Магазин Джъмбо на Цариградско Шосе?

• 68 561
  • 91
  •   1
Отговори
# 60
Лего няма в Джъмбо  Wink

# 61
Мерси за инфото   bouquet

# 62
Много лесно го намерихме Джъмбо,с паркинга както казахте вече -не е готов та паркирахме на тротоара отпред,но отидохме малко преди обяд и след 2 часа като излезнахме беше фул с коли.Мога да кажа че е заредено,но не достатъчно за мен,доста коледни тематични неща,играчки супер малко,повече домашни потреби,което не ми хареса,не че не се разтоварихме доста финансово,но и доста неща които търсех откъм играчки-не намерих!Сравнявам с Джъмбото на Ботевградско,по-добре подредено отколкото това в Дружба-може би са бързали да отворят преди празниците:(

# 63
  • Ботевград
 Embarassed Може ли да помоля за помощ  Embarassed как най-лесно мога да стигна с градски транспорт от спирката при Стадион Г. Аспарухов/Подуене/ до Джъмбо на ботевградско шосе - има ли някакви автобуси.. или до друго Джъмбо ще ми е по-лесно - извинявам се за въпроса; ще Ви бъда много благодарна за помощта  Hug

# 64
Дали още важи въпроса  newsm78
Опитайте от тук: http://www.bgmaps.com/

# 65
  • София
Embarassed Може ли да помоля за помощ  Embarassed как най-лесно мога да стигна с градски транспорт от спирката при Стадион Г. Аспарухов/Подуене/ до Джъмбо на ботевградско шосе - има ли някакви автобуси.. или до друго Джъмбо ще ми е по-лесно - извинявам се за въпроса; ще Ви бъда много благодарна за помощта  Hug
С автобус 404 от Гара Подуене, до там са около 20 спирки.
Може би ще ти е по-удобен Джъмбо на Ботевградско шосе.

# 66
  • София
Някой може ли да ми каже на коя спирка трябва да сляза от автобус 88 като го хвана от Младост - 1 /спирката на пазара/

# 67
Някой може ли да ми каже на коя спирка трябва да сляза от автобус 88 като го хвана от Младост - 1 /спирката на пазара/
На последната,там върти автобуса.Няма как да не видиш м-зина.

# 68
  • София
На последната,там върти автобуса.Няма как да не видиш м-зина.
Много Благодаря! Hug smile3525

# 69
  • София
А всъщност от къде се влиза,от светофара който отивам към Лидл или някъде другаде?

не ,не е от този светофар- подминава се и на първият удобен се прави обратен завой и се влиза.Магазина има  работещ  паркинг пред него,освен този под него - така че спокойно може да се паркира там,вместо да се газят тревните площи в квартала.
честно казано,изумена съм - вчера предният паркинг на магазина беше полу празен,а квартала бъкан от коли навсякъде,дори по тревните площи .Съответно разкаляно,тротоарите заети ,няма човек как да мине.Е това ако не е простотия/ ooooh!

Вход за коли от квартала няма,няма и да има,дори когато отворят паркинга под магазина,така че верният светофар не е лидалският.

# 70
Значи Джъмбо трябва да поставят допълнителни ориентировъчни табели от къде се влиза към техния паркинг. Явно е, че хората не могат да се ориентират така, както е в момента. Едвали някой иска да гази в кал или да си бута колата там  Wink

# 71
  • София
ами то вече има актуален билборд и освен това имат служител ,който разяснява от къде се минава,но колите не обръщат,а за по-лесно хоп на тротоара.Вчера 2 кокошки щяха да връхлетят върху мен и бебето,само за да не изчакат 2 секунди да мине автобуса и тогава да паркират - на тротоара разбира се.Не намериха за нужно и да се извинят дори.
Нека минат празниците и ако е все така ,ще трябва да се викат явно паяци и без това има знаци за това,които в момента не се спазват.

# 72
Тогава няма какво да чакаш да минат празниците. Щом от магазина са направили всичко, за да упътят желаещите в правилната посока, а въпреки това има разни овце, които държат да се бутат, където не им е мястото - се взимат други мерки  Naughty  Crossing Arms За паркирането в тревните площи, мисля че КАТ бяха отговорни да съставят актове.

# 73
  • София
KAT не може да направи нищо по въпросите ,които обсъждате. По други причини изрично питахме и ни отговориха,че не могат да вдигат колите паркирани на тротоари или тревни площи,могат при поставени знаци забранено паркирането или в съответните зелени-сини зони,но в жилищните комплекси такива няма.

До някаква степен,паркинга им е много лошо замислен,идвайки от Дружба с кола,трябва да си направиш една голяма обиколка, за да стигнеш до въпросният паркинг,отделно ,че излизането на Горублянският светофар от Дружба си е едно огромно чакане в 70% от случаите.

# 74
  • sofia
честно казано,изумена съм - вчера предният паркинг на магазина беше полу празен,а квартала бъкан от коли навсякъде,дори по тревните площи .Съответно разкаляно,тротоарите заети ,няма човек как да мине.Е това ако не е простотия/ ooooh!
Няма какво да си изумена, докато не отворят вход за паркинга отзад (към квартала) няма да се подобри ситуацията. Да въртиш по магистралата, за да стигнеш до паркинга е лошо решение. Още повече, че основния поток идва или от Дружба, или от Цариградско (от центъра).

Вътре се чувствах като в магазин "за левче", но в по-голям мащаб.

Общи условия

Активация на акаунт