За задния двор и придобивките

• 35 667
  • 742
  •   1
Отговори
# 240
‎''...но както не умееш да се справяш с бедността, така не ще умееш да се справяш и с богатството. Парите не променят болестта, а само признаците и.'' Джон Стайнбек

# 241
  • София
Ази, плийз, оправИ си членуването "на мъжът", че и ти ще влезеш в темата на Сийка!

# 242
Нито богатството, нито бедността е болест. По- скоро състояние. Желателно е да си в първото защото във второто винаги можеш да изпаднеш.
Умения се искат да се справиш и с двете, но не и да изпаднеш в бедност за разлика от това да станеш богат.

# 243
Не, възможностите са си възможности - и Мавриции, и ботуши - колкот ти е кеф.
хм Laughing
като чета , че си говорим за ботушки и молове...хората искат яхти и острови направо Twisted Evil

дами, в битката за доброто и злото/разбирай пари срещу морал и добродетели Twisted Evil/, оцелелите да се покрият с пурпурните наметала Party

аз като проста селянка отивам да дълбая тиквата за хелоуин. че ако не я направя - ни мавриций, ни ботушки Laughing и детето остава без домашно Crazy

# 244
  • София
Въпросът, според мен опира до индивидуалния фактор в друг аспект.
За заможен е въпрос на конкретни цифри.
Обаче каква е тайната на една да и метна едни ботуши и да забрави за нея светкавично, а друга да я носи на ръце цял живот, ето на това му казвам аз индивидуален фактор.

# 245
  • София
Ази, плийз, оправИ си членуването "на мъжът", че и ти ще влезеш в темата на Сийка!

Тц. Няма. грешката е вярна.
Този мъж е винаги с пълен член, Андариел.

# 246
  • Канада
все по-често от устата на мъже в обкръжението си чувам коментари от рода на  Ако  се бях родил жена нямаше да си го вадя от задния двор и щях да съм номер едно
Съжалявам за грубостта на изказа в цитата-просто исках да е точен.

Та, мисълта ми е понякога иска ли ви се да сте или да сте си позволили да бъдете за кратко като този тип жени?
Като си вървя по улиците и ми прави впечатление-хубави жени и момичета, понякога дори не красиви  яхнали някоя хубава кола или пък пазарят главоломно. Няма чак голяма вероятност на всичките родителите да са преуспели. Всъщност темата не е за оплюване, всеки сам си е господар на живота.
По-скоро дали някога не ви се е приисквало дори за част от секундата да живеете поподобно.

Не завиждам, просто младостта ми си отива Laughing

За части от секундата ми се е приисквало.
Преди, когато бях по-млада и нямах децата.
Но то от това да ти се прииска и да го направиш, има голяма разлика.
Но всъшност не виждам какво лошо може да има в това.
Всеки да разполага със задника си както намери за добре.
В живота има много, много по-гадни неща, които хората правят за пари Simple Smile

# 247
  • Най-сетне у дома
А социалният статус има ли значение? Защото около някои "мъже с възможности" има много непрестижен ореол, въпреки кинтите. А какво правим, ако мъжът с възможности стане такъв без възможности? Такива обрати не са изключени.

Amazing nice, amazing post   bouquet  Laughing

# 248
  • Galaxy 13197853088
Високия статус  винаги добавя бонификации.
И за двата пола.

# 249
А какво правим, ако мъжът с възможности стане такъв без възможности? Такива обрати не са изключени.

Намираме друг бе, как какво  Laughing Важното е любов да има  Crazy И да се върти парата ... Mr. Green

# 250
  • Пловдив
Високия статус  винаги добавя бонификации.
И за двата пола.
Парите не дават ли статус сами пи себе си?

# 251
  • София
Дават достъп до блага, като статусът е също благо, защото от него следват разни блага-бонуси.

# 252
  • София
Е, що за въпрос.
Разбира се, че има значение.
ББ, например какъв точно статус има? Или самият той е сатусЪТ? Simple Smile

Ако мъжът с възможности, остане без възможности, значи не са му били достатъчни възможностите. Simple Smile

# 253
  • София
Високия статус  винаги добавя бонификации.
И за двата пола.
Парите не дават ли статус сами пи себе си?

Тц.
Има ужасно много хора с финансови възможности, много заможни с нисък статус.

Ако оставим настрана разни дилърчета, гепачи на коли и бръмчащи на кредитни карти /това не са дъготрайни активи, бай дъ уей, могат само начален капитал да сгласят/, има много момчета с високоплатени дейности, предимно не съвсем висококвалифицирани, които малко по-малко, сгласят финансовия си статус до отличен за нашите ширини.

Последна редакция: ср, 31 окт 2012, 16:50 от Azzy

# 254
Простете за невежеството но аз не разбирам желанието за много пари.
Разбирам желанието да устроиш живота си така,че да ти е гуууд ама от там нататък не разбирам ?
Не е ли по-важно мъжът да може да поддържа едно добро ниво и да си живееш животеца ?
Какво ги правите аджеба толкоз пари...? Пренасищам се само като си помисля.

Общи условия

Активация на акаунт