My Toys - В света на играчките - 47!

• 49 634
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
ИнаТ - Исках от серията Лего Френдс Кафе - http://www.toytownbg.com/?toy=10.4.12169. Ще ти бъда много благодарна, ако ми кажеш дали го има, защото нямам възможност да проверя. Също евентуално се интересувам и от Къщата на Оливия, но е доста скъпа и пак на местата където я намерих по-евтина беше изчерпана.  Confused

Ако не ти е късно в петък, със сигурност ще проверя и в Хит, и в Хиполенд, там също имаше.

# 511
  • София
Трябва ми химикалка за дясна ръка, с която детето се приучва към правилен захват. С преводача се получава доста объркан превод. Например това химикалка ли е, мога ли да сменям пълнителя? На снимките видях, че е за дясна ръка, но от преводача оставам с впечатлението, че е за лява.
Приемам всякакви предложения, помагайте!

# 512
  • София
Трябва ми химикалка за дясна ръка, с която детето се приучва към правилен захват. С преводача се получава доста объркан превод. Например това химикалка ли е, мога ли да сменям пълнителя? На снимките видях, че е за дясна ръка, но от преводача оставам с впечатлението, че е за лява.
Приемам всякакви предложения, помагайте!

Виждала съм накрайници, които се слагат около молива, за да се приучи малката ръчичка към правилен захват. Има за лява и дясна ръка, но така и не разбрах, от кой БГ сайт са ги поръчали...Дано някой по запознат се включи  Rolling Eyes

Спунк, не съм сигурна, но доколкото разбирам това включва 2 пълнитела, значи може да се сменя  Peace

# 513
Спунк, това е химикал. Има ги в Карфур The Mall. Не ти гарантирам, от кой модел и цвят са останали /лява или дясна ръка/.
Накрайника, за който jijibiji ти пише, също го има там.
Днес мога да проверя какви има.

# 514
  • София
Някой питаше за къщата за кукли на Плеймобил - ще е налична след 9.12, но ми се струва доста рисково да се поръча за Коледен подарък... Confused
В голяма дилема съм, искам и други неща да поръчам, но не смея да я чакам, а после само нея да пусна...

# 515
  • Стара Загора
Oт сторе.бг купувах миналата година тренажор.
http://www.toy.store.bg/p61591/obuchavasht-trenazhor-s-moliv-za-diasna-ryka.html

показаните химикали на Стабило ги имаше в Метро в началото на учебната година, на много хубава цена бяха 4-5лв. Само да се гледа внимателно, че има и за лява ръка.

# 516
  • в белята
1eks на прима виста пластмасата изглежда много здрава.Има къде да се седне (без да се обижа някой родител ама не е за дебеличко дете седалката  и нехих го пробвала с 100 кг)Якото е че цялата жълта част се върти и може да си копае навсякъде.

# 517
  • София
Благодаря, момичета, ще потърся първо тук, защото цената в сайта не е от най-добрите. Аз открих на няколко места, но все за лява ръка, а и мисля, че има размери за различните възрасти.

# 518
  • София
Тренажорчетата дадени по-горе са чудесни за тънки химикалки или моливи. Взимала съм в книжарницата в подлеза на Соф. Университет.

# 519
  • Пловдив
Ивон, и аз много исках това Лего. Но за съжаление никъде не можах да намеря, обърнах всички сайтове и магазини. Много се зарадвах, като ми казаха за My Toys и видях, че го има, а и на каква цена....Но докато реша да пусна поръчка и проуча как става и се изчерпа. В крайна сметка поръчах друго което днес пристигна и съм много доволна.  http://www.mytoys.de/LEGO-LEGO-5560-Steine-Co-Gro%C3%9Fe-M%C3%A4dchen-Steinebox-402-Teile/LEGO-Steine-Eimer-Boxen/LEGO/KID/de-mt.to.br01.21.03/1910187
Лего Сити Кафе го има сега в Ларедут, но е 35 Е. Ако ти се дават толкова пари. Аз от там го поръчах за племенницата.
мандаринка, за Легото което обсъждаме до вчера пишеше, че ще е налично на 4,12 а вчера написаха, че през януари. Така, че не разчитай много.

# 520
  • Добрич
Здравейте, всички!

Поръчвам за първи път и чета за код за намаление при първа поръчка. Как да разбера дали и на мен ми се полага такъв?
Някой поръчвал ли е някога шейна? Simple Smile

# 521
Пробвай този код  4BKM89ZHG56X  ,би трябвало да намали 10 евро,като минималната сума на поръчката трябва да е 30 евро.

# 522
  • Добрич
Елфеа, много благодаря!   bouquet

# 523
Най-накрая се появи нещо на сайта на DHL (не българския).
Produkt / Service    WELTPAKET Premium, Premium (Luftpost) (Bulgarien)
Status vom Mi, 05.12.2012 09:30 Uhr   Die Auftragsdaten zu dieser Sendung wurden vom Absender elektronisch an DHL übermittelt.
Но няма дата, на която да се предполага, че ще пристигне. Надявам се да дойде до края на седмицата. Нямам търпение. Crazy

# 524
Благодаря, момичета, ще потърся първо тук, защото цената в сайта не е от най-добрите. Аз открих на няколко места, но все за лява ръка, а и мисля, че има размери за различните възрасти.

Спунк, в Карфур са останали само за лява ръка. Там има моливи за лява и за дясна ръка, има и държачи за приучаване.

Общи условия

Активация на акаунт