Номинации 2012 (сатирични или не съвсем)

• 105 971
  • 3 337
  •   1
Отговори
# 105
На мен вече ми връчиха "злат(/об)ен анцуг" предсрочно, по заслуги bowuu, та малините са ми дъхави вече, но ми се ще наистина да добавим и нови положителни категории. Ето, например за пореден път получих коректна и изчерпателна информация на зададен от мен въпрос в съответната тема. Ще ми се да имаше категория КПД, защото във форума (не само в тази тема, разбира се) пишат много хора, които при нужда се намесват компететно и ефективно допринасят за това дадена ситуация да се разреши или да се внесе яснота. Някак си не го виждам това качество застъпено в сегашните категории, ако пропускам някоя - поправете ме.  Peace

# 106
  • Варна
Мерси, Све.
На втора страница съм, но Книдска защо е обрала градината така безпрекословно?  Shocked Много народна любов, много нещо...  
И питаш?! Mr. Green

# 107
  • София
Да, но са много сложни - то категории, че номиниране, че броене, че гласуване... А е и по-обидно някак, цял форум единодушно да те гласува за манекен на Хелоуин. Призивът ми е за опростен модел - оплюване  one on one, или two on one, или gang on gang, с конкретно посочени основания (вадене на цитати от контекст, отпреди 1 година и т.н., наясно сте с правилата.  Laughing )
Това си е през цялото време, но номинациите са  мястото да се заклейми от форумното общество някоя личност или поведение, друго да се отличи. Един вид пренареждане на ценностите и морала с живи примери. Скучно и понякога предвидимо, но пък крайно необходимо.

Позволи ми да не се съглася. Нито са необходими номинациите, нито пък имат морализаторски характер и цел да хармонизират личностно пишещите във форума. По-скоро са за сеир и забавление и място да си кажеш каквото ти е на душата, при това без да спамиш в другите теми. Какви ценности, какъв морал, точно пък тук???
Каквито навсякъде. Човек като си направи акаунт не губи автоматично човешките си характеристики. А забавлението не пречи, и в Звездни компромати пада забавление, но хората се интересуват от живота на звездите по същите причини, по които тук има нужда да се изтъкват едни качества като положителни и други като отрицателни. Така се преброява кои можем да отметнем като свои и кои като чужди, а и да си сравним мерните единици.

# 108
  • Варна
Не може ли просто да си направим тема със заглавие "Свободна борба в кал" с тридневен срок и който каквото иска да обясни в любов другиму, да се възползва?  Thinking

Плюс тема "Каква награда смятам, че ми се полага за цялостно творчество", в която всеки се самономинира, после се брои, пуска се анкета и се вижда "ли ме мисли форума за това, което аз си мисля, че ме мисли?".

Да разнообразим формата.  Mr. Green

Много те харесвам, тъй или иначе щях да те номинирам! Grinning

# 109
  • Варна
Кой ще опъне тепиха?

# 110
  • София
А да разкараме златото от определенията?
Нещо стилистично ми се изтъркаха "златните" такива и онакива.

# 111
А да разкараме златото от определенията?
Нещо стилистично ми се изтъркаха "златните" такива и онакива.

Това "златно" са си го писали за собствено самочувствие и да се надъхват, не отнемай радостта на тия жени.

# 112
Тази тема мудна нещо...Чакам ли чакам да видя номинации, а то само езици се чешат.  newsm78 Явно доста време трябва да мине докато някои потребителки станат наясно със себе си  Laughing

# 113
Ееее, златото си е класика, бе, недейте така! Да вземем за пример моята миналогодишна титла - едно е да те номинират в категория "златна кукувица", едно е  да си проста, а просто кукувица, къде къде по изискано е да си златна такава.... Laughing Laughing Laughing . Вярно пише Отилия - не отнемайте радостта на следващите номинирани в категории "златни....", няма да е честно... Whistling

# 114
Не може ли просто да си направим тема със заглавие "Свободна борба в кал" с тридневен срок и който каквото иска да обясни в любов другиму, да се възползва?  Thinking

Плюс тема "Каква награда смятам, че ми се полага за цялостно творчество", в която всеки се самономинира, после се брои, пуска се анкета и се вижда "ли ме мисли форума за това, което аз си мисля, че ме мисли?".

Да разнообразим формата.  Mr. Green

Много те харесвам, тъй или иначе щях да те номинирам! Grinning

Ментова, благодаря, взаимно е. Grinning

Лейди, в тази тема ще обсъдим категориите. Когато ги уточним, за всяка отделна категория се пуска тема, в която се правят номинациите. След като приключи тя, се прави анкета, за да се избере носител на титлата за съответната категория. Ако си спомням правилно - миналата година ми беше за пръв път, а очевидно дори и не съм ги следила изцяло.  Laughing

# 115
  • Варна
Ееее, златото си е класика, бе, недейте така! Да вземем за пример моята миналогодишна титла - едно е да те номинират в категория "златна кукувица", едно е  да си проста, а просто кукувица, къде къде по изискано е да си златна такава.... Laughing Laughing Laughing . Вярно пише Отилия - не отнемайте радостта на следващите номинирани в категории "златни....", няма да е честно... Whistling
За втори път го напомняш  Twisted Evil Не си мисли, че не съм забелязала Twisted Evil

# 116
То вярно, че така излезе и аз си го помислих Боги, ама просто като заговориха за златни и някак примера сам си дойде Laughing, инак тази година не ми се иска всякаш да присъствам в номинациите. Дет се вика минах си от реда... Wink

# 117
Всички категории са саркастично отрицателни... поне за мен. Санди отнесе предизборно САЩ, внимавайте вие какви ще ги дробите тук по време на номинации. Не желая да посрещна Коледа сред новаци и баннати.

# 118
Всички категории са саркастично отрицателни... поне за мен. Санди отнесе предизборно САЩ, внимавайте вие какви ще ги дробите тук по време на номинации. Не желая да посрещна Коледа сред новаци и баннати.

Тази тема мудна нещо...Чакам ли чакам да видя номинации, а то само езици се чешат.  newsm78 Явно доста време трябва да мине докато някои потребителки станат наясно със себе си  Laughing

Чети бе, шматка! Още се обсъжда регламента, не се номинира. Ще дойде и твоят звезден миг да ни сразиш с оригиналност. Сега трай и се учи!

# 119
Не знам бе, шматка. В такъв случай чий го дири в заглавието Номинации 2012, а не Регламент за номинации 2012...С оригиналност никога не съм имала намерение да сразявам никой, не ми е това цел номер едно в бг мама. Ма виж с тая злоба ще вземеш да сразиш себе си, ако това вече не се е случило де. Peace
Опази Боже, да се уча точно в тази тема...Малко по-нагоре има едни заковани, ако не си обърнала внимание Wink От тях и аз и ти можем да научим много...

Общи условия

Активация на акаунт