My Toys - В света на играчките - 47!

• 49 636
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте,момичета Simple Smile на някоя от вас пратката да "кибичи" на Günzburg, Deutschland,от Неделя вечерта е там...

Моркса, една от моите висеше там доста време, от 7.12...сега според немския ДЧЛ още е там, но влязох в БГ ДЧЛ и по референция проверих, днес е влязла в БГ, утре ще ми я доставят...надявам се. Проследяването е много "куцо", та не разчитайте много на него, не веднъж ме е изненадвал куриера Simple Smile

Хубавото е,че гледам и от друг сайт как се движи пратката ми...а лошото,е че всеки ден сменят датата на пристигане в Бг..сега на 17.12 е променена Outta Joint

# 616
Здравейте мили дами, за пръв път се престраших да поръчам от майтойса.
Поръчах на 8.12 и снощи 13.12 получих имейл, че пратката е изпратена, но никъде не намирам TrackN. Нито в ДЧЛ Германия, нито в дойтче пост, нито във Федекс.
Изчерпаха ми се идеите, къде мога на друга място да ги следя?

Притеснявам се, че има няма 300 евро ми е поръчката и треперя от притеснение

# 617
По мои поръчки  съдя,че сега малко закъсняват пратките и не отразяват така стриктно всеки етап от движението на поръчката. Но идват.

# 618
Извинявайте за глупавия въпрос,понеже на началната страница има всичко,което трябва да се знае за сайта,но може ли някой ,който е поръчвал да ми обясни точно колко е доставката,за колко време пристига почъчката?
Благодаря Ви!   bouquet

# 619
  • София
Доставка 16Е, има кодове за нови клиенти на стойност 10Е (намират се с търсачка, ако не го получиш на имейл). Време на доставка от 9 до 20 дни или повече дни. Сега е натоварен период и може да има забавяне.

# 620
Благодаря!   bouquet

# 621
  • София
Здравейте мили дами, за пръв път се престраших да поръчам от майтойса.
Поръчах на 8.12 и снощи 13.12 получих имейл, че пратката е изпратена, но никъде не намирам TrackN. Нито в ДЧЛ Германия, нито в дойтче пост, нито във Федекс.
Изчерпаха ми се идеите, къде мога на друга място да ги следя?

Притеснявам се, че има няма 300 евро ми е поръчката и треперя от притеснение
Отиваш в Mein Konto > Auftragsübersicht/Retouren
Там имаш  Rechnung Nr. ХХХХХХХХХ
данни за дата на поръчка, адрес и т.н.
и долу в дясно Sendungsaufkunft - това е линк към страницата на DHL, там ти е и тракинг номера. Ако нямаш такъв бутон значи още не е подадена към дхл, най-вероятно.
Не че имам голям опит в поръчването, но установих, че след като я приемат 1-2 дни си няма такъв Sendungsaufkunft и после добива.
Споко, ще дойде, аз сега тръпна в очакване, че моята се застоя в Günzburg, а другата седмица трябва да пристигне, иначе дядо Коледа ще се издъни...

# 622
мандаринка Danke fuers Info Wink Много съм злее еййй, аз директно започнах да го търся из БГ-пощи, ДЧЛ, и Федекс и навсякъде ми даде, че не го намира. И моите са в Гюнцбург.

# 623
  • Добрич
И моята пратка е там според немския дхл, още от 10.12.  Crossing Arms Как да проверя в българския дали има различно инфо? Като си копирам номера на пратката от немския сайт и го сложа в българския, ми излиза, че не съществува такава пратка. Има ли някаква подробност?
Пък може и да са натоварени точно в този период, всъщност.  Thinking

# 624
  • София
И моята пратка е там според немския дхл, още от 10.12.  Crossing Arms Как да проверя в българския дали има различно инфо? Като си копирам номера на пратката от немския сайт и го сложа в българския, ми излиза, че не съществува такава пратка. Има ли някаква подробност?
Избираш в българския ДЧЛ - други начини на проследяване - проследяване по референция на изпращача, и там си въвеждаш номера който имаш от немския ДЧЛ, плюс датата когато е изпратено  Peace.

# 625
  • Добрич
Betelgeize, много благодаря!  Hug Изглежда днес е отпътувала пратката от София и се надявам в понеделник или вторник да е при мен  newsm44

# 626
  • ВАРНА
И моята пратка е там според немския дхл, още от 10.12.  Crossing Arms Как да проверя в българския дали има различно инфо? Като си копирам номера на пратката от немския сайт и го сложа в българския, ми излиза, че не съществува такава пратка. Има ли някаква подробност?
Пък може и да са натоварени точно в този период, всъщност.  Thinking
Избираш в българския ДЧЛ - други начини на проследяване - проследяване по референция на изпращача, и там си въвеждаш номера който имаш от немския ДЧЛ, плюс датата когато е изпратено  Peace.

Аз ли нещо не правя както трябва  newsm78 В референтен номер пиша номера на пакета на ДХЛ,страна БЪлгария,датата - първата дата която ми е в сайта на немския ДХЛ,на 13-ти е предадена в Германия,може още да не се е появила в българския ли?

# 627
  • Русе
Може, минават 4-5 дни докато се появи в БГ и зависи и от дните на седмицата. Може би понеделник-вторник ще е тук.

# 628
Вчера се обаждах в българския DHL и ми казаха, че пратки от Германия получават само във вторник, четвъртък и петък.

# 629
Избираш в българския ДЧЛ - други начини на проследяване - проследяване по референция на изпращача, и там си въвеждаш номера който имаш от немския ДЧЛ, плюс датата когато е изпратено  Peace.

Благодаря за тази информация  bouquet пристигнала е в София и е обработена Grinning

Общи условия

Активация на акаунт