сещат сами и т.н.  Hug

Мадам тиква ,  като сте обсъждали, разговаряли той какво отказвал ли ти е  Rolling Eyes ако е да , тогава не знам какво да те посъветвам  Rolling Eyes

# 143
 А, не мисля, че на обикновените мъже идеала им за релакс е да излизат само с жената и дечурлигата или да са вечер домашно пред телевизора.

Ирис,какво значи обикновените мъже?

Брей,не знаех,че мъжът ми е необикновен  Grinning

Ами ако не иска да излиза никъде, доста е необикновен, да ти кажа Laughing
 Това не може да бъде задължаващо изискване за всички мъже - ако не са такива, значи са гадове.

Какъв "такъв", мадам Тиква? не се ли съобразява с теб, нагрубява ли те, отказва ли да направи нещо?

# 144
  • Burgas, Bulgaria

Мадам тиква ,  като сте обсъждали, разговаряли той какво отказвал ли ти е  Rolling Eyes ако е да , тогава не знам какво да те посъветвам  Rolling Eyes

до сега веднъж съм искала да изляза за 2-3 часа  и той ми каза ,че не е жена и не може да стои с двете деца сам , как щял да се справи , щял да лудне - ей това ме влуди , защото ми каза ,че това е положението да съм свиквала , леле дано не го е мислел ,че още ми държи влага .....не мога да повярвам просто какви неща пиша  ooooh!

# 145
  • Tам през Атлантическия океан
мадам тиква , или поставяш нещата по местата им, или търпиш всичко, което той реши.  Peace С времето тия неща стават по-зле.  Peace

Не той или тя реши  Wink би трябвало да е ТЕ решиха  Grinning

Трябва да се намери баланс  това е  Hug 

Мадам , ако ги е изръсил тези думи в момент на 'скандал'  Rolling Eyes има малко оправдание , в такива моменти може да си наговорят  неща които 'не мислим' сериозно ... уф не знам , всъщност не оправдавам такова поведение .

# 146
  • София
Като става въпрос за излизане, доколкото имам наблюдения от кафенетата и заведенията вечер, то повечето пъти са смесени компании, и рядко се срещат само мъже. На всичко отгоре повечето мъже по заведеенията са по-скоро млади и изглеждат неженени. Не зная къде толкова излизат мъже на по 40+ години, какви са тези кафенета в девет вечерта!

# 147
до сега веднъж съм искала да изляза за 2-3 часа  и той ми каза ,че не е жена и не може да стои с двете деца сам , как щял да се справи , щял да лудне - ей това ме влуди , защото ми каза ,че това е положението да съм свиквала , леле дано не го е мислел ,че още ми държи влага .....не мога да повярвам просто какви неща пиша  ooooh!
Има и друга възможност, мъжа ти да има някаква форма на страхова невроза, говоря сериозно. Както описваш положението, той никога не е гледал особено много децата, и ти от нищото му изтърсваш ето ти ги, ти ги гледай за 2 часа ... Ами напълно възможно е той просто да не знае как да ги гледа и да изпада в паника.
защо не опиташ по-лек и нормален подход, като да си там и да го оставиш за час сам да ги гледа, ще видиш колко въпроси ще има от негова страна докато се образова и разбере как да гледа децата?

# 148
  • Burgas, Bulgaria
сега за бебето може , иначе явно не съм се изказала правилно , с баткото много помагаше и го е гледал много ... наистина сякаш го е страх да остане с нея  newsm78 , тогава и нямаше толкова работа , та аз работех , а те се гледаха ....

# 149
Мадам Тиква,бързо оздравяване ти желая и гледай по-ведро на нещата!Идеални мъже няма,да знаеш WinkСигурна съм,че ще намериш начин да се справиш в обстановката.

Общи условия

Активация на акаунт