Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 161

• 44 617
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
Вече предпочитам само да чета мненията на другите, за финала вече писах  какво мисля

# 541
Вече предпочитам само да чета мненията на другите, за финала вече писах  какво мисля

От това, което си писала за финала

Скрит текст:
Да,
и според мен финалът е отворен и изобщо не е окончателен, и ние можем да начертаем много версии на бъдещето.
Мустафа разказва какво се е случило, но децата са малки и  животът продължава, нима забравихте думите му ... „Нарин е моя жена и на този и на онзи свят и никой не може да промени това.”
Нарин и Мустафа са свързани от нещо по-здраво от верига, Атеш.
Покрай тяхното дете, Нарин ще  опознае един друг Мустафа.
Ще имат много хубави мигове и трудни моменти, в които ще бъдат един до друг.
Преди Нарин не общуваше нормално с Мустафа, сега ще и се наложи да го прави.
Мустафа, който гледах 29 епизода не е човек, който се отказва лесно, той е оптимист и не губи надежда, и със сигурност ще смени тактиката.
Когато Нарин показваше направените снимки, се усмихваше.
Съдбата на Нарин, Мустафа и Асие беше преплетена по някакъв начин от Бог:
Детето на Асие, се роди благодарение на Нарин.
Нарин беше до Асие, когато я ритна Бахар и щеше да загуби бебето.
Нарин беше до нея и когато тя раждаше.
Името на Нарин трябваше да слуша Асие в първата си нощ с Мустафа.
Нарин върна Мустафа към живота в лудницата.
Асие беше свидетел на безумната любов на Мустафа, която така и не изчезна.
Бъдете сигурни, Мустафа никога няма да се откаже от Нарин, той ще чака търпеливо, ако трябва ...до края на живота си ще се надява на нейната любов.
А защо пък тя да не се породи, понякога всичко става за миг.
И Скарлет не обичаше Рет Бътлър, но ... накрая какво стана?
И аз наблюдавах лицата при снимките, Нарин се усмихваше, Асие също  не гледаше злобно, погледът и беше някак спокоен, Мустафа беше щастлив. (Ева)

подчертах това, с което и аз съм съгласна. В някои нюнанси лекичко се разминаваме, но те са без значение. Всъщност, точно твоите думи за вродения му оптимизъм и това - "на този и на онзи свят" ме накараха да мисля, че ще мине време и той отново ще започне да преследва Нарин... но този път ще е по правилния начин. Мерал, според мен, не би допуснала двуженство - против кредото на филма е, но пък в онзи край нещата не стоят съвсем така, както е във филма... тъй че... всичко е възможно след време. Така или иначе нейните герои заживяха собствен живот от момента, в който им даде плът и кръв... Simple Smile Вече могат да вземат и самостоятелни решения - сценарият има отворен финал. Simple Smile

Последна редакция: сб, 03 ное 2012, 22:13 от marytza

# 542
Писах и други неща и в тази тема, пък и в темата на АБО
Ще се радвам много на milkaradeva,защото знам че тя ще напише нещо уникално, още помня поста и за 13 епизод,беше прекрасен

# 543
  • Разград

# 544
  • Пловдив

Мустафа изглежда уравновесен и пълен с надежда, че Нарин ще го направи по-добрър. Щастлив е, че има син, обича и двете си дъщери от Асийе.

# 545

Мустафа изглежда уравновесен и пълен с надежда, че Нарин ще го направи по-добрър. Щастлив е, че има син, обича и двете си дъщери от Асийе.

Но не и Асссссие! Simple Smile

# 546
Писах и други неща и в тази тема, пък и в темата на АБО
Ще се радвам много на milkaradeva,защото знам че тя ще напише нещо уникално, още помня поста и за 13 епизод,беше прекрасен

Тогава просто ще се наложи да почакаш до следващото и влизане. Simple Smile

# 547
  • Пловдив

Седна и мисли....Красив и мисли, по-красив и мисли, най-красив и мисли....

# 548
Аз продължавам да мисля, че за Мустафа отказване от Нарин няма да има, просто ще има нов план и нова тактика

Относно двуженството,
Не мисля, че Фатма и Хатун са били първи приятелки от самото начало, но животът им така е протекъл, че всякаква неприязън между тях е изчезнала и те посрещат радосттите и проблемите заедно

# 549

Седна и мисли....Красив и мисли, по-красив и мисли, най-красив и мисли....

Joy Напълно съм съгласна с последното. Simple Smile))   Hug

# 550
Може да обсъдим отношенията на Керим с доскорошните му приятели. Усещате ли, как въпреки ужасното деяние, не скъса с тях окончателно. Дори когато разбра, че не е един от тях, все още не ги отряза напълно. Макар и пълни с напрежение, имаше разговори, срещи...Мина време, докато ги зачеркне напълно от живота си.

# 551
  • AMS
.... И утре ще подхвана Фатмагюл - набързичко - през 13-те епизода. Simple Smile
В твой стил отзад напред ли, или ...?
И малко не добре ми звучи "на бързичко".
Да не ни изненадаш с нещо, като с ръката на Керим ...?

Скрит текст:

# 552
Моят поздрав за вас, момичета, които не спирате и подържате духа  в темата.  bouquet

# 553
Ваня се е заела да пуска провокации... аз, разбира се, веднага клъввам. Simple Smile))

Класика

Баща и син - титани. Wink))

Скрит текст:
За тези, които не обичат класиката - бележка под линия. Simple Smile))

Статуята е класическа, гръцка, от втората половина на V в. пр. Хр. Изобразява бога на морето Посейдон. Син на титан, впрочем, превърнал се в бог. Wink Е, ясно е какво намеквам относно божественото му чедо. Бащата се радва на сина. Wink))

Последна редакция: сб, 03 ное 2012, 22:54 от marytza

# 554
.... И утре ще подхвана Фатмагюл - набързичко - през 13-те епизода. Simple Smile
В твой стил отзад напред ли, или ...?
И малко не добре ми звучи "на бързичко".
Да не ни изненадаш с нещо, като с ръката на Керим ...?

Скрит текст:

hahaha Този път ще е отпред назад. Simple Smile)) И не знам дали ще ви изненадам... Фатмагюл ще каже! Simple Smile) Аз само отбелязвам фактите. Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт