Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 30
 • Мнения: 39 582
Откога въпроси от типа "Как си",  "Добре ли си"  и лаконични отговори предполагат изневяра? .
Не. Но откровено флиртаджийксият, какъвто тя е видяла - да.
А иначе си права, връзката е бегала (щом за него писането с въпросната дама му е по-важно и продължава).

А вие пишете по вайбър на колеги от другия пол, с които се срещате веднъж в месеца - как сте, добре ли си и да си говорите? На мен ми е леко странно.

# 31
 • Мнения: 580
Тоест повечето жени тук, които сте ларж, нямате против мъжът ви да чати с друга, като първите чатове са били откровено флиртаджийски? Не знам и за  случай, в който някой мъж е спрял да си общува с друга жена само защото жена му ги е "хванала".
А ти къде видя флирт?
Да, аз нямам нищо против мъжът ми да си пише и чува с когото си иска, нито той има против да общувам с мои познати. От моя комп директо се влиза в социалните мрежи, паролата ми е запаметена автоматично, но никой не е влизал  и чел там - това са мои контакти, някои са познати от детинство, други са познати на мои познати, дори общувам с бивши на мои приятелки, нищо, че те се разделиха, всички останахме приятели.
Ако има нещо интересно от общи познати му показвам. Пиша си често с негов колега и препредавам линкове и разговори.
За мен е много нечистоплътно някой да ми чете кореспонденцията или да ме проверява, такъв човек автоматично става аут, имам лично пространство и държа да си е само мое, но аз съм интроверт и държа на своя свят. 
Аз имам хобита, мъжът ми има хобита и общуваме с хора и от двата пола. Ако съм женена за някога не означава, че съм негова собственост.

Нима вие нямате приятели от другия пол?

# 32
 • Мнения: 7 825
Авторката е писала, че първоначалната кореспонденция е била тип флирт. Казано е в първия постинг.

И не, аз например нямам близки приятели мъже, с които да си пиша редовно. Мъжът ми също няма приятелки жени. Не защото така сме го поискали от другия, просто нямахме още когато се запознахме.

# 33
 • Мнения: 39 582
Нима вие нямате приятели от другия пол?
С които флиртувам - не. Не прочете ли в първия пост, че видяното е било в такъв смисъл, а не общи приказки?

# 34
 • Мнения: 580
Да, пише следното  Прочетох по голяма част от него, откровено флиртаджийски беше по моему, според него не, естествено. и после пояснява, че е имало въпроси от типа "Как си и какво правиш" и лаконични отговори от негова страна "Добре съм".
Това флирт ли е?

# 35
 • Мнения: 7 825
След хващането станали лаконични Simple Smile Обикновено хората се научават да се крият по-добре (извинявам се на авторката, защото при нея историята може и да е приключила)

# 36
 • Мнения: 39 582
Да, пише следното  Прочетох по голяма част от него, откровено флиртаджийски беше по моему, според него не, естествено. и после пояснява, че е имало въпроси от типа "Как си и какво правиш" и лаконични отговори от негова страна "Добре съм".
Това флирт ли е?
Прочети пак. Става дума за 2 различни случая. Първият си е бил флиртаджийски. От втория е видяла само началото. Но останалото може и да е изтрито. Въпросът е, че контактът продължава и щом каката е искала първо флирт, силно се съмнявам, че сега го търси, за да си говорят за времето.

# 37
 • Мнения: 4 243
Не става въпрос за буквалния разговор/чат.
Аз доколкото разбирам, авторката се чувства емоционално предадена. Което си е по-сложният вариант.

# 38
 • Мнения: 8 399
Kaто ви чета и си мисля, че до страница две ще стигнем до фередже за този мъж  Mr. Green
Не разбирам как може на описаното от авторка някой да каже "изневяра"!
Как аджеба си представяте ПРИЯТЕЛСТВОТО на мъжа ви с жена/колежка или такива мръсотии да не говоря?
Ако мъж си чати всеки ден с приятел защо не ви тревожи толкова, колкото като си говори с колежка? Времената вече са такива, че не е нужно да са противоположни половете, за да се случи изневяра.

По неприятно нещо от ревнив партньор няма. Това ровене, дебнене, дирене на сметки "какво е спестено" от дневния отчет какво са си говорили е ужасно!
Че и да напуска работа, защото някоя си си позволява да го пита мръсотии като "Как си?! Леле леле

Авторката - вземи се в ръце и спри да контролираш и дебнеш мъжа си. Концентрирай енергията си не да го вардиш, а той да няма очи за друга.

# 39
 • Мнения: 7 825
Е винаги се появяват жени, които обясняват на останалите, че са малоумни, защото мъжът има право да си чати с други жени, това си е даже супер Simple Smile А те да идат да вземат жълта книжка Simple Smile

# 40
 • Мнения: 39 582
Дали е имало изневяра няма как да знаем. Говорим за флирт по вайбър в случая и доколко е примелив. За мен не е.

# 41
 • Мнения: 8 399
Е винаги се появяват жени, които обясняват на останалите, че са малоумни, защото мъжът има право да си чати с други жени, това си е даже супер Simple Smile А те да идат да вземат жълта книжка Simple Smile

Мъжът няма право да си чати с други жени??

# 42
 • Мнения: 4 243
Има един момент, в който уж неревнивият партньор пуска кукички, но се прави на ударен. Мисля, че мъжът на авторката е точно такъв. И това може да подлуди другия. Не став авъпрос за патологична ревност, а за такава спрямо определена ситуация и поведение.

Аз имам предимно приятели мъже и си чатя с тях, но мъжът ми не скача на нокти, когато го правя. Може би, защото всичко е на светло и нямам притеснения, че правя нещо нередно. Демек, аз не му давам мегдан да се чувства игнориран, неглижиран, без внимание, несигурен, няма нищо скрито-покрито.

# 43
 • Мнения: 7 825
Има, разбира се. Всеки има право да си чати с всеки.

 Но ако моят конкретно почне да го прави, бих знаела, че не е обичайно за него и ще ми е ясно, че има нещо. Години наред да нямаш приятелки и да чатиш и изведнъж почваш - хм.

# 44
 • Мнения: 39 582
Да флиртува, чатейки. Има право да прави, каквото си иска, има право и с всички колежки да си флиртува, дори и да прави секс с тях.
Както и авторката има право на връзка, в която човекът до нея не флиртува с други.

Общи условия

Активация на акаунт