Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
 • Мнения: 280
Здравейте,
опитах да пиша в друга подобна тема, но беше от преди 2 години и не стана. Посъветваха ме да пусна нова такава...Темата не е уикендна или от скука, а си е напълно сериозна. Нужна ми е за сверяване на моят часовник.
Изневериха ми, почти сигурно не физически. Но това е още по-зле според мен, емоционално. Не се стигна до физическо, защото се намесих, а може и да станало, не знам.
Нямаше промяна в отношение към мен никакво, просто го улових, че си чати с друга от няколко месеца. Разбрах и че са се виждали в обща компания, вечер в ресторант. Според него, тя си е тръгнала тогава и толкова, но чата продължи. Прочетох по голяма част от него, откровено флиртаджийски беше по моему, според него не, естествено.
Как го прочетох е ясно, взимах му тел. и видях, защото се усъмних. Преди не съм му се ровила въобще. Имаше обсъждане аз какво правя в момента, докато той пише , което ме вбеси тотално.
След гранд скандал обеща да спре. Но не се случи съвсем.
С тази жена се налага  да контактува 1 - 2 пъти в месеца служебно, може и без да я вижда, само писмено.
Но тя започна да използва този контакт и да го бъзика с въпроси от сорта - как си, добре ли си...и той да и отговаря, лаконично, че е добре и уж до тук се спираха нещата.
Но мен си ме гризе недоверие, до степен, че му прихванах вайбъра на лаптопа ми и почнах да чета. Нямаше нищо,  той винаги ми казваше тя дали и какво е писала. Спести едно, две неща, но нямаше как да  кажа че съм ги видяла на лаптопа си. Беше си оставил тел.в банята един път и срам не срам погледнах СМС-те, там не знаех какво става. Нямаше нищо обезпокоително. Той разбра и последва скандал, че го задушавам и не може така да му ровя в личното пространство.
Почувствах се адски зле, защото беше обещал, че ще спре, а аз не му повярвах...
Наскоро деинсталирах вайбъра му от моят лаптоп, защото психически не издържах всяка минута да гледам дали си пишат...това ме побъркваше тотално.
Реших да се доверя, че всичко е приключило и да не се ровичкам повече. Сега е извън града по работа, а аз пак си мисля, ами ако си пише с нея по вайбър, защото това им беше най вече комуникацията?!..Не знам какво става с мен, не бях такава...Трябва да му повярвам, но не зная как!
До кога ще ме гризе съмнение? Ще отмине ли, много се надявам!
Не ме обвинявайте, никога и през ум не ми беше минавало, че  ще правя такива неща...

Последна редакция: сб, 19 окт 2019, 21:37 от jul@e

# 1
 • Сф
 • Мнения: 2 640
Не че нещо, ама ако ползват вайбър на скрит чат, ти няма да можеш да го четеш на лаптопа. Съобщенията и нотификациите излизат само на устройството, от където е създаден чата (т.е. от телефона). Остави го известно време на спокойствие. След известно време го провери контролно, без да очаква той. В зависимост от резултата на проверката ще решиш как да продължиш. Но ако тази ревност я запазиш, със сигурност ще го задушиш.

# 2
 • Paris, France
 • Мнения: 5 136
Повечето нормални, млади мъже обичат да правят комплименти и да флиртуват и се радват когато жена, която харесват им обърне внимание. За разлика от нас жените, мъжете могат да имат полови и емоционални връзки с много жени, но да си живеят щастливо с половинката. Те не влагат особени емоции във всяка връзка и не гледат на извънбрачните връзки като на начало на края и повод да се разделят с предишната си партньорка.

Никога не ровя в телефоните и мейла на мъжа ми, нито той в моите. Ако някой мъж ми зарови из телефона и се захване да чете с кого съм се лигавила и дали ще го отсвиря на момента, защото ще реша, че е несигурен в себе си и търси контрол.

Според мене проблем има в характера ти. Осъзнаваш ли, че ровенето в чужда поща е нарушаване на личното пространство? Такова поведение е задушаващо и унизително за партньора. На мястото на мъжа ти щях да си тръгна.

Дори и да се разделиш с конкретния мъж ти ще продължиш да ровиш и да се самоизяждаш и в следващи връзки. Имаш ли приятели, социална среда, работа, хобита? Можеш ли да зарежеш детективските усилия за два месеца, примерно, и да се отдадеш на други занимания? Приятелите ти какво мислят по въпроса? Семейството ти?

# 3
 • Варна
 • Мнения: 2 360
Не е имало нищо. Следенето и безпричинната ти ревност са достатъчни доводи за раздяла. Анализирай характера си, подхода и комуникацията ви? Ти не контактуваш ли с мъже?

# 4
 • Мнения: X
Тоя интернет и тия телефони що връзки съсипаха ...

# 5
 • Мнения: 576
Изневяра!?
Аз такава не видях. Може да обмените опит с девойката от съседната тема. Laughing, ще разберете как се чувства човек, който не може да диша от проверки.

# 6
 • Мнения: 280
Благодаря за бързите отговори на всички ви!
Имам си социална среда, работя, може би проблемът е, че имах предишна връзка, не връзка а брак, с много гадна изневяра и от там ми е останало нещо като рана и травма...Той ми каза, че с това мое поведение бих отблъснала и най-влюбеният в мен човек и това ме отрезви...тотално. Много ви благодаря!

# 7
 • Paris, France
 • Мнения: 5 136
Благодаря за бързите отговори на всички ви!
Имам си социална среда, работя, може би проблемът е, че имах предишна връзка, не връзка а брак, с много гадна изневяра и от там ми е останало нещо като рана и травма...Той ми каза, че с това мое поведение бих отблъснала и най-влюбеният в мен човек и това ме отрезви...тотално. Много ви благодаря!

Мисля, че ще е добре да осъзнаеш, че не е редно сегашният ти партньор да плаща греховете на предишния. Също, че ако сегашният ти партньор много искаше да е с жената, с която си чати щеше да намери начин да те напусне и да е с нея.

Доста мъже не биха се поколебали да боцнат нещо чуждо навън. Малко го правят действително поради липса на кандидатки или непосилна финансова цена. Никой не може да ти гарантира, че този мъж или някой следващ няма да кръшне някога, но не може постоянно да живееш в страх от такава случка.

Желая ти успех, духовен покой и щастие.

# 8
 • Мнения: 39 479
За мен пък няма никакво значение какво е направила авторката на темата.
Непримеливо ми е поведението на мъжа и точка.

Не знам какво бих правила в такава ситуация. Предполагам, че зависи от много обстоятелства, но ако не видя реални действия, примерно смяна на работата, доста ще се замисля дали да остана в тази връзка.

В случая не говорим за това, че си измисля и има празни страхове, а за нещо, което наистина се случва. Хич няма и да изпитвам вина, че съм проверила каква е истината, когато виждам, че някой ме лъже. Имам право да знам какво се случва, защото това засяга пряко живота ми. Всякакви измислици за лично пространсто и други подобни не ме интересуват. Не сме на този свят за дълго, че да си губим дните в заблуждения.

# 9
 • София /Абсурдистан
 • Мнения: 8 258
Всеки ден чат с друга жена и няма нищо между тях? Как ли пък не.
Една жена проверява тези неща, само когато има повод да се съмнява и обикновено съмненията и са основателни.

# 10
 • Мнения: 280
За мен пък няма никакво значение какво е направила авторката на темата.
Непримеливо ми е поведението на мъжа и точка.

Е това е много добро мнение...защото всеки осъжда следенето по вайбър и подобни ...но ако човек не е сигурен ще го прави и още как

Последна редакция: нд, 20 окт 2019, 08:50 от bubanka

# 11
 • Мнения: 7 777
В много кофти ситуация си. Ставаш пъдар на мъжа си, което е мега тъпо. Тормозиш се заради отношения между други хора. Не можеш да ги спреш, нито да им налееш насила акъл. Няма да стане.

Аз не бих търпяла да има какъвто и да е контакт с тази жена. Ако има, значи си му е важна и интересна и толкова.

Почни да мислиш за себе си. Ти как ще си добре, а не те какво и дали си пишат.

# 12
 • Мнения: 264
Е това е много добро мнение...защото всеки осъжда следенето по вайбър и подобни ...но ако човек не е сигурен ще го прави и още как

Много добро мнение,защото съвпада с твоето. Ами не е задължително така. Ти пък можеш ли да повярваш,че има хора,които няма да се почувстват несигурни заради такова нещо и никога не гледат в телефоните на другия?
Имам усещането,че гледането в чуждия телефон е като наркозависимост-трудно се прекратява с това. Освен това съм склонна да вярвам,че гледащият успява да преиначи видяното.
Ако ми се случи на мен някой да ме следи и да ми рови в телефона,няма да се замисля за край на връзката.
Съгласна съм с казаното от Невена,само ще уточня,че приемам за редно и жените да флиртуват или да се ласкаят от флирт.

# 13
 • Sofia, Bulgaria
 • Мнения: 328
Минаха 6,7 години откакто ми се случи абсолютно същото. Аз реагирах като теб, та и по-зле. Поглеждайки назад, това ми се струва най-глупавото нещо, което една жена може да направи. Това, което бих направила сега е, да не се унижавам, а да го оставя да мине през това, без да се вкопчвам в него и без да му вменявам, че без него не мога да живея.
Не казвам, че това е универсалното решение, но в нашия случай това беше правилното. Е, малко късно го осъзнах, но все пак нещата се наредиха възможно най-добре, без да искам.

# 14
 • София
 • Мнения: 1 734
Знам ги тия непрекъснати чатове, ако си мислите, че мъж и жена ще си отделят толкова време без да има нищо друго, много се лъжете. Явно масово така се започва, направо имам дежа вю.

Общи условия

Активация на акаунт