My Toys - В света на играчките - 47!

• 49 641
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
  • Димитровград
Търся къщичката на Плеймо от 25 евро,ако някой я има в излишък, да ми пише на лични.

# 631
...  пристигнала е в София и е обработена Grinning
Честито! и ако ще съм полезна на някого, който чака поръчка със статус "напуснала Германия" на 10, 11 и 12 Дек ... всички тези поръчки са в Бг, просто е въпрос на дни, да се доставят на адрес, ако вече не е направено ... щот събота (15 Дек) беше раб ден и трябваше всичко да е разнесено, но все пак ... може и да са останали пратки за пон. Разбира се, доставките на дхл бг за други градове, различни от Сф ... е нормално да се забавят с още 1 ден.

По мои поръчки  съдя,че сега малко закъсняват пратките и не отразяват така стриктно всеки етап от движението на поръчката. Но идват.
само мога да ти пригласям, Дани  Heart Eyes не можеше да се каже по "уклончиво", но пък е напълно вярно  Peace

Търся къщичката на Плеймо от 25 евро,ако някой я има в излишък ...
Имам къщичка от 28 евро  Mr. Green и никак не е излишна, специална доставка за Нели  Heart Eyes която първа ни проглуши ушите  Laughing
Понякога си мечтая за времето, когато бяхме в ръцете на Интерлог   bouquet И за успокоение на търпеливите  Wink  абсолютно всички пред-коледни поръчки са вече получени, чакам едно малко "недоразумение-изтърсаче" от 6 Дек  Blush  изкуших се в пристъп на безумие и обещах за преди-коледа hahaha  това да ми е за урок, друг път да съм по-предпазлива, имам и сторниран артикул, но ... деян му е майката, няма да си оставим каручката в калта  Mr. Green

И като споменах "каручка" ... имам резервна тази http://www.mytoys.de/LEGO-LEGO-9469-Herr-der-Ringe-Die-Ankunft-v … 01.21.119/2431199 взех я първоначално "за себе си"  Joy много е красива и толкова сладка, препоръчвам я на който е любител на човечетата  Peace 

# 632
# 633
  • София
Аз малко клю клю, ето тази ферма на Айхорн http://www.mytoys.de/Eichhorn-Bauernhof-37-tlg/Eichhorn-Weiteres … r01.12.05/2060852 в Кауфланд беше 30 лв, преди малко се върнахме от пазар.
И един джип на Дики, ама не мога да открия в сайта дооста големичък, беше на около 60 % 11 лв  Peace За сведение на изостаналите с подаръци, или на които не са им достатъчни  Simple Smile.

# 634
  • София
Във всички Кауфланд ли ще ги има?

# 635
  • София
Във всички Кауфланд ли ще ги има?
Предполагам да, до изчерпване на количествата. За Люлинския мога да кажа имаше около три ферми и три четири джипа. Да уточня, че не са при играчките, където са стандартно. Ами като влезеш през плод зеленчука, зентралния коридор, само направо и има в средата едни рафтове с намалени неща, и там са. Може и друго интересно да е имало, ама не разгледах много подробно.

# 636
Аз малко клю клю, ето тази ферма на Айхорн http://www.mytoys.de/Eichhorn-Bauernhof-37-tlg/Eichhorn-Weiteres … r01.12.05/2060852 в Кауфланд беше 30 лв, преди малко се върнахме от пазар.
...

А в МЕТРО фермата е 21,59лв. Вчера купих една.
За справка стр.30 от каталога Домът на Коледа.
Валидно е до 24.12.2012, но предполагам и до изчерпване на наличности. Много неща вече ги няма, вероятно заради 30% намаление на всички непромоционални играчки.  Peace

Последна редакция: пн, 17 дек 2012, 13:29 от shrekie

# 637
Джипове в Кауфланда в Овча купел имаше 5-6...червени и зелени. Ние набързо се уредихме с един червен Mr. Green

# 638
  • гр.Варна
Търся къщичката на Плеймо от 25 евро,ако някой я има в излишък, да ми пише на лични.

Намери ли си къщичка -аз естествено имам излишна  Peace

# 639
  • Димитровград
marianik,писах на лични.

# 640
  • ВАРНА
Някой връщал ли е артикули към Тойса и като малък пакет ли ги е пускал?Аз пуснах с БГ пощи като малък препоръчан пакет,издадоха ми касов бон,на него си пише до къде,от кого е пуснато,колко тежи ,баркод...Сега питах Тойса получили ли са върнатото,но се оказва,че по този баркод не могат да проследят пратката,защото това бил номер само за БГ  #Cussing out Пусната е на 27.11,за почти 3 седмици би трябвало да са я получили вече  Rolling Eyes И се чудя сега какво да правя  ooooh!

# 641
Някой връщал ли е артикули към Тойса и като малък пакет ли ги е пускал? ...  Пусната е на 27.11,за почти 3 седмици би трябвало да са я получили вече  Rolling Eyes И се чудя сега какво да правя  ooooh!
...
Започвам отзад напред  Sunglasses  в мом най-важното е да сме спокойни и да си стягаме за празниците  Peace особено ти в сегашното си положение, последна грижа би трябвало да ти е какво е или не е получил тойса  Wink нали ние си получаваме всичко и той всичко ще си получи. Търпение ни трябва и двете посоки. Дано и приятелките ти да проявят разбиране и търпение, все пак ... не всичко зависи от добрите ти намерения и желанието да помогнеш.
Дали някой е връщал нещо в тойса  Mr. Green  "Да, разбира се, аз, благодаря за въпроса"  Joy дано не ми се налага повече пу пу пу  Grinning
Много правилно си направила всичко и скоро ще получиш на мейл Retoureneingangsbestätigung за върнатите артикули.
Ето продължението на пратката ти след като е напуснала Бг https://www.deutschepost.de/sendung/simpleQueryResult.html доставена е на 14 Дек.
Малко се бавят с отраяване на получените пратки ... около 4-5 дни, защото артикулите се връщат в Hаnau. Там приемат, разопаковат, отразят и изпращат инфо в Отдел Клиенти, който е в Berlin ... и чак тогава получаваме обратно инфо за върнатите артикули и заверяване на сметките ни.

ПП: само за инфо, предала си пратката на 27.11, но е обработена ... седмица след това в Бг Пощи Crazy Ако искаш подробно да ти клю клю, заповядай на лични и без това съм ти длъжник  Heart Eyes

сега видях, че линка не се отваря с всичката инфо, ето това пише и има сканиран изрязъка с подписа на получателя:
Result:
Shipment number:      RI081075939BG
The item was delivered on Dec 14, 2012.

# 642
  • Сливен
 Момичета, търся адвенткалендара с принцесите и многото козметични аксесоари - няма го наличен на сайта, но може би някоя от Вас го има излишен Blush. Няма да се разсърдя ако ми предложите и излишен адвенткалендар на Плеймобил, за момченце обаче Simple Smile - имали сме този с дядо коледа, рицарите с дракона и сега пиратите.

# 643
  • София
Момичета, още една излишна играчка има при мен, ако някой има нужда да пише ЛС:

http://www.mytoys.de/New-Bright-New-Bright-RC-Auto-Pro-Dirt-Jeep … .01.01.01/2361706

И един микрофон имам излишен, но сега не се отваря линка, ще го потърся в друг сайт и ще пусна линк.

Чакам с надежда да дойдат до петък 2 последни за тази година поръчки, силно стискам палци, защото много се забавиха, но вече пътуват насам  Praynig

# 644
Фермата на Айнхорн я има и в Хиполенд, 22 лв е там!!

Общи условия

Активация на акаунт