Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 15
 • Мнения: 155
Аууу нарушила му била личното пространство Grinning
Мамичката ще му е**  на тоя. Пази си личното пространство, защото има какво да крие. Дали е спал с нея или не все едно, защото тя му е по-интересна от теб и има тръпка явно, ако не е спал е само защото още не му се е отдала удобна възможност. То и аз мога да се свалям с всички дето ме зариват с комплименти и да обвиня приятеля си, че той е неуверен в себе си, понеже аз се свалям с други Hug
На твое място, почвам да си пиша с друг, (аз лично бих стигнала и до физическа изневяра, ей така за кеф) ама така неприкрито и като ме хване ще искам да ми прости, да видим дали ще може и ако не може го зарязвам. Само че е много вероятно изобщо да не му пука вече за теб и да не те изревнува грам. Когато един човек пробва докъде може да стигне зад гърба на партньора си отдавна е спряло да му пука за тая връзка. И не - онлайн комуникацията не е безопасна и значи много.

# 16
 • Мнения: 7 818
Americana, добре съветваш да "го оставиш да си мине през това", ама колко е траело при вас? С години наред "минаване" ОК ли си?

# 17
 • Мнения: 2 923
Защо пък да не го остави да се нахойка. 😂

# 18
 • Варна
 • Мнения: 2 481
Авторката е уточнила, че няма нищо обезспокоително. Но явно има лекомислени , които "хлътват"по банални флиртове и клиширани фрази във виртуала. Има, мъже, които сред изцяло  женски колектив са любезни, но дистанцирани. Други са търсачи и никой не може да ги озапти.

# 19
 • Sofia, Bulgaria
 • Мнения: 334
Както казах, това е което се случи при нас и аз отчитам като моя грешка, че се вкопчих в него. С години "минаване" не съм ок. Неслучайно споделих какво е проработило при нас, тъй като годините ни си текат вече щастливо, независимо че имаме трудности, които за другите хора са непознати и най-страшното е изневярата.
В случая просто исках да я посъветвам какво да не прави. А именно да се унижава.

# 20
 • Мнения: 7 818
Щом няма нищо обезпокоително, за авторката е най-добре да приеме, че няма нищо и да спре да рови.

# 21
 • Мнения: 1 829
Ако някой с месеци си пише с друг, не мисля, че няма нищо обезпокоително Grinning

Стига хапахте жената. Да! Не трябва да се рови по чуждите електроники. И все пак.. Надали щеше да ровичка, ако нямаше поне някаква провокация

# 22
 • Мнения: 4 241
Вместо да рови, да вземе директно куме в Очи. И така, докато се изяснят. Ако не ѝ е комфортно от това, че си пише зад гърба ѝ с друга жена и демонстрира с нея някакъв вид близост, интимност, естествено, че няма да го чака да му мине. Така изтласква постоянното чувство на фрустрация, което той ѝ причинява, игнорирайки я заради друга жена.

Сега, каква е причината, само те двамата си знаят – авторката и мъжа ѝ. Но е редно през разговори (и дори скандали) да ги разплетат тези емоции и недоизказани чувства един към друг. Може той да се дразни на неща в нея и да не ѝ ги казва, а да декомпенсира чрез общуване с колежката. Не е само до желанието за секс, а по-дълбоко вероятно.

Авторке, счупена ви е комуникацията, помисли как да си върнете искреното общуване помежду си и да си казвате какво наистина, действително чувствате. Не само в моменти на радост и забавление, а и когато сте потиснати или раздразнени един от друг.

Ровенето в джаджите е продължение на действителния проблем. То ще задълбочи твоята несигурност, тревожност и ще увеличи неговият гняв и недоволство към теб. Така ще има извинение и оправдателна причина пред себе си да ти изневери или да продължи отношения с тази жена.

Опитай да се успокоиш и да потърсиш начин за сближаване и откровеност, добронамереност и той действително да разбере, че това те прави тъжна, ядосана, изплашена. Ако продължи да те игнорира и да го прави нарочно, не желае да сподели с теб какво го отблъсква в отношенията ви, тогава минаваш на второ ниво – дистанция.

# 23
 • Мнения: 718
Авторке, според мен не се е случило кой знае какво. Най-вероятно е само флиртаджийска история. Ако имаше истинска емоционална изневяра щеше да го усетиш. Ще се промени поведението му, и то много.
Лошото е, че продължава комуникацията с нея, виждайки че ти се дразниш, и е мнооого тъпо от негова страна. Не знам какво да ти кажа, той ако иска да комуникират, ще намери начин да го прави без ти да разбереш. Всичко зависи от него, доколко той държи на теб и те уважава. Това е определящо дали и къде ще постави границата в общуването си с която и да е жена.
По-горе каза, че вече си преживяла изневяра, ако имаш желание,  сподели моля те  какво се случи с предишната ти връзка.

# 24
 • Мнения: 1 376
Ровенето из телефона на партньора за мен е неприемливо. Доказва едно обаче: във връзката липсва доверие и нормална комуникация.

# 25
 • Мнения: 718

Имаше обсъждане аз какво правя в момента, докато той пише , което ме вбеси тотално.


Ей, много нагли кучки има....

А колкото до ровенето в телефона, абсолютно подкрепям да се направи, ако се появят съмнения.
Трябва ли да се остави жената да и се подиграват зад гърба, а тя, нищо неподозираща, да го играе щастлива едва ли не?
Заблудата е нещо ужасно. Аз самата от щастлива и усмихната жена, когато разбрах какво твори зад гърба ми иначе прекрасния, мил и добър за пред хората съпруг и мъж, за две седмици се превърнах в сянка. Сега чак ми е смешно, колко съм била глупава да се тормозя. Опитах по начина, който описва Базила, да бъда добронамерена и да намеря път за сближаване и разбиране, каквото винаги е имало от моя страна, а и бяхме семейство дълги години с две деца. Но не, точно обратно, опитът ми показа, че е трябвало моментално да го изгоня!

Последна редакция: нд, 20 окт 2019, 14:25 от Space_woman

# 26
 • Мнения: 39 574
Ровенето из телефона на партньора за мен е неприемливо. Доказва едно обаче: във връзката липсва доверие и нормална комуникация.
Когато е профилактично - да.
Когато е поставен директно въпросът и е очевадно, че той лъже, е просто изясняване на ситуацията. Когато единият не желае да даде яснота за положението, тогава другият сам намира начин да го открие и да вземе решение, спрямо реалността.
Чакането с нищо няма да помогне, губене на време.

Последна редакция: нд, 20 окт 2019, 14:45 от Не се сърди, човече

# 27
 • Мнения: 14 940
Значи, той се прави на "мъж" пред друга, мен прави на глупачка, обаче АЗ трябвало да се чувствам виновна, че му нарушавам личното пространство? Сериозно? Ще стане. Ама друг път. Ако иска да има лично пространство и да му го зачитат, да се държи като Мъж, а не като идиот. "Идиот" е психично състояние, и като такова, се нуждае от контрол. Или от шут в задника. Зависи от търпението на потърпевшите.

# 28
 • Мнения: 578
Нека се върнем към първоизточника...
[iНо тя започна да използва този контакт и да го бъзика с въпроси от сорта - как си, добре ли си...и той да и отговаря, лаконично, че е добре и уж до тук се спираха нещата.
Но мен си ме гризе недоверие, до степен, че му прихванах вайбъра на лаптопа ми и почнах да чета. Нямаше нищо,  той винаги ми казваше тя дали и какво е писала. Спести едно, две неща, но нямаше как да  кажа че съм ги видяла на лаптопа си. Беше си оставил тел.в банята един път и срам не срам погледнах СМС-те, там не знаех какво става. Нямаше нищо обезпокоително. Той разбра и последва скандал, че го задушавам и не може така да му ровя в личното пространство.
Почувствах се адски зле, защото беше обещал, че ще спре, а аз не му повярвах...
Наскоро деинсталирах вайбъра му от моят лаптоп, защото психически не издържах всяка минута да гледам дали си пишат...това ме побъркваше тотално.][/i]
Тук всеки пречупи разказаната история през неговата собствена, но лично аз не намирам нищо ненормално и извън рамките на естественото в поведението на мъжа.
Откога въпроси от типа "Как си",  "Добре ли си"  и лаконични отговори предполагат изневяра? В СМС-ите няма нищо обезпокоително, във вайбър - също. Той нищо не крие, дори има инсталиран вайбър на лаптопа на авторката, където тя може да прочете всяка запетайка, е вече няма, тя го е изтрила защото всяка минута гледа в него Flushed.
Ми... не е нормално, има нещо и то е при авторката. Диагноза не бих поставяла, но все пак бих я посъветвала да се обърне към психолог и да се лекува.
Тази връзка пиши я бегала, много е издържало момчето, ако съм в неговото положение отдавна да съм си събрала куфарите и да съм избягала далече.

# 29
 • Мнения: 7 818
Тоест повечето жени тук, които сте ларж, нямате против мъжът ви да чати с друга, като първите чатове са били откровено флиртаджийски? Не знам и за  случай, в който някой мъж е спрял да си общува с друга жена само защото жена му ги е "хванала".

Общи условия

Активация на акаунт