За задния двор и придобивките

• 35 689
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
Лисицата като види,че е високо гроздето,казва че е кисело,същата работа и тука.

Това е ясно. Котката по гръб не пада...също.
Аз пък съм материалистка, интересно обаче, че станах напоследък.
Обикновено момичетата имат такива наклонности повече - а аз на дърти години осъзнах, че голия х*й не може да ми донесе пълното щастие.

Остаряваш, Вили, затова ставаш материалистка напоследък! Я, да ти се Яви един нов, млад, загорял, пък да видим какво ще искаш!  Wink

Ами пак трябва да има кинти - да ме поглези, не спя в хостели  Wink

# 226
Аз пък съм любопитна да разбера какво (или по скоро колко) има мъжът с възможности  Laughing.
В едно предаване показаха една от типа на златките, която се омъжила за един, който изтеглил заем да ѝ купи 15 чифта ботушки от мола  Laughing. Тя не разбрала, че той всъщност няма "възможности"  Joy

# 227
За Златките няма никакво значение от къде са паричките. Важното е да са повече.
Пък после ...не били прости. Даже дрънкат.
Толкоз са малоумни,че даже не се досещат за негативите.

# 228
  • Galaxy 13197853088
Хммм гледам високорисковите мъже се движат все с хубави момичета ...

# 229
Аз да вдигна ръка за уточняващ въпрос. А има ли значение как мъжът с възможности е направил кинтите си или може да е мутра и т.н, стига те да са налице?
Опитвам се да си доизясня очевидно по-популярното женско схващане за човешките отношения, за това питам.

аз предпочитам пари плюс интелект Twisted Evil

ама като се замислиш, и на мутрите не им падат от небето Wink
-------------
то и аз , на 15 г. късах маргаритките и броях - обича ме, не ме обича Laughing
за добро или зло вече не съм на 15 обаче Twisted Evil

гледай ти какво прозрение Wink

# 230
  • София
Ако трябва да отговоря сериозно, думите "обичам те" със съответното грижовно отношение, могат да бъдат всичко! Буквално всичко, дори когато под въпрос е хлябът на масата! Най-трудно се живее не в бедност, а в самотата да знаеш, че няма кой искрено да ти каже "обичам те".

# 231
Стига де. Поне стига подценявали мъжете с парите. За Златките може и да няма значение от обири или облигации са парите на избраника, но за него определено има значение, по коя ги харчи.

# 232

Аз говорех за прости. Не,че нямат фаца. Макар,че и там мога да споря. Laughing

# 233
  • София
Амейзинг найс, това е много интересно със загубеното поколение и аз съм го чела, а и честно казано голяма част от личният ми периметър дами се числят към подобна категория.
Отлично образовани, говорещи по няколко езика, космополити, умни, обаче нямат никаква амбиция за реализация и покоряването на корпоративни върхове.
Оставили са мъжовете да се развиват.

Има значение, разбира се, как са придобити капиталите на един мъж.

# 234
  • Най-сетне у дома
Аз пък съм любопитна да разбера какво (или по скоро колко) има мъжът с възможности  Laughing.
В едно предаване показаха една от типа на златките, която се омъжила за един, който изтеглил заем да ѝ купи 15 чифта ботушки от мола  Laughing. Тя не разбрала, че той всъщност няма "възможности"  Joy

Да, и аз се опитвам да сглобя образа на мъжът с възможности, но дотук не ми е ясен  Sad

# 235
Не съжалявам високорисковите мъже, а хубавите момичета.

# 236
  • Galaxy 13197853088
Наблюдение.

Почти всички момичета се оправят.

# 237
  • София
Образът на мъжът с възможности е лесен.
Ако е успял да сглоби дълготрайни активи в легален аспект, на определена стойност и по-нагоре, значи влиза в листата на мъж с възможности. Simple Smile

# 238
по -трудна е стълбата -по-по-най-на майната си с възможностите Laughing

а и при сглобката трябва да се отчита субективният фактор. аз може да намирам за мъж с възможности някого , с когото мога да отида на остров мавриций, а за друга да е друг, с възможност д а и  купи 15 ботушки Twisted Evil

# 239
Не, възможностите са си възможности - и Мавриции, и ботуши - колкот ти е кеф.

Общи условия

Активация на акаунт