Номинации 2012 (сатирични или не съвсем)

• 106 334
  • 3 337
  •   1
Отговори
# 585
Какво ли си, LadyLady? Нещо като малкото ми дете си /на три е/- усети ли, че му обръщат внимание и няма спирка.

# 586
  • София
Никога не съм претендирала, че съм читател. Иначе щяхте да не ме виждате горе сред скритите. Какво съм вие решете, аз както казах приемам всякакви номинации.
Бих могла да те номинирам поне след една година, една седмица ми е твърде кратък период, за да правя квалификации. Мога само да предположа, че си чувствителна и принципна натура, защитник на по- слабите. Не ми се кара с теб, честно казано.

# 587
  • Пловдив
Ще пусна тема-предложение с анкета да се забранят форумските номинации. Уж за забавление, уж за купон, а то излезе по-трудно от предизборната кампания на ББ, егати!
По време на всеки номинации от време на време ми минава и на мен тази еретична мисъл. Уж за забавление, а приключваме сърдити и скарани. Не, че не го правим и останалото време, номинациите са времето за изкристализиране и изясняване на враждите (и тук-там симпатии).

# 588
Какво ли си, LadyLady? Нещо като малкото ми дете си /на три е/- усети ли, че му обръщат внимание и няма спирка.
Не Касита, просто нямам какво да правя, а се налага да стоя вкъщи напоследък. Във форума времето минава по-бързо...

# 589
Крейзи, защо не се заемеш ти? Според мен би се справила не по-зле от Дона.

Благодаря ти, Акаша  Simple Smile

Преди две години бяхме пак в подобна ситуация и след множество теми, крамоли и неуспешни стартове, се захванах кат един самоотвержен доброволец. Сега като гледам, бая понатруфенко и помпозно е мойто творение, ама на... в бързината туй успях. За мен е невъзможно да съм кратка и думите ми все неконтролируемо напират на талази, затова и смятам, че Дона би се справила по-добре. Трябва си тук кратко, стегнато и пиперливо перо, без разни сложни отклонения Mr. Green

# 590
  • София

Преди две години бяхме пак в подобна ситуация и след множество теми, крамоли и неуспешни стартове, се захванах кат един самоотвержен доброволец. Сега като гледам, бая понатруфенко и помпозно е мойто творение, ама на... в бързината туй успях. За мен е невъзможно да съм кратка и думите ми все неконтролируемо напират на талази, затова и смятам, че Дона би се справила по-добре. Трябва си тук кратко, стегнато и пиперливо перо, без разни сложни отклонения Mr. Green
Много бяха добри твоите номинации и се получи забавно.
Тези на Дона са готови и цитирани по- назад, защо направо не ги копнете.

# 591
Никога не съм претендирала, че съм читател. Иначе щяхте да не ме виждате горе сред скритите. Какво съм вие решете, аз както казах приемам всякакви номинации.
Бих могла да те номинирам поне след една година, една седмица ми е твърде кратък период, за да правя квалификации. Мога само да предположа, че си чувствителна и принципна натура, защитник на по- слабите. Не ми се кара с теб, честно казано.
...и на животните...От известно време аз не се карам с никой, нито в реалния живот, нито във форума.  Peace

# 592
  • София
...и на животните...От известно време аз не се карам с никой, нито в реалния живот, нито във форума.  Peace
Карането е изтощително, подкрепям и ще опитам да приложа и аз. Peace

# 593
  • Другата България
Никога не съм претендирала, че съм читател.
Еее, стига де, рядко бъркам в преценка, четеш.....когато ти отърва, не е като без хич, просто бързо палиш и затова недочиташ Wink

# 594
Брей, че ме изпоанализирахте. Все едно само Деви са се събрали тука...

# 595
  • Другата България
 Laughing Laughing Не те анализирам бе момиче, нито съм Дева, нито съм ти фенка, нито пък блестя с аналитична мисъл Embarassed, така те виждам-така го казвам. Peace
Дай да не спамим повече на хората в темата, а?

За протокола: Близначка съм, много лица имам Wink

# 596
  • София
Дали сме само деви- не знам, но за себе си признавам. И не мога да те анализирам, споделям предположения. Да не река, че преди 10- 15 години аз бях още по- емоционален защитник на всички слаби земни твари, сега се научих да си подбирам каузите и да си пестя емоциите.

# 597
Направихте я звезда  LadyLady.

# 598
Дали сме само деви- не знам, но за себе си признавам. И не мога да те анализирам, споделям предположения. Да не река, че преди 10- 15 години аз бях още по- емоционален защитник на всички слаби земни твари, сега се научих да си подбирам каузите и да си пестя емоциите.
И аз съм Дева   bouquet

# 599
Тъй, тъй, точно тъй трябва да са нещата... Докато дойде Дона (която очевидно още не знае, че я чакаме, хохо), вече ще сме си разменили адресите, за да си разпратим дъхави на канела коледни картички.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт