За задния двор и придобивките

• 35 493
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
Отдавна се избяга от интимната мисъл на авторката, а именно, ако една жена е дашна анално, то тя ще бъде ли по финансово облагодетелствана от своята посестрима, която използва други отвори  Grinning

Зависи на кого е дашна, а не кои са отворите.

# 631
  • София
    Никой не се самоопределя като дал си под наем нито задния, нито предния двор.
напротив, ако погледнеш резултатите от попълнилите анкетата, излиза, че има такива, които са си били давали под наем дворовете... Laughing

# 632
  • Kопенхаген
Iris04 , от изказвания тук се вижда, че дупе се дава само срещу солидна сума, така че...

# 633
  • София
А, още кандидати да казват кой, какво да пише и за какво била темата, а тази пък даде нареждане, който бил писал, той да се отчитал за предния и задния двор.
Каквото искам, това ще пиша.

Отделно изяснете ми нещо- ако са и дали едно салонче с две фризьорки е държанка, а ако са и дали бизнес за милиони оборот, не е държанка вече, така ли?

# 634
Не бе,Аззи !
Пак е държанка,само,че друг клас държанка!

# 635
Някой попита дали помага орането в задния двор за благосъстоянието на райската градина или не.Не мисля,че е метод гарантиращ успех,просто щото предлагането е по-голямо от търсенето.Казвам го с ръка на сърцето. Peace

# 636
просто щото предлагането е по-голямо от търсенето
Значи се търсят нови отверстни пазарни ниши.
Ще ти тежи на съвестта, да знаеш Laughing

А за тази част от изказването ти  просто щото предлагането е по-голямо от търсенето, благодаря. Потвърди част от съмненията ми.

Последна редакция: чт, 08 ное 2012, 19:58 от Kasidy

# 637

ами да, те французите затова толкова  напираха да се разреши бракът на хомосексуалните Laughing
Вчера вече приеха закона и ето ти нова ниша отворена  Joy Joy

# 638
 Embarassed..Дано Природата ми прости Praynig

ами да, те французите затова толкова  напираха да се разреши бракът на хомосексуалните Laughing
Вчера вече приеха закона и ето ти нова ниша отворена  Joy Joy
Joy Joy Joy

# 639

А за тази част от изказването ти  просто щото предлагането е по-голямо от търсенето, благодаря. Потвърди част от съмненията ми.

Е, кои още отверстни пазарни ниши, бе Kasidy? Чудих се, мислих и не мога да си представя къде другаде... хм....то не останаха отверстия Mr. Green....или аз не се сещам кои биха могли да влязат в употреба? Thinking Mr. Green
П.П. Офф, откакто я пуснахте тази тема много ми се иска да попитам познатите си от здравните форуми с Крон и улцерозен колит какво мислят за този...."заден двор" обаче ме е страх, че ще ги обидя..... Confused Подозирам, че са остро против, ама....

# 640
  • София
Е, не така буквално, авторката според мен искаше да каже просто "оная работа", ама нали уж цитира мъже, а те мислят за всичко на южния фронт като за отзад, и рядко използват дум като тая работа или оная работа, камо ли директно да кажат вагина.

# 641
Стига бе, нали не мислите, че допускането в задния двор е върха за мъжа в секса? Shocked

# 642
Хахаха, явно някои от темата така мислят. В крайна сметка това не е начина да получиш кола.  Rolling Eyes Или апартаментче. На някои жени може да им харесва секса там без да търсят облаги...

# 643

Отделно изяснете ми нещо- ако са и дали едно салонче с две фризьорки е държанка, а ако са и дали бизнес за милиони оборот, не е държанка вече, така ли?

И колко са тия у нас, дето са им дали да управляват бизнес за милиони оборот спонсорите им, та да са представителна извадка? 

Авторката съвсем ясно си е формулирала темата и не мисля, че въобще има нещо общо с английския, или пък чиито и да бил кралски двор, та даже не толкова и със задния двор, типажът си съществува и е привлекателен за определен вид жени и момичета. За други пък не е. Няма защо да му се придава нито някаква романтичност, нито да се търсят дълбоки интелектуални способности там, дето ги няма.
  Господ е дал на жената още един начин да си изкарва и хляба, и маслото, и черния хайвер отгоре, това е всичко.

Последна редакция: пт, 09 ное 2012, 09:11 от Iris04

# 644
  • София
А, не, че са много или малко, въпросът с представителната извадка е силно спорен, защото придобивките варират от парфюмче или рокличка, до горе упоменатите внушителни размери.
Защото за мен, лично, ако става дума за представителна извадка, спокойно могат да се наредят тези с парфюмчето и рокличката, плюс някоя и друга разходка в чужбина или до Банско или Боровец.
Идеята е, че без значение от размера, говорим за едно и също.

Обаче аз не мога да отрека и онези с големия размер, пак по лични наблюдения.
Романтично или не е факт. И е старо колкото света.

И другия въпрос който ме вълнува е именно- кога излиза от статуса на държанка и влиза в друг статус, в който ред на мисли намесихме подобни примери.

Общи условия

Активация на акаунт