My Toys - В света на играчките - 47!

• 49 623
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
Да,Шантал,аз питах в тази тема  Hug
И пак мислех да помоля мамите ,които ходят до Джъмбо,Хиполенд и т.н. да проверят дали няма такива цветни спрейове? Ако има желаещи да ми помогнат с покупката им да ми пишат на ЛС,тъй като наблизо нямам от тези магазини   bouquet

# 601
  • София
hot tea на англиски чудесно си разбират хората, аз само на английски комуникирам с тях, на последните мейли ми отговориха светкавично направо, пиши им!
Ако искаш пусни ми проследяващия линк на ЛС да погледна дали има нещо притеснително...

# 602
Днес се обаждах на Mytoys и на DHL. Оказа се, че Mytoys още не са предали пратката (от 27.11 Crossing Arms). Аз доста се ядосах, но те бяха много любезни и ми се извиниха за закъснението. Ако, обаче не пристигне до Коледа ще им се обадя и ще бъда много по-лоша. За сега съм спокойна, защото има още една седмица, но да видим. Sad

# 603
Здравейте,момичета Simple Smile на някоя от вас пратката да "кибичи" на Günzburg, Deutschland,от Неделя вечерта е там...

# 604
Знам, че имате от интерактивните животни на Fur Real и специално котката, каже струват ли си, или просто ще ми ръси бели косми.. Joy

И още едно животно  Mr. Green - кученце Chi Chi Love в чантичка на Simba е, за него имате ли мнение.

# 605
  • София
Имам едно въпросче за ученическите раници. Големият ми син догодина ще е първи клас и съм склонна да дам повечко пари за хубава раница. Разгледах наличните раници в сайта и питането ми е дали през януари се очаква по време на намаленията да свалят цени и изобщо горе долу как се движат цените в тази граници, които са сега или има и по-големи намаления? Благодаря за инфото предварително на всички, които могат да ми съдействат с инфо.

# 606
  • София
Здравейте,момичета Simple Smile на някоя от вас пратката да "кибичи" на Günzburg, Deutschland,от Неделя вечерта е там...

Моркса, една от моите висеше там доста време, от 7.12...сега според немския ДЧЛ още е там, но влязох в БГ ДЧЛ и по референция проверих, днес е влязла в БГ, утре ще ми я доставят...надявам се. Проследяването е много "куцо", та не разчитайте много на него, не веднъж ме е изненадвал куриера Simple Smile

# 607
  • София
Явно ще ми се наложи да върна един от артикулите, които са ми изпратили. Когато направих поръчката не получих потвърдителен мейл. Писах им и те отговориха, че нямат поръчка от моя акаунт. Преди два часа ми позвъниха от DHL, че утре ще ми доставят пратката. Аз междувременно купих една от играчките от магазин. Дали ще ми възстановят и пощенските разходи по връщането?  newsm78  Някой попадал ли е в подобна ситуация?

# 608
  • София
Спунк, дай да видим какво ти е излишно, може някой да те "отърве" от него  Peace
ПС. Ако пък си пазиш касовия бон, може да върнеш вече купеното от тук.

# 609
  • София
Ето това Лего май ще ми е излишно. Съмнявам се, че ще ми го приемат обратно в магазина. По-вероятно е да ми предложат нещо на същата стойност.
А иначе с DHL ли трябва да им го върна?
В линка от първия пост пише, че мога да го върна в четиринадесетдневен срок без да плащам транспортни разходи, но трябва да им се обадя, за да изпратят куриер. Не ми стана много ясно. Дали мога да ги предупредя с мейл или трябва да звъня по телефона?

Редактирам се. Открих инструкциите, но ако някой е връщал, нека все пак ми пише.

Последна редакция: чт, 13 дек 2012, 21:58 от Спунк

# 610
  • София
Много е хубаво легото, дано някой си го познае.
А иначе ако пазиш касов бон, и играчката не е отваряна, не могат да ти откажат да го върнеш, ако си настоятелна и се позовеш на КЗП примерно  Simple Smile
За връщането, Диди или Ивето са с повече опит, те ще кажат  Peace

# 611
  • Sofia

А иначе ако пазиш касов бон, и играчката не е отваряна, не могат да ти откажат да го върнеш, ако си настоятелна и се позовеш на КЗП примерно  Simple Smile

Да, нямат право да ти откажат ако пазиш касовия бон. И аз доскоро си мислех, че мога само да заменям  Embarassed

# 612
  • София
Няма да ти откажат, аз също подкрепям, можеш да върнеш щом е неразопаковано и с касовия бон  Peace Не че на тойса е сложно да върнеш, но тук ще ти коства по малко усилия и по бързо ще си получиш паричките  Simple Smile

А иначе за връщането в тойса....инфото за куриера е старо...Пиши им мейл, че ще върнеш нещо си...дори не е нужно да обясняваш защо...На фактурата, която си получила попълваш защо и какво връщаш, отиваш в пощенския клон до вас и пред тях опаковаш. На мейла ще ти отговорят на кой адрес да им го върнеш. Пазиш касовия бон, правиш снимка или сканираш и им го пускаш на факс-а/мейл-а, заедно с данни за сметката ти в банката...Номер, имена, BIC/SWIFT. По картата, с която си платила, ще ти върнат сумите за артикула и за пощенските  Hug

# 613
  • София
jijibijiHug  много благодаря. И последен въпрос /надявам се/: мога да върна само един артикул от поръчката нали?

# 614
  • София
jijibijiHug  много благодаря. И последен въпрос /надявам се/: мога да върна само един артикул от поръчката нали?

Да, да, можеш, няма проблем  Hug

Общи условия

Активация на акаунт