Концерти 2013!!!

• 43 692
  • 605
  •   1
Отговори
# 375
Аз имам следното инфо - спрели са засега онлайн продажбата, защото е много вероятно да местят концерта в зала Армеец. Това е, скоро ще се разбере със сигурност.
А аз вече имам билети...

# 376
  • Пловдив
не би трябвало да може в Армеец - шоуто е проектирано за стадиони.

# 377
  • в света на илюзиите
Fata, дано си права
Аз имам следното инфо - спрели са засега онлайн продажбата, .......... Това е, скоро ще се разбере със сигурност.
защото и аз търся 2 билета. Вярно е, че е късно, но никак не ми бяха уредени нещата и въобще не знаех къде ще съм на 30.08  newsm78. Дано пуснат все пак билети.

# 378
и аз търся два билета за седящи  newsm78 от 120лв. В събота в рок магазина казаха, че има много билети, как така изведнъж свършиха  newsm78

# 379
*Jane*, спокойно, билетите със сигурност не са спрени, защото са свършили. Даже според мен  ще го местят заради слабите продажби. За жалост! Гледах преди 2-3 седмици местата на стадиона и беше доста слабо запълнен. Може и да не съм права, но отговорът от Тикетпро е точно такъв, че се изяснява дали ще има местене към зала Армеец.
Който пръв види нещо официално, нека пише тук.

# 380
  • София
*Jane*, спокойно, билетите със сигурност не са спрени, защото са свършили. Даже според мен  ще го местят заради слабите продажби. За жалост! Гледах преди 2-3 седмици местата на стадиона и беше доста слабо запълнен. Може и да не съм права, но отговорът от Тикетпро е точно такъв, че се изяснява дали ще има местене към зала Армеец.
И аз имам билети, що в Армеец..нИщЪ там  Crossing Arms Има време, ще се напълни стадиона.  Simple Smile

# 381
  • Пловдив
И аз имам билети, що в Армеец..нИщЪ там  Crossing Arms
Денят ми се скапа направо..  Sad

# 382
Отново са пуснали билети за продажба и пише, че има седящи Grinning

# 383
Значи може и да е фалшива тревогата, но така бяха писали в отговор на питането! Дано! Хайде, купувайте да напълним стадиона! Praynig

# 384
  • София
Значи може и да е фалшива тревогата, но така бяха писали в отговор на питането! Дано! Хайде, купувайте да напълним стадиона! Praynig
Имам си три билета, а стига толкоЗ.  Simple Smile Купих ги още 2012 г...Вероятно единия ще бъде продаден за съжаление, но важното е, че съм осигурила 3 места за стадион.

# 385
  • в света на илюзиите
Отново са пуснали билети за продажба и пише, че има седящи Grinning
Чудесна новина! Благодаря за инфото   bouquet

# 386
Здравейте, закупих си 2 билета за концерта на Patricia Kaas на 21.06.2013 в София. За съжаление няма да мога да присъствам. Местата са в БЛОК 4, ред 14, места 26 и 24 /едно до друго са /зала 1 на НДК/. По принцип цената за двата билета е 200 лв, но ако някой има желание да ги закупи може да се договорим и за по-ниска цена.  Wink
Ако някой проявява интерес може да ми пише и на е-мейл: dani_1986@mail.bg

# 387
Еееее, дано "Стената " да е на Васил Левски Twisted Evil

# 388
Така се очертава. Подновили са продажбите за седящи за стадиона! Стискаме палци за хубаво време и пълен стадион!

# 389
  • София
Еееее, дано "Стената " да е на Васил Левски Twisted Evil
Така си беше обявено, за стадиона. Моите места са с блок и ред. Както споделих, взела съм още декември 20012 г. Времето ще е хубаво защото концерта е  на 30 август, остава само пълен стадион да има.

Общи условия

Активация на акаунт