Дамски клуб "Диамант" - членство и носителство!

• 1 966
  • 18
  •   1
Отговори
  • Варна
Дайте да пусне някой нова тема за диаманти, защото тази наистина взе да ми писва. Mr. Green Къде са клуб Диамант? В творческа почивка?
Крайно време е наистина. Всички се затъжиха за Абрамович, Монте Карло и Кох-и-нор. Моля, споделяйте мисли, идеи и карати.
Диамантодарителите щедро се приветстват. Heart Eyes

# 1
Слава богу, най-накрая дочаках!

# 2
  • Galaxy 13197853088
Димантодарители ... абсурдистично  звучи.
Диамантоплатители е по точно да се каже.

На Наоми май и бяха платили с димат ако не се лъжа ... да го свържа с другата тема.

# 3
  • Варна
Даааааааа, имаше една мръсна история Наоми с един диамант. Мръсница! #Cussing out Видя се, че не е достойна за Доронин. Да отстъпва мястото веднага на Богини с чисти репутации. Flutter

# 4
  • Пловдив
Сложете минимални изискуеми карати за диамантите, щото иначе ще се напълните с беднячки промъкнали се с някакво миниатюрно диамантче видимо само с лупа.

# 5
  • Варна
От мен да мине - членство с минимум 0,5 карата.

# 6
Ами да сложим, ама като не знаем какво да сложим какво да правим? Laughing

Какви са модните тенденции за сезон есен/зима 2012/2013 за камъка?

Последна редакция: ср, 31 окт 2012, 23:04 от Цонна

# 7
  • Варна
Ето такива

и

Grinning

# 8
Каква е темата? Embarassed

# 9
  • София
За диаманти. Такива големи - Не. Скромна съм. Тези от 0.5 карата ще ми са добре, и колкото повече, толкова повече. Обичам ги. Раздават ли ги някъде и има ли опашка ...нареждам се. Simple Smile

# 10
Ахъм. Нямам отношение,но ще чета:)

# 11
  Влизам да кажа, че не съм за тук - нямам диамант. Опръстенена съм с нЕколко бедни циркончета във форма на сърце, пронизано със стрела и надпис X+Y =ВЛ.

Имам колекция от въглени за рисуване и чакам някой да ги подложи на високо термична обработка, това е единствения начин да се сдобия с висококаратов диамант, който се сещам в момента.

# 12
Ох, сигурно съм си проста и бедна, както стана ясно от друга тема за диаманти, но такива неща като показаните от Антония, не бих могла да нося Crazy

# 13
Аз пък ако не беше тази тема хич нямаше да се сетя, че имам няколко диаманта по кутийките, обаче мразя да нося бижута и не ме вълнуват.  Crossing Arms

На една такава играчка обаче искрено ще се зарадвам.   Money

# 14
с това приета ли съм в клуба  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт