My Toys - В света на играчките - 47!

• 49 640
  • 743
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна

Имаме втората, стабилна и здрава играчка е, използвана е за маса, за стол, за стълба - издържала е тези изпитания, но хубавите ми думи за нея свършват тук. Асансьора се движи много трудно, дори от мен, при опит цялата играчка се надига, механизма заяжда и малкото желание на малкия да си играе с нея се изпаряваше. Наскоро поръчах тази за племенника, но отзиви за нея мога да дам след Коледа.

# 496
  • Варна

И аз пуснах поръчка снощи с код за новорегистрирани /-10 евро/  Mr. Green, дано след седмица да пристигнат нещата, както винаги досега.... Praynig

Дано, но аз пуснах поръчка миналата сряда и от 01,12 си седи на едно място, все още в Германия и не е мръднала.  Confused

И моята е така. Пусната на 28.11. На 29-ти е изпратена и от 30-ти няма отразено движение. Мисля, че това не се променя до като се получи. Поне така е с поръчките  от немското  Джавари. Греша ли?

# 497
  • ВАРНА
Е, мен много ме прецакаха.  Twisted Evil

Както писах пуснах поръчката на 27.11. В нея се включваше и едно Лего Френдс за дъщеря ми, което към момента беше налично. Както писах чаках, чаках, чаках ....е, те днес чак се сетиха да се наканят да ми пишат, че Легото не е налично, сторнират го и ми изпращат другите неща. А аз с подаръка на дъщеря ми какво да правя да им се не види? И промоциите в Комсед изтекоха вчера, въпросното Лего по сайтовете изчерпано.  ooooh! Просто съм страшно разочарована от тях. Sad Бива, бива, ама....

като пуснеш поръчка им трябват към 5дни да я обработят и окомплектоват,едва ли особено сега по празниците са стояли свободни,така че съвсем нормално да отреагират по-късно,като изпратят наличните неща ти пишат какво е сторнирано и няма да пристигне.Аз бих казала че на фона на доста сайтове Тойса са изключително коректни в много отношения  Peace

# 498
  • София
И моята е така. Пусната на 28.11. На 29-ти е изпратена и от 30-ти няма отразено движение. Мисля, че това не се променя до като се получи. Поне така е с поръчките  от немското  Джавари. Греша ли?
Да точно,като от немското джавари е.Можеш вече да си проверяваш в dhl.bg проследяване по референция на изпращача дали е пристигнала в БГ.  за да не се налага да им звъниш по телефона  Peace

# 499
  • В реалността
Момичета, снощи казаха, че немско тъне в сняг. Само не разбрах за къде точно става въпрос - май изреждаха области, но слушах с едно ухо. Сещам се че преди 2-3 години някъде заради такива проблеми доста дълго си чакахме поръчките.

# 500
  • Варна
И моята е така. Пусната на 28.11. На 29-ти е изпратена и от 30-ти няма отразено движение. Мисля, че това не се променя до като се получи. Поне така е с поръчките  от немското  Джавари. Греша ли?
Да точно,като от немското джавари е.Можеш вече да си проверяваш в dhl.bg проследяване по референция на изпращача дали е пристигнала в БГ.  за да не се налага да им звъниш по телефона  Peace

bouquet Благодаря. Днес е пристигнала.  Simple Smile

# 501
  • Пловдив
Извинявам се, че не е по темата, но понеже нищо не ми излиза в БГ сайт на DHL, Dzuls, би ли ми казала правилно ли проверявам?
Тук си пиша Sendungsnummer : http://www.dhl.bg/bg/express/tracking/shippers_reference.html Така ли е?

# 502
  • София
Има ли актуален код за  -10%  при първоначална поръчка? Търсих, но открих само за 10€

# 503
  • София
Има ли актуален код за  -10%  при първоначална поръчка? Търсих, но открих само за 10€

За първа поръчка има само 5,8 10 евро кодове...10% дават веднъж годишно на рожден ден, такива в нета не се намират...  Peace

# 504
  • София
Извинявам се, че не е по темата, но понеже нищо не ми излиза в БГ сайт на DHL, Dzuls, би ли ми казала правилно ли проверявам?
Тук си пиша Sendungsnummer : http://www.dhl.bg/bg/express/tracking/shippers_reference.html Така ли е?
Да тук си пишеш номера за проследяване,като от падащото меню избираш датата на изпращане и направлението на пратката,в полето клиентски код не се попълва нищо.
Ако нищо не ти излиза значи още не е влязла в БГ.

# 505
Е, мен много ме прецакаха.  Twisted Evil

Както писах пуснах поръчката на 27.11. В нея се включваше и едно Лего Френдс за дъщеря ми, което към момента беше налично. Както писах чаках, чаках, чаках ....е, те днес чак се сетиха да се наканят да ми пишат, че Легото не е налично, сторнират го и ми изпращат другите неща. А аз с подаръка на дъщеря ми какво да правя да им се не види? И промоциите в Комсед изтекоха вчера, въпросното Лего по сайтовете изчерпано.  ooooh! Просто съм страшно разочарована от тях. Sad Бива, бива, ама....

Кое Лего френдс ви трябва? В Хит имаше различни модели, аз купих от там.

# 506
  • Пловдив
Dzuls, много благодаря!
Пристигнала е днес в София. Грешката ми е била, като търсих първоначално, че не сменях датата, и за това не ми излизаше.

# 507
За колко време ви пристигат поръчките? Чудя се дали да поръчам един чувал ... да не пристигне след Коледа ...

# 508
  • София
ИнаТ - Исках от серията Лего Френдс Кафе - http://www.toytownbg.com/?toy=10.4.12169. Ще ти бъда много благодарна, ако ми кажеш дали го има, защото нямам възможност да проверя. Също евентуално се интересувам и от Къщата на Оливия, но е доста скъпа и пак на местата където я намерих по-евтина беше изчерпана.  Confused

morgana07 - От години поръчвам от чуждестранни сайтове. Е, такова нещо до сега - почти седмица да ми приготвят поръчката не е било.  Confused Май само от Ла Редут едно време се бавеха толкова, но там и не съм плащала доставка, а тук плащам 16 евро, нали?  Wink Амазон (и немския и английския) да не мислиш, че сега седят без работа. Искаш ли да ти кажа за колко време ми изпратиха нещата по време на Черния петък? За по-малко от 24 часа.  Peace Така че в случая от майтойс  няма как на черното да кажа бяло - не съм доволна от обслужването и съм особено огорчена заради подаръка за дъщеря ми. Sad Ами да си направят системата за складовите наличности като хората в края на краищата ...

# 509
  • София
Ивон, ясно е че си разочарована, обаче не съм съгласна за мнението зи майтойс. Това е едно от малкото места където пазарувам без да се притеснявам, защото са коректни и точни.
И аз пазарувам много онлайн и ми е ясно че нещо може да се забави, да ми бъде отказано и си преценявам риска.
Дано намериш все пак желаната играчка  Peace.

Общи условия

Активация на акаунт