Номинации 2012 (сатирични или не съвсем)

• 106 025
  • 3 337
  •   1
Отговори
# 255
  • Galaxy 13197853088
Боже, колко любов има в този форум, боже.

# 256
( како Сийке моля имай предвид подмазването ми)

Ще го имам.  Peace
По този случай приеми един съвет от мен - не си създавай кумири, че голямо разочарование те очаква после.  Laughing
Хайде сега, ти пък обещай да не ставаш поредната, на която като не ѝ хареса нещо, което съм написала, бърза да се фръцне: "Аз теб толкова те харесвах досега, пък ти сега що тъй.."  Crossing Arms
 Laughing

На кумирите всичко прощавам... Grinning
Извинявам се, че пак влезнах, но на своя кумир не мога да не отговоря...
Хубав петък на всички и дано до довечера тръгне темата, защото напоследък Клюкарника позамря....

# 257
Да, бе да. Любов и омраза.
Накрая избират все приближените си, а другите порицани в ъгъла.
Аз също съм на мнение на Lady, само дето не можах да улуча нито чия любов да спечеля, нито чия омраза.
Няма да гласувам!

# 258
Не знам какво деликатно може да се измисли за мис "куха лейка", но такава номинация трябва да има, защото положението е извънредно.

# 259
"Незнайко в Слънчевия град"?

# 260
Не знам какво деликатно може да се измисли за мис "куха лейка", но такава номинация трябва да има, защото положението е извънредно.
хаха, приемам и тази номинация. Далеч съм от мисълта да ви развалям хубавия злобилски ден. Пак ви пожелавам хубав петък...Измислени войни не водя и лично нещата не приемам. съветвам ви и вие да не го правите стига вече истинския ви живот да не се е пренесъл във форума...Айде каки, проявете изобретателност и да видим какви ще ги натворите...Публика си имате, така че дерзайте компанията....

# 261
Най-хубавото е, че от тази тема злобните каки вече ще се разпознават лесно и съответно от моя страна постовете им няма да бъдат отчитани, пък ако ще и в бг мама да са се родили... Laughing

# 262
Темата и номинациите за съжаление говорят повече за хората които номинират, отколкото за номинираните. Не знам защо, но като влизам в темата все се сещам за приказката за малките умове, дето обсъждали хора...не, че не го правим всички понякога. Но има потребители, които пребивават във форума само за да следят кой какво пише, да си го анализират, да си го виждат по техния начин. Те са си такива и такива ще си останат до края на бг мама, ако има край де Laughing. Има и потребителки, на които това, някой да има добър мъж или пари им е голям трън. Лесно обяснимо е, но е трудно за разбиране, защото в повечето случаи става дума за зрели хора... Въпреки всичко смятам, че темата ще е забавна, но явно все още няма номинации, само си пишем всички засега...

Точно!       Grinning
И вместо запис.....

# 263
хаха, приемам и тази номинация.

Не всичко тук е за теб, как не го разбра?!?!  Tired

не можах да улуча нито чия любов да спечеля, нито чия омраза.

Не бъди толкова сигурна, вече те споменаха в няколко номинации.

# 264
  Аз съм съгласна с Крейзи. Забравих какво беше казала точно, защото се улисах как гризете малката, обаче Крейзи беше права - все едни исъщи категории, макар и с различни имена, все едни и същи номинирани, не е интересно.
 Предлагам категориите тая година да са само за хубост.
 Картаген трябва да бъде разрушен.

# 265
  • Варна
Да, бе да. Любов и омраза.
Накрая избират все приближените си, а другите порицани в ъгъла.
Аз също съм на мнение на Lady, само дето не можах да улуча нито чия любов да спечеля, нито чия омраза.
Няма да гласувам!

Аз те обичам. Знаете, и Богиня обичам! И още много, знаете.

# 266

не можах да улуча нито чия любов да спечеля, нито чия омраза.

Не бъди толкова сигурна, вече те споменаха в няколко номинации.
Само в една и то на четвърто място. Шанс никакъв, освен за тиквен медал, а толкова разчитах на тази потребителка като ветеран.
LadyLady , не се отчайвай, те "старите" така и така се изчерпват и самоизяждат, кака, че имаме шанс, стига до тогава да не останем "стари моми".

# 267
В клюкарника си списват едни и същи хора от години, няма какво толкова по-различно да се случи. ) Тук там се появи новак и го изядат с парцалите. ) На мен пък те не са ми интересни, ама хич.

# 268
 как не са ти интересни, старите са жилави, друго си е крехко месце.

# 269
LadyLady , не се отчайвай, те "старите" така и така се изчерпват и самоизяждат, кака, че имаме шанс...

Пффф! Ти пък къде се слгаша сред прясното пуешко?! Била си извън "старите", но само архивите помнят кога.

Много държа да я има онази номинация "Не съм от вас, но ми харесва да си играем заедно".

Общи условия

Активация на акаунт