За задния двор и придобивките

• 35 462
  • 742
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Каси....Масово народът не е прочел едно от изреченията в темата ти, което в процес поне два пъти посочи специално....Мъка...

# 31
  • Пловдив
........................ Може би ако бях на 20... Но пък когато бях не беше модерно.  Laughing
Глупости, модерно е от векове, винаги е било модерно и ще бъде....

# 32
За завист и дума не може да става.Вярно не съм и пробвала тоя вид отношения,но винаги съм мислела,че такава жена привидно има много-кола,пари,свободно време,но себеуважението ѝ страда.А често придобивките изчезват с мъжа.

Не знам може ли наистина да се познае по вида на жената каква е,но някои определено изглеждат като описаната.А и в един по-малък град ако не личи ,то със сигурност се знае коя каква е и на кого.

# 33

Не знам може ли наистина да се познае по вида на жената каква е,но някои определено изглеждат като описаната.А и в един по-малък град ако не личи ,то със сигурност се знае коя каква е и на кого.

Ужас! Какво ще кажат хората!

# 34

Ужас! Какво ще кажат хората!
Айде ся,много моля не търсете теле!Заядохте се,че как така им личало на тези ми ти жени.И аз обяснявам-да, някои те навеждат на мисълта за безплатен обяд,макар да не знаеш наистина ли е така.Други пък се знаят.
Кой както иска да живее,дреме ми.

# 35
  • Варна
Цитат
Кой както иска да живее,дреме ми.
За какво е темата тогава newsm78

# 36
  • в 1001-та нощ
все по-често от устата на мъже в обкръжението си чувам коментари от рода на  Ако  се бях родил жена нямаше да си го вадя от задния двор и щях да съм номер едно
Съжалявам за грубостта на изказа в цитата-просто исках да е точен.

Та, мисълта ми е понякога иска ли ви се да сте или да сте си позволили да бъдете за кратко като този тип жени?
Като си вървя по улиците и ми прави впечатление-хубави жени и момичета, понякога дори не красиви  яхнали някоя хубава кола или пък пазарят главоломно. Няма чак голяма вероятност на всичките родителите да са преуспели. Всъщност темата не е за оплюване, всеки сам си е господар на живота.
По-скоро дали някога не ви се е приисквало дори за част от секундата да живеете поподобно.

Не завиждам, просто младостта ми си отива Laughing

не, никога, поне до сега  Heart Eyes

# 37
честно казано, не съм се замисляла досега за цената , която някоя си е сложила на аналното отвърстие.

в крайна сметка си е нейно, и ако това върви с придобивки - сигурно е успешна функция, която  я прави щастлива.

# 38
За такива дни с придобивки ли говориш, Каси?   

Скрит текст:

Гледам, че за заден двор дори не се намеква, а само за гушкане.  Mr. Green

# 39
  • Bapнa
Е някой познава ли такива дашни с придобивки, нека разкаже ...

# 40
 Laughing в днешно време всеки се спасява както може...някои развиват по-странни таланти...Money
Трябва да си егати тъпия гъс, да се наредиш на опашка да си легнеш с дадена особа...ooooh!
...........
не е моя стил...не ме кефи... newsm78

# 41
Имам такава позната, която успя да стигне далеч Simple Smile или поне там, където се надяваше.
Да не смятате, че е лесно. Доста усилия положи момичето. Специално се обучи как да се гримира и облича, за да прикрие несъвършенствата. Проучи добре целите.
Честно, тази работа не е за мен.

За протокола, нямам нищо против да имам хубава кола. Нея ще я взема Simple Smile).

# 42
Това е начин да оцелеееш. Не мога да съдя такива момичета, че са избрали точно този начин. Дали ми се е искало - по-скоро ми се е щяло на моменти животът да е по-лек, уж като на тези момичета, но пък и същият този живот ме е научил да не се залъгвам по външния блясък.

# 43
То придобивките не идват само чрез предния и задния двор. Трябва да имаш и нещо в главата. Без това в главата не можеш да постигнеш нищо. Да. Понякога ми се е искало да съм от този тип жени , но на мен манипулирането на мъжете не ми се отдава. По скоро те ме манипулират.

# 44
Аууу недай си боже да оправиш любовницата и какви мисли почват да му идват на човек в главата  Simple Smile  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт