Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 161

• 44 622
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте, от партито на хърватските фенове:

# 526
  • Пловдив

Ей така не се пие чай. Отщя му се след крещенето на Мукадесссссс. А Керим...да му се ненагледаш.

# 527
Дива, Вале, привет! Simple Smile Чудесни клипчета сте ни подбрали! Simple Smile

# 528

Ей така не се пие чай. Отщя му се след крещенето на Мукадесссссс. А Керим...да му се ненагледаш.

Hug Супер си! Одеве мислех да те моля да го сложиш на гифче това разливане на чая. Simple Smile))

# 529
milkaradeva,
Моля те, напиши твоето мнение за финала на АБО !!!

# 530
Защо Керим не скръцна със зъби на Мукадес? Тя и без това все подчертаваше, че той е съпруг, да беше влязъл в ролята си на съпруг и да я хване за гушата! Защото в тези първи седмици на общото пребиваване под един покрив, за Фатмагюл беше кошмар.
Акъла ми не го побира как може да се отнасяш така с изнасилено момиче?????????????
Да го тормозиш, скубиш, да правиш дебелашки шеги, да я "захапваш" всеки път, когато леко се усмихне, да я докарваш до истерия...и никога, ама никога, да не проявиш съчувствие.

# 531
Защо Керим не скръцна със зъби на Мукадес? Тя и без това все подчертаваше, че той е съпруг, да беше влязъл в ролята си на съпруг и да я хване за гушата! Защото в тези първи седмици на общото пребиваване под един покрив, за Фатмагюл беше кошмар.
Акъла ми не го побира как може да се отнасяш така с изнасилено момиче?????????????
Да го тормозиш, скубиш, да правиш дебелашки шеги, да я "захапваш" всеки път, когато леко се усмихне, да я докарваш до истерия...и никога, ама никога, да не проявиш съчувствие.

Това е, защото не гледаш през очите на Мукаддес. Според нея, Фатмагюл си го е търсила... и съответно - намерила. Кой знае, може и да и завижда, че "върху нея са били четирима".  За нея Фатмагюл не е жертва, а артистка, която се опитва да изчисти опетнената си чест. Ей тва е. Няма да я обсъждам повече тая "свещена" крава... или змия. Уф.

# 532
milkaradeva,
Ако може по-подробно!!!

# 533
Ха сега... да видим аз какво съм разбрала от обучението на Керим в любов. Simple Smile
Спорете и допълвайте, ако ви се прииска. Simple Smile

И така – какво научи за любовта Керим от 1-13 еп.?

-   Научи, че един поглед не е достатъчен. Винаги трябва да погледнеш поне още веднъж, за да се убедиш, че първия път си видял вярно нещата. Wink
-   Научи, че влюбването не е всичко. Тогава пламва искрата, но за да запалиш с нея огън, който да те топли, трябва да положиш усилия... и да го поддържаш.
-   Научи, че „аз” и „ти”, събрани заедно, не винаги дават „ние”.
-   Научи, че когато даваш, си щастлив.
-   Научи, че когато ти вземат, трябва да го приемеш  с достойнство.
-   Научи, че когато обичаш, само това има значение.
-   Научи, че щастието на любимата е щастието на влюбения. Дори любовта да не е споделена...
Има още какво да научи. Има още думи за казване, уроци за научаване... Но вече е стъпил на правилния път. Любовта изисква жертви, ала без нея светът е мрачен и безцветен. Светлината на света е скрита в любимите очи.

# 534
Моля всички, които са пропуснали да пишат за финала на АБО, а са искали , да го направят сега!!!
Моля Ви !!!

# 535
milkaradeva,
Ако може по-подробно!!!

Ева, мисля, че Милка в момента не е в темата. Инак и аз се присъединявам към молбата ти. Simple Smile

Миле, сподели мнението си за края на АБО. Simple Smile

# 536
Моля всички, които са пропуснали да пишат за финала на АБО, а са искали , да го направят сега!!!
Моля Ви !!!

Тревожи ли те нещо от финала на АБО, Ева?

# 537
Този финал не ми дава мира и се радвам на всички мнения ,каквито и да са те,но вече както виждам няма надежда някъде повече този филм да се коментира, затова умолявам всички, за които АБО е това, което е за мен , да пишат !!!

# 538
Може някои от вас да се разочароват, но... и утре ще съм тук... пътуването ми се отмени. Всяко зло - за добро, казват хората... Ще се радвам да сме пак заедно. Simple Smile И утре ще подхвана Фатмагюл - набързичко - през 13-те епизода. Simple Smile

# 539
Този финал не ми дава мира и се радвам на всички мнения ,каквито и да са те,но вече както виждам няма надежда някъде повече този филм да се коментира, затова умолявам всички, за които АБО е това, което е за мен , да пишат !!!

Кое точно не ти дава мира? Давай, ще поговорим, може и други да се включат...

Общи условия

Активация на акаунт