Номинации 2012 (сатирични или не съвсем)

• 106 410
  • 3 337
  •   1
Отговори
# 2 700
Лошите новини идват по три броя. Значи козметичката няма да може да ме доукраси за конкурса, язък.

Скъпа, моя (ако позволиш да те наричам така, защото бъбрече би било неподходящо обръщение към тези млекодайни цици)с твоята кандидатура за президент внасяш нотка на разцепление във форума в момент, когато цари мир, любов и разбирателство. Бих те помолила да се съобразиш с мнението на един изискан джентълмен, който издигна неотдавна моята кандидатура за така желаната и от двете ни позиция.

Разбира се не мога да отрека превъзходството на твоята кожа и новите похвати за направа на опушен грим, но наистина колкото по-рано осъзнаеш, че циците които са кърмили по-малко са по запазени, толкова по-добре за теб.

Последна редакция: чт, 08 ное 2012, 07:10 от Цонна

# 2 701
  • До хладилника, който обичам
Ако беше Златна Цица конкурса, разбирам, ама той не е. Друм!

# 2 702
Гледа се всичко, а с твоите цици, където си изкърмила цял форум просто не знам как и защо си решила, че си подходяща за президент. Беж.

# 2 703
  • До хладилника, който обичам
Моля ти се, моите са за частна употреба. Форумът се опива от ума и красотата ми. Гориш.

# 2 704
Ум белия делфин, това е  конкурс за красота, а при продължителността на твоето хоби знаем как се отразява на бюста било то за лична употреба или не. Да не подхващам четирибуквието защото ще те изпепеля.

След 10 минути ще мина да видя как върви президентската ти кампания, а сега отивам при вожда да ми даде напътствия за моята.

# 2 705
Вика ли ме някой?  bombs

# 2 706
Ти вече се записа в печелившия отбор.

Отивам  на мярка за корона. С диаманти или по-обикновена да избера?

Ще ви докладвам, слънчица. Вождът на племето "Черни крака" предрече моята победа.

# 2 707
Благодаря на всички писали и показвали в темата вчера. Аз съм първично същество, лесно впечатлителна и в сънищата си цяла нощ се търкалях сред крака и гърди. Сбърканата ми хромозома се събуди с широка усмивка и вместо чай с мед, за разбуждане направих 250 коремни преси. Преливам от енергия и позитивност. Какво ли ще ми покажете днес?!  Mr. Green

# 2 708
  • в сърцето на един мъж...
Гея, никога не бих предположила.  Mr. Green

Ники, и аз за себе си не бих, но на, изненадах се чистосърдечно, откакто живея тук имам тайни помисли към този мъж Blush А може и властта му да ме възбужда, знам ли Flutter
Цоне, що пък трябва да продаваш нещо? Аз бих вземала нещо по-скоро Simple Smile

# 2 709
Мразете ме, игнорентки! Затваряйте си очите пред Голата Истина! Купата продължава да е моя.

# 2 710
Да, мълчете! Завистливо.

# 2 711
  • на североизток от Рая
Да, мълчете! Завистливо.

newsm76

# 2 712
  • София
Понеже Azzy много грубо ме обиди на сепия, искам да докажа в стила на "Да изчезнаеш за 60 секунди", че не заслужавам книжен плик на главата. Една от двете ми снимки това лято - цък... Засичам!

Отмъсти си, признавам.
Търпеливо ме изчака да си легна, нали!

# 2 713
  • При хората, които обичам
Казвайте кой за какво се бори, че отивам да номинирам. Безплатно.

# 2 714
Всички се борим за всичко, както всяка година Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт