Детски апрески-кои марки са качествени

• 21 551
  • 81
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Много са лекички тези, които си взехме ние от продавалника и са страхотни. Моите девойки също са на 3 годинки и са с малки крачета носим 25 и 26. Ето копвам инфо от сайта от, който си ги взехме.

Отлични зимни апрески на Demar - Полша. Пометката е изработена от термопластична гума, която запазва своята гъвкавост и еластичност и в най-големият студ. Изработени са от специална- непромокаема, водоотблъскваща материя, с висока износоустойчивост. Подплата от 100% натурална овча вълна, с дебела стелка също покрита с вълнен слой. Използваната натурална вълна ги прави издръжливи на екстремни студове и изключително удобни и леки. Този модел е подходящ за крачета с висок свод или по-пухкаво стъпало.
Размери:№ 20/21 - стелка 13,5см. ; №22/23 - стелка 14,8 см.; № 24/25 - стелка 16см.; № 26/27 - стелка 17,4 см.; № 28/29 - стелка 18,6 см.;
За пълен комфорт на детското краче, производителят препоръчва, стелката да е по-дълга с 0,5 - 0,8см. от крачето.

# 61
  • Варна
Байче, благодаря и на теб за инфото  bouquet
Не са ви малки крачетата, моята госпожица носи 22- 23  Simple Smile Ама тя си е и дребничка де.
Измерих и крака и като гледам точно 22/23 ще и стане, 13.5см. и е крачето, значи стелката на този номер уж трябва да и е добре. Rolling Eyes

# 62
  • София
Аз в крайна сметка харесах и купих зимни обувки на Минимен от магазина на Витошка.
Трябва да ви кажа, че съм много впечатлена.  Страхотни са!  Доста детски ботушки разгледах в последно време, но това са единствените, които отговарят на всичките ми изисквания.  Надявам се, че няма да се разочаровам с времето.
Благодаря на Angel_Dust и missence, че споделиха за този магазин  Hug

# 63
И аз доста модели разгледах и голямо чудене падна, синът ми държеше да са със Спайдърмен и накрая поръчахме тях.За сега съм доволна,носи ги постоянно от 2-3 седмици,не иска други.

http://prodavalnik.com/detski-zimni-botushi-spaydrmen--nalichni-i12194465

# 64
  • София
момичета,

и ние купихме зимни ботуши  Peace На Кемал Пафи са, с агнешка кожа отвътре, изобщо съм много доволна  newsm44 Дано цялата зима крачетата да са сухи и топли  Praynig

# 65
  • София
Ние накрая си поръчахме на Keen  едни, ще ги видим как ще са тази зима.... средна дебелина, уж да не кипва тотално в у-ще , като стои, гледах и по-дебели разни, но накрая се отказах... въобще мн трудно с този първи клас и зимните дрехи  и обувки.

# 66
  • София
Да, при нас все още няма този проблем т.е. да стои цял ден с тях в училище. После и това ще трябва да мислим  Tired

# 67
  • София
missence - имаш ли под ръка линк с модела и ценичка, да знам дали да ме е яд, че не купихме и ние такива Simple Smile(голяма драма ми е с тези ботуши всяка година)

# 68
  • София
missence - имаш ли под ръка линк с модела и ценичка, да знам дали да ме е яд, че не купихме и ние такива Simple Smile(голяма драма ми е с тези ботуши всяка година)

Хммм, на страницата им колекцията е заклучена с парола  Thinking На кутията пише модел 420, цвят 07. Цената им е 129лв. Искаш ли да ти ги снимам?

# 69
  • София
ее не , чак да се занимаваш да ги снимаш Simple Smile http://kemalpafi.ru/razmer_26-31 тук има ли ги?
иначе ние тези взехме http://www.amazon.com/Basin-Waterproof-Winter-Toddler-Little/dp/ … f=cm_cr_pr_sims_t

# 70
  • София
Да, почти 1:1 са с 380-4-3-6 (26-30) /стр. 1/ от сайта. Нашите са 32 номер, целите са кожени и са тъмно сини, нямат тази иминация на плат нагоре.

И вашите са много хубави. Честито!

# 71
  • София
Simple Smile
добре изглеждат, не така  пухкави обаче както имам спомени от по-бебешките ни Simple Smile ако нещо не случим с  номера и стигнем до връщане, ще ги имам предвид пафито Simple Smile

# 72
  • Варна
Аз най-накрая се спрях на апрески  за малката и поръчахме Тези на Demar. Чакам да ми ги пратят и дано съм направила добър избор.

# 73
  • София
Simple Smile
добре изглеждат, не така  пухкави обаче както имам спомени от по-бебешките ни Simple Smile ако нещо не случим с  номера и стигнем до връщане, ще ги имам предвид пафито Simple Smile

Този модел го имаше с агнешка кожа вътре и без кожа вътре. Мерихме и един много красив модел на LEPI, но нещо не му бяха удобни, не знам защо. Той каза, че не ги иска  Tired

# 74
Аз най-накрая се спрях на апрески  за малката и поръчахме Тези на Demar. Чакам да ми ги пратят и дано съм направила добър избор.
Аз много го харесвам това моделче,но за съжаление са само до 29 номер,а нашата девойка вече е 31 номер Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт