My Toys - В света на играчките - 47!

• 49 623
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
... Днес извадихме и дядо Коледа от Адвенчар календара с пощата.А вие кои календар отваряте?
За втори път питам и никой не се включи с отговор??? newsm78
Иве сглобяват и в Търново ледена пързалка пред спортната зала ще бъде .Отиваме на кънки Simple Smile
Охооо, чудесна новина, Светле  Grinning  искаме и ние на вашата пързалка, но идваме само лятото  Wink няма да ни я пазят дотогава  Mr. Green Отваряме календара с булката-принцеса  Laughing това си избраха  hahaha  нали тойса ни затрупа с адвентс календари (заменени артикули, но си ги запазих  Laughing), та имаме избор  Joy
Ако някой има нужда от адвентс календари за подарък по празниците, да заповяда ... каквото си избере: Дино-вци, Поща, Лего Friends, Принцеса-булка и ZuZuPet, останалите вече ги подарихме  Laughing голяма радост са, прекрасно са комплектовани ... но това си го знаем вече ... колко години ги отваряме  Mr. Green

... купих тази , но много се чудя дали Мони ще оцени качествата и достойнствата й ...
ауууууу Шантал  Heart Eyes много е красива. Много ми хареса, най-вече заради звънеца  Joy и опцията с осветление  Mr. Green Приятели я имат, сега си поръчаха и пристройката към нея. Красота. Но пък е много скъпа ... няма обзавеждане  Sad Ние сме си пре-доволни от преносимата къщичка, напълно обзаведена и пре-населена  hahaha кой ли не "живее" вътре ... нещо като у нас .. хан  Joy

Имам молба да ми пуснете инструкциите на играта с Пепеляшка и обувката  Hug . Може и на лични.
Каква е тази игра?
може ли линк за играта?
Ето линк http://www.mytoys.de/Jumbo-Disney-Princess-Das-magische-Schuhspi … p.ca02.22/1462945 както са ти казали и другите момичета, и аз скоро не съм я срещала налична. Ако я искаш за своето детенце, мога да ти дам едната, пазя я за подарък по празниците, имам много други игри, които мога да подаря, така че е все едно, всичките съм избирала внимателно и с желание  Peace

Мини  Heart Eyes със здраве да "обитавате" и редите новата придобивка  Grinning Вашето е направо кооперация  Joy много е голяма и тя е от перспективните покупки ... може да се добави цял етаж  Joy

amidala13, виждала съм това превозно средство дори сме го карали, но ми се струва, че ще ви малее, особено ако предвиждате и да го ползвате на открито в по-топлите дни.
Бих ти препоръчала да разгледате колелцата без педали. Предполагам, че и цената е от значение, но горния избор си е за по-малки дечица.
може би наистина е по-добре да си изберете "нормално" колело без педали, има и метални, има и дървени  Peace и аз да се включа в хора на Иве-тата  Joy   днес, явно Иви-ти ще пишат  Mr. Green  Ива (маминко), определено разбира кое колко е голямо  Wink какви корита за куклите е поръчала  hahaha  почти реален размер  Party

Да похваля и тойса и дхл бг   bouquet  прекрасно обслужване, пълно с изненади  Joy за сега приятни, дано да продължат все така, нали Диди  Heart Eyes

Имам супер излишна Зебра на Фишър Прайс  hahaha  получих я вместо фотоапаратче  Joy така че няма как се подари вместо заменения артикул, заради "възрастовата" разлика Sad Ако някой си мечтае за Зебрата, да заповяда, веднага я давам http://www.mytoys.de/Fisher-Price-Fisher-Price-Hipp-Hopp-Zebra/F … r01.13.03/1639525
Ето и още нещо, от заменените, които си търсят нови собственичета:
това http://www.mytoys.de/Baufix-BAUFIX-Super-Trommel/Baufix/Bauk%C3% … a02.04.06/1516583 барабана-строител на BAUFIX
това http://www.mytoys.de/Simba-ABC-Summender-Standkreisel/Spielzeug- … .03.01.05/1736120
и това http://www.mytoys.de/Vtech-V-Smile-Motion-Lernkonsole-inkl-Lerns … r01.44.02/1855210 ... момичето, което си го поръча ... не знаело че "говори" на немски  Mr. Green Та ако има малки мераклийчета, с немска ориентация, супер полезно и занимателно Peace
и още нещо, което не го намирам в сайта ... нещо като мини розово "куфарче" на НАВА, с дръжка, празно е, може би вътре се събират дрешките на Бейби Борн  Joy  това всъщност трябваше да е ПлейМо Пирати  Joy  ех, Диди  Heart Eyes добре че си търпелива   bouquet
Ако ще съм полезна на други, които са получили заменени артикули ... дано да няма, но все пак, да споделя ... По инфо от тойса, срокът за връщане се удължава до началото на януари. Очаквам да ми го изпратят писмено, че беше по тел, да не подведа някого.

Днес има прекрасни -20% на пижамки и халати за баня ... отдавна си мечтаех за това  Grinning  Та ще се поръчва  Grinning  до довечера, че е от адвентс календара  Peace
ето това е любима марка и модел, избра си го приятелка, само остава да "свикне" с цвета  Laughing  http://www.mytoys.de/Sanetta-SANETTA-Bademantel-f%C3%BCr-Jungen/ … w.ca02.51/2595608
а това е за нас http://www.mytoys.de/SCHIESSER-SCHIESSER-Kinder-Bademantel-Captn … w.ca02.51/2238863
и куп пижамки   Laughing
Все пак ... да сме "избирателни" в "намаленията" ... има неща, които обикновено са по-добре намалени от днешните цени  Peace Ще поръчам наистина само от намалените, а днешните -20% ще е за разкош  Grinning

# 586
  • София
.... и аз да се включа в хора на Иве-тата  Joy   днес, явно Иви-ти ще пишат  Mr. Green  Ива (маминко), определено разбира кое колко е голямо  Wink какви корита за куклите е поръчала  hahaha  почти реален размер  Party

Смешно ти е на теб, да видим дали ще стана за резил  Crazy  Като ги взема ще разбера дали да не се къпе моето малко Иви (на 3 г. е) вътре или поне ще стане за две бейби борнчета от по-големшките   hahaha

Ей това е една от въпросните ванички за кукли Joy

# 587
Смешно ти е на теб, да видим дали ще стана за резил  Crazy  Като ги взема ще разбера дали да не се къпе моето малко Иви (на 3 г. е) вътре или поне ще стане за две бейби борнчета от по-големшките   hahaha
Ей това е една от въпросните ванички за кукли Joy
точно това ме "втрещи", като отворих кошончето  Joy събличай Ивето и чакай сметка за топлата вода  Joy

ПП: Бауфикс барабана-строител, от горното ми "списъче", е с нов собственик. Със здраве да се забавлява  Grinning

# 588
Ето още едно кодче за-5Е валидно до31.12.12 :R3KTXPXWPX3H
А кодовете изпращани за Рожден ден за -10% могат ли да се ползват от друг акаунт,не на рожденника?

# 589
  • София
А кодовете изпращани за Рожден ден за -10% могат ли да се ползват от друг акаунт,не на рожденника?
Не само че могат, ами се и ползват така  Wink... понякога.

# 590
Здравейте момичета Smile Не съм пазарувала досега от сайта и понеже с малкия не мога да се съсредоточа да изчета всичко, може ли два кратки въпроса:
- Колко е доставката до БГ - сайтът ми показва 15 евро ... Има ли някаква отстъпка за първа покупка, имам смътни спомени от една съфорумка, която си купи количка от там и май й свалиха цената до 6 евро ?
- За колко време пристигат, т.е. има ли надежда ако поърчам днес да пристигне преди Коледа ?
Мерси!

# 591
Привет.
Някой да е запознат с правилата на тази игра  newsm78?
http://www.mytoys.de/Zoch-KINDERSPIEL-DES-JAHRES-2011-Da-ist-der … t.gp.ca10/2248195

# 592
Moга ли от моя лаптоп да регистрирам друг акаунт(на майка си да кажем)?Ще получи ли тя  в пощата сикод за 10евроза нов клинент? И мога ли азпослев моя си акаунт да го ползвам.
При регистрация искат ли се картови данни,или това е чак при евентуално плащане?
Имам код за10 евро от Амбелис.На него се споменават някакви 30евро,предполагам мин.поръчка.Е,явно не може да секомбинира сМайТойс. Имах за над 30европродукти от Амбелис и занам си колко от МайТойс.Не хвана кода.
Или  не може да се комбиниразаради пижамената промоция?
Изобщо защо са скачени двата  магазина ,катокодовете не може да сеползват задвата сайта едновременно?

# 593
Този сайт нещо не е в ред.Пробвах още два кода за 5евро за МайТойс( и с малки и с големи букви),но не става.

# 594
Dora, сменяй само имейла при нова регистрация, имената и адресът може да са еднакви на всичките ти нови акаунти. Този код би трябвало да ти върши работа всеки път 4BKM89ZHG56X

# 595
  • ВАРНА
Moга ли от моя лаптоп да регистрирам друг акаунт(на майка си да кажем)?Ще получи ли тя  в пощата сикод за 10евроза нов клинент? И мога ли азпослев моя си акаунт да го ползвам.
При регистрация искат ли се картови данни,или това е чак при евентуално плащане?
...

При първа регистрация ти изискава данни на карта,едва на втора поръчка дава плащане с Пейпал - така че мисля трябва да имаш друга карта за регистрация  newsm78

Код за 5е отстъпка,важи днес до края на деня  Peace   XM4KRAFWX77C

# 596
  • София
Този сайт нещо не е в ред.Пробвах още два кода за 5евро за МайТойс( и с малки и с големи букви),но не става.
Нищо си му няма на сайта, наред е  Simple Smile, има минимална сума 25 или 30 евро при поръчка с код, виж дали затова не ти хваща.

# 597
Момичета, имам проблем с пратката. Както бях писала от 5-ти седи на 20% и днес се обадих на българския DHL. Там ми казаха, това което и аз виждам. И сега трябва да се свържа с mytoys да ги питам дали са пуснали реално пратката. Някой да е имал подобни проблеми? И къде да се обадя? Да не говорим, че едва ли някой ще ме разбере на английски. Вече ми се плаче. Cry

# 598
Да,сумата беше над 100евро.

# 599
  • Sofia
В тази тема ли някой питаше за цветни спрейове за коса ?  Embarassed
В Хиполенд в Сердика има най - различни цветове, за съжаление обаче изобщо не обърнах внимание на цената.

Общи условия

Активация на акаунт