Концерти 2013!!!

• 43 639
  • 605
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Айяла, когато отиваш да си купиш билет, ти предлагат да си избереш място /седящи/ , като ти отварят схемата и конфигурацията на стадиона. Там, на място избираш,  блок, ред, място.
На концерт, на който се очакват около 50 000 човека, би трябвало да отидеш поне час и половина преди  началото, даже според мен е по - добре още по рано.

# 91
  • Ænima/Albuquerque
Ей, нова тема! Изпуснала съм.  Blush

Аз ще се глася само за Рамщайн догодина.  Mr. Green

# 92
Айяла, ако сте с толкова малки деца задължително си вземете билети за трибуните (А или В сектор), защото на терена е наистина мазало, особено на Рамщайн, които имат и много пироефекти и ако си по-близо до сцената е доста горещичко....
Специално за София Рокс, вратите отварят май в 13ч, но Рамщайн сигурно ще излязат към 21-22ч...

# 93
  • дядовата ръкавичка
Благодаря за насоките!

Всъщност се чудех защо местата за седящи са по-евтини от тези на терен. И за кой ред, примерно,  е по-подходящо да вземем билети - всички места ли са амфитеатрално разположени?

Сайта на Eventim не ми позволява да избирам места по схемата. А ако опитам да купя, без да избирам, ми предлага места, които не харесвам  Crossing Arms Явно ще трябва да се ходи на място.

Последна редакция: чт, 15 ное 2012, 14:31 от Айяла

# 94
Благодаря за насоките!

Всъщност се чудех защо местата за седящи са по-евтини от тези на терен. И за кой ред, примерно,  е по-подходящо да вземем билети - всички места ли са амфитеатрално разположени?

Сайта на Eventim не ми позволява да избирам места по схемата. А ако опитам да купя, без да избирам, ми предлага места, които не харесвам  Crossing Arms Явно ще трябва да се ходи на място.

На мен ми позволява... друг е въпросът, че аз трудно си го представям това тези места да се спазват.. На последния концерт на този стадион, на който  бях в сектора имаше доста повече хора, отколкото места.

# 95
  • София
И на място не става. Днес по обяд ходих в офиса им да си купя билети за Джови и Рамщайн, но любезно ми казаха, че в момента не мога да купя билети от там. Пратиха ме да ги купя от Германос или да си ги поръчам онлайн. Казах им, че онлайн не става, защото системата не ми позволява и отговорът беше "ами да, нещо не работи в момента". ooooh!

# 96
  • София по рождение
Ще продават ли билети за Роджър Уотърс в евентим? Моля ви, много е важно! newsm78

# 97
  • София
Билети за Роджър Уотърс продава Ticketpro , от утре 16.11. Днес проверих, така че информацията ми е точна.

# 98
За Роджър Уотърс и аз да питам.

Дайте идея какви седящи места най-икономично? Докато имаме избор някакъв ...
Сектор Б -90лв ?
Който е бил на концерт на стадиона, би ли дал препоръки? В центъра? По-ниско? По-високо?
Или да се целим по-встрани до по-скъпите билети?

Хм, билетите имат ли места изобщо?

Последна редакция: пт, 16 ное 2012, 10:01 от Fata

# 99
За Роджър Уотърс и аз да питам.

Дайте идея какви седящи места най-икономично? Докато имаме избор някакъв ...
Сектор Б -90лв ?
Който е бил на концерт на стадиона, би ли дал препоръки? В центъра? По-ниско? По-високо?
Или да се целим по-встрани до по-скъпите билети?

Ако си в сектор Б, може да поискаш един телескоп от обсерваторията в Рожен, за да видиш нещо.
На терен, ако не си front stage и не си малко по-висок, нищо не виждаш.... За секторите, най-добре е В и А ( и то в частите по-близо до сцената). Иначе се вижда така от сектор В:

# 100
Привет пак!  Simple Smile

Аз все още продължавам да се чудя за Депеш   Thinking
Че много ще ми дойде  Grinning
Обаче мисля да си сложа 1 календарче на бюрото в офиса и да си отброявам дните до 14 май  Grinning

Много би ми се искало да видя и Ерос за втори път... Ама да видим...

# 101
Aнн  JoyБлагодаря ти!

Аз съм  орлов поглед, но половинката ще носи телескопа, явно. Мисля си за евтин сектор в близост до по-скъпите, евентуално. А има ли места на билетите и спазват ли се?

Нещо не мога да си вляза в профила на Ticketpro.

Ерос ли пак ще идва? Кога? Билети къде?
Аз го изпуснах първия път и още се гризкам от яд.

# 102
Хм, ами аз досега такова чудо с места на стадиона, че и да се спазват не съм видждала, а съм ходила на кажи речи всеки голям концерт там...

# 103
Ами аз понеже в БГ не съм ходила на "седящи места", затова питам.
Иначе в чужбината  Wink си има, не че и там много съм ходила, но определено си имахме места на билетите ...
Сори за пенсионерския въпрос, ама вече не сме на тия години да се блъскаме долу с младежта Cry

# 104
Така, размърдвам си мозъка и се сещам, че последно на стадиона бях пак на Рамщайн, при първото им гостуване (откогато е и снимката) и... мда, нямаше места, всеки си тураше дъто където намери.

Общи условия

Активация на акаунт