My Toys - В света на играчките - 47!

• 49 666
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
Ох, много тъпо, май няма да ни огрее доставка преди празниците Sad Още си виси в Грюнцбург от 15.12 е там Sad

Моята си виси от 12 декември там, или поне така показва тракинга. Но на мен не ми е спешна, разни дрешорляци са, не са за Коледа. Но се надявам все пак да я доставят, днес е 9-ят ден от пращането от майтойс и още не е идвал куриер.  Confused

# 661
  • Пловдив
Ох, много тъпо, май няма да ни огрее доставка преди празниците Sad Още си виси в Грюнцбург от 15.12 е там Sad

Моята си виси от 12 декември там, или поне така показва тракинга. Но на мен не ми е спешна, разни дрешорляци са, не са за Коледа. Но се надявам все пак да я доставят, днес е 9-ят ден от пращането от майтойс и още не е идвал куриер.  Confused
Има ли срок, в който се задължават да направят доставката? Аз очаквам поръчка, направена на 29 ноември, от 13 .12 няма никакво движение и ще е цяло чудо ако дойде в следващите два  дена.
За празниците в ДГ се наложи да купя нови подаръци, но ако и за Коледа не дойдат, уикенда ме чака сериозно обикаляне по магазини за подаръци за щерките и за племениците, че се ангажирах да напазаря и от името на баби и деди  ooooh!

# 662
  • София (Възраждане)
Добре де, с тоя шипинг номер  става ли да отида в нашенското DHL да ми направлят справка къде се мота пакетчето?

# 663
Добре де, с тоя шипинг номер  става ли да отида в нашенското DHL да ми направлят справка къде се мота пакетчето?

Защо ще се разкарваш? Обади им се по телефона и те ще ти направят справка.

# 664
  • София (Възраждане)

Защо ще се разкарваш? Обади им се по телефона и те ще ти направят справка.

bouquet! Близко ми е Blush

# 665

И моята виси от 12ти там и все още нищо няма в Бг  Confused  А получих малка поръчка в понеделник, която беше напуснала Германия в ранните часове на 10ти. Днес питах куриера и той ми каза,че в момента явно има много пратки от Германия и всеки ден пристигал камион от там. Увери ме, че всеки момент трябва да влезе в Бг, но дали наистина ще стане ... а там са подаръците за моите хлапета (един месец се чудих какво да им поръчам, че то не остана играчка, която да не сме взели  Embarassed и в последния момент поръчах - та не са ми виновни ДЧЛ, ами май аз съм си виновна  Rolling Eyes )

# 666
Здравейте,

Опитах се да поръчам това, http://www.coupons4u.de/zum_anbieter.php?id=261

И ми изписа това: Leider ist die Lieferung dieses Artikels aufgrund der Größe nicht in das von Ihnen gewählte Lieferland möglich.

Става въпрос че не искат да го доставят това в България, заради обема предполагам. Уж не трябва да е кой знай какво, но си имат някаква политика.

Също искам да купя на бебока и това:

http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-FISHER-PRICE-OCEAN-WONDERS-BABY-MU … sh=item5896c7a9d3

Някой да има идея от къде могат да се поръчат тези неща на подобна цена?

# 667
  • София

И моята виси от 12ти там и все още нищо няма в Бг  Confused ..........
Току що говорих с ДХЛ - моята пратка от 13.12 е в Гюнцбург и още не била пристигнала в БГ  Crossing Arms Казаха ми да я чакам след празниците  ooooh! Поръчката ми е от 5.12, изобщо не се усъмних, че може да не дойде за Коледа.  ooooh!
Основните подаръци пристогнаха с предишна поръчка, но това бяха подаръци от баби и роднини, сега трябва да ги убедя, че е по-добре и за Нова година да остане нещо за подаряване  Mr. Green и то в случай, че все пак пристигне между празниците...
оплаках се  Whistling

# 668
  • Пловдив

И моята виси от 12ти там и все още нищо няма в Бг  Confused ..........
Току що говорих с ДХЛ - моята пратка от 13.12 е в Гюнцбург и още не била пристигнала в БГ  Crossing Arms Казаха ми да я чакам след празниците  ooooh! Поръчката ми е от 5.12, изобщо не се усъмних, че може да не дойде за Коледа.  ooooh!
Основните подаръци пристогнаха с предишна поръчка, но това бяха подаръци от баби и роднини, сега трябва да ги убедя, че е по-добре и за Нова година да остане нещо за подаряване  Mr. Green и то в случай, че все пак пристигне между празниците...
оплаках се  Whistling
В ДХЛ в Бг  или в Германия звъня? Ако е в Бг, какъв номер им даде?

# 669
  • София
Момичета, някой има ли дървената хижа на Лего, и да не му е за Коледа  Hug Моята се оказва, че ще дойде след Коледа . Има ли някоя добра душа с която да направим размяна за 2-3 дни  Hug

# 670
  • София
В ДХЛ в Бг  или в Германия звъня? Ако е в Бг, какъв номер им даде?
Звънях в ДХЛ в БГ (на 0700 17 700), дадох им номера, с който я виждам зависнала в Гюнцбург. Старата ми поръчка /пристигналата вече/ с аналогичния такъв номер в ДХЛ-бг я виждам като "получена от еди-кой-си", така че това си е номера, не се сменя в бг.
Друг е въпроса, че нещо не успяха да ме убедят, че от миналия петък до сега все пътува ли пътува...предполагам, че просто не е обработена в бг, ама знам ли...

# 671
  • София (Възраждане)
И аз бях в ДХЛ-то, посъветваха ме да звънна утре следобед на 0700 17 700 и ако евентуално е дошла, да ходя да я взема в събота от офиса на летището. Съмнявам се обаче да се случи, ще трябва и ние да се лъжем нещо, защото поръчаното пони е молбята към Дядо Коледа Cry

# 672
Много неприятно, момичета.  Sad
Аз затова тази година си накупих подаръците от България, мирна ми глава. Винаги преди Коледа е рисковано да се поръчва. Трябва още през ноември да се пазаруват коледните подаръци от чужбина, за да стигнат. А за ДЧЛ просто нямам думи - как може от 5 декември досега да не доставят пратка, това са над 2 седмици.  ooooh!

# 673
  • София
Момичета, влизам да пиша ДОБРИ НОВИНИ Simple Smile

Тъкмо проверих и в БГ ДЧЛ на сайта им и последните ми две поръчки са отразени, като получени в БГ и утре трябва да ми ги доставят  Laughing
Много, много съм щастлива, защото имах големи съмнения, а сега шанса да си получат много деца подаръците навреме е вече съвсем друг Simple Smile
Моите тръгнаха в събота и неделя насам и не вярвах, че ще успеят, но явно всички знаят, че си чакаме подаръците Simple Smile

Проверете си пратките в ДЧЛ БГ по референция на изпращача, стискам палци и вие да видите щастлива информация Simple Smile

# 674
  • София (Възраждане)
Хм, вижте какво се получава при мен:
Минах през офис на ДХЛ около 17.00 часа, каката там ме чекна по име, нямаше нищо за мен. Въпреки че си носих шипинг номера не ми го поиска.
Обаче сега по съвет на Джиджи  Hug Hug ровнах в търсене по референция на изпращача и ..пратката приета в София.. и то в 15 часа. Въх, дано да е вярно Party

Общи условия

Активация на акаунт