Номинации 2012 (сатирични или не съвсем)

• 106 436
  • 3 337
  •   1
Отговори
# 3 030
Каролина,  а така! Кажи им го!

# 3 031
E, не може всички да имаме по осем крака. Аз имам два, но как да ги пусна като Октопод иска само клечки и солети, ще ми се кара, че съм правила премного клякакания с тежест и представям си как ще ме натири:roll:

# 3 032
E, не може всички да имаме по осем крака. Аз имам два, но как да ги пусна като Октопод иска само клечки и солети, ще ми се кара, че съм правила премного клякакания с тежест и представям си как ще ме натири:roll:
Абе, Октоподката може и да има осем крака, ама само един глас.  Whistling  Дерзай, ние ще те оценим. Grinning

# 3 033
Karolllina1, не всеки низвергнат във форума е по мое желание, моля те! Причината да си банната е заради Лейди и ако дойде мод, ще ти обясни технически защо така е станало. Направи си профил и влизай от домашен компютър, а не служебен и после всекиму според заслугите. Може пак да те баннат, но поне няма да е заради интелектуална немощ на колежката.

# 3 034
Всеки бан в следващите 2 месеца ще отива на сметката на Окто.
Призовавам Богинята, Шантал и Октопода да се върнат активно в темата със снимков материал, че ellyst ме разсейва...

# 3 035
Karolllina1, не всеки низвергнат във форума е по мое желание, моля те! Причината да си банната е заради Лейди и ако дойде мод, ще ти обясни технически защо така е станало. Направи си профил и влизай от домашен компютър, а не служебен и после всекиму според заслугите. Може пак да те баннат, но поне няма да е заради интелектуална немощ на колежката.
Не съм съгласна. Технически не могат да ми обяснят нищо, защото ние работим в една фирма, т. е ползваме едно и също Ай Пи. И тъй като често работим и на един компютър, особено когато сме на смени(счетоводна фирма сме) пишем и от един и същ МАГ адрес, по простата причина, че компютъра е един. За мен във форума има пристрастно отношение. Това си е мое мнение и си тръгвам с него.

# 3 036
И молбата ми към теб Октопод беше да обявиш, че от Каролина заплахи или обиди на ЛС не си получавала. Вярвам и Лейди не го е правила, защото добре се знаем всички в скромната ни фирма. Като говориш с недомлъвки, поне имай доблестта да кажеш кой те е солил на лични, а не сега 100 съмнителни потребителя да отнесат БАН.

# 3 037
... да се върнат активно в темата със снимков материал, че ellyst ме разсейва...
С какво те разсейва newsm78

# 3 038
Разбирам огорчението ти напълно, но с блага дума ще се убедиш, че модовете никак не са пристрастни. Интересуват ги само правила и технически ограничения (в които очевидно не вникваш). Изпрати им твоят график и лично Тати ще премахва банна в началото на всяка твоя смяна. Вярвай ми!  Crazy

Който трябва съм информирала, не бери грижа. Писах тук защото искам самоотвод, някак да стопя кефа на воайора. Утре, ако ви потропат НСБОП нали няма да мислиш, че пак съм аз?! Всеки носи отговорност за поведението си.

Последна редакция: пт, 09 ное 2012, 12:17 от Октопод с рокля

# 3 039
... да се върнат активно в темата със снимков материал, че ellyst ме разсейва...
С какво те разсейва newsm78

Шанталче, с излъчване и чар! Как изобщо ти дойде наум да питаш!

# 3 040
  • София
Всеки бан в следващите 2 месеца ще отива на сметката на Окто.
Призовавам Богинята, Шантал и Октопода да се върнат активно в темата със снимков материал, че ellyst ме разсейва...
Как няма да те разсейва, короната е създадена за нея. И да се пънеш да го отричаш в един момент ще се предадеш, затова не отлагай неизбежното и и признай първенството.

# 3 041
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Абе как така всяка година по номинационно време хвърчат банове newsm78 newsm78 newsm78

# 3 042
Не съм направила нищо, че да се притеснявам от поведението си, не НСБОП, а ЦРУ ще пусна вкъщи ако ми потропат на вратата. Единственото ми провинение е шегаджийски профил Каролина, който направихме с колежката ми. Тя не си протестира за бана, мога да ви предам от нейно име. Винаги правилата трябва да се спазват и това никой няма и намерение да го оспорва. Факт е обаче, че бана на Каролина се случи малко след твоята бомба тук. Каролина е намекнала за Лейди само с една снимка, която, представи си е достояние на още един куп потребители, щом я разпознаха.
Вече си имам мнение по проблема, по жалкото ще е ако ти си част от екипа на форума и се подвизаваш с този профил. Виждам наясно си с това защо съм банната и с техническите въпроси. Възможно е сред пишещите тук да има хора от екипа, това не е болка за умиране. Но не е редно такова пристрастие и то към особа която провокира всички с обиди и арогантно поведение. Спирам, защото няма да хабя повече нерви и писане в тази трагикомична ситуация.

А и съвсем скоро очаквам БАН, може и вместо НСБОП, мамата да ми почука на вратата.

# 3 043
  • Варна
Виждам, че съм призована! Не ме предизвиквайте, че ще ви облъча с божествено сияние Mr. Green

# 3 044
  • София
Айде стига, бе... Тука Тийн проблем ли е, Искрено и лично ли е?
Егати досадата.

Общи условия

Активация на акаунт