Номинации 2012 (сатирични или не съвсем)

• 106 195
  • 3 337
  •   1
Отговори
# 135
Оти, откъде се изрови по никое време?

Що бе, Приятно ми е? Преча ли ти с нещо? И кое му е никоето на времето? Тамън навреме е, на Хелоуин възкръсват духовете.

За номинациите - не се вживявайте. LadyLady, нали знаеш, че старите форумки по правило са все готини, устати, печени, знаещи, затапващи, остроумни, златни... какви ли не, че и добродетелки. И игри си играят, за напреднали. Питам се в какво са напреднали, явно във виртуалното надуване и занимаване с глупости.

Октоподе, не търся реванш, няма за какво. Ако си мислиш, че виртуалното плямпане ми е важно се лъжеш. А и какъв реванш, като даже не ти знам името, Октопод ли си, шаран ли, скумрия ли.

# 136
  • Другата България
Ясно. "Впечатлил" предполагам не само в положителен смисъл? Mr. Green

# 137
Интересни ще са номинациите тази година. ) Този път мисля да следя по-отблизо.
След като ще присъстват и Априлките.  Joy

# 138
Октоподе, не търся реванш, няма за какво.

Архивите помнят как се жалеше из разни теми, че заради едни пълни с епитети постове към мен са те баннали. Горе-долу започна както сега... Възкръсваш с амнезия ли?!

Ясно. "Впечатлил" предполагам не само в положителен смисъл? Mr. Green

Така като гледаш как ти се струва?  Laughing

# 139

Отилия няма лошо. Някои вече живеят за форумното внимание и признание и отдалеч размахват точилката и се правят на лоши. Точно тези "опитните" които посрещат със злоба и жлъч всеки новодошъл са ми най-любими. Има и една друга категория опитни, като Кака Сийка ( како Сийке моля имай предвид подмазването ми), които знаят как да те поставят на мястото без да обиждат.
Има и хора като Мадам, които са хора в истинския смисъл на думата и това се усеща без непременно да ги познаваш лично...
 Пази Боже това да е гордостта и целта на човека, да е напреднал в бг мама.
[/quote]

# 140
Oтилия, аз пък се радвам, че се появи отново. Приятно ми е да те прочета! Hug

# 141
  • Другата България

След като ще присъстват и Априлките.  Joy
Простете невежеството ми, Embarassed ама тези Априлки ги срещам доста често като понятие, та да питам-за какво иде реч? Embarassed Embarassed

Така като гледаш как ти се струва?  Laughing
Че правилно предполагам. Crossing Arms

# 142
  • София
те са вече като форумни призраци.

Отилия, наистина ли си ти? Щото хич не ми се иска някой да ти е краднал самоличността.

# 143

След като ще присъстват и Априлките.  Joy
Простете невежеството ми, Embarassed ама тези Априлки ги срещам доста често като понятие, та да питам-за какво иде реч? Embarassed Embarassed

Идва след големи драми сред отчетните преди около 3г. мисля че. ) Беше априлската отчетна тема. И от тогава, не пропускат номинация, без да вкарат и следващите, къде заслужили, къде не.

# 144
Ако тази Отилия е онази Отилия и аз се радвам, че се е върнала.
Егати, последният път, когато от сърце се смях на нещо, прочетено в Клюкарника, беше когато ги женихме с Владимир Илич.
Смяйте докъде сме се докарали.

# 145
 Мерси, Queen of Hearts  Simple Smile
 Имам предложение, да се направи категория "Златна, но вече стара и втръснала". Може ли?  Laughing
 Андариел, аз съм, Отито с аватарите.

# 146

След като ще присъстват и Априлките.  Joy
Казват... Априлките, независимо от годината, сме били най-готините бременеещи.... Не знам, не знам... Rolling Eyes  Определено да си майка на овне или телче означава, че си супер-овца!  bowuu

# 147
Идва след големи драми сред отчетните преди около 3г. мисля че. ) Беше априлската отчетна тема.

Това ли беше? Аз защо имам спомен, че дойдоха цяла тема да гласуват за "Банда на годината", но дали не бяха Май-ки? Помниш ли, като се изсипаха всички само с по един пост?

# 148
  • Другата България
Mirama, нищо , ама нищо не разбрах, ама няма да питам повече,  че ще оспамя темата Confused аз съм "тука" от 2 години и сигурно затова не  знам и какво е "априлска отчетна тема". Някой друг път ще ми обясниш, да не дразним другите сега Tired

# 149
Идва след големи драми сред отчетните преди около 3г. мисля че. ) Беше априлската отчетна тема.

Това ли беше? Аз защо имам спомен, че дойдоха цяла тема да гласуват за "Банда на годината", но дали не бяха Май-ки? Помниш ли, като се изсипаха всички само с по един пост?

Мисля че първо тръгна от там, че се бяха разделили на 2отчетни, защото не можеха да разделят нещо. ) Но...не помня какво.
А на следващата година се появиха други априлки, да гласуват за Банда на годината.

Тази година....не знам....за какво ще бъде номинацията. Опитах се да вкарам "иновацията" темата да не е поредната отчетна с лигави заглавия, но уви....неуспешно. ) Е, все пак успях да се преборя за редуване - 1нормална, 1римувана.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт