Номинации 2012 (сатирични или не съвсем)

• 106 374
  • 3 337
  •   1
Отговори
# 3 180
От доста години съм във форума, но не мисля че бях засичала номинации в които кандидатурите да се подкрепят със снимков материал на краци и цици.
Евала. Laughing
Хихихи! Ето и един крак от мен. Моля, включете го в сборният образ на форумската Франкенщайнка!  newsm57

http://farm2.staticflickr.com/1409/1359352821_79b28e3f64_m.jpg

# 3 181
Процедурен въпрос - утре ли е последният ден, в който може да се номинира или да? Ако е задаван на последните 10 страници не ме пращайте да ги чета, ще го направя доста по-късно, само кажете едно просто "да, и утре се номинира".  Mr. Green

# 3 182
Процедурен въпрос - утре ли е последният ден, в който може да се номинира или да?

Да, номинира се и утре.

# 3 183
Такъв небивал интерес към номинациите тази година, такова пускане на снимки, а аз най малко време за форума имам.  Crossing Arms И накрая чета и се ориентирам по коментарите каква е била въпросната седяла една минута снимка. Намалявам на половина суперлативите и приемам,че това е горе долу реалистичния вид. Ако някой смята, че това е подценяващо, кутията ми за ЛС е голяма и свободна.   Flutter

# 3 184
Благодаря за романтиката, Жаве, " На верандата, под ореха " в комбинация с дъх на море  bouquet

# 3 185
Процедурен въпрос - утре ли е последният ден, в който може да се номинира или да?

Да, номинира се и утре.

Мерси!

... кутията ми за ЛС е голяма и свободна.   Flutter

Смело момиче.  Mr. Green

# 3 186
Благодаря за романтиката, Жаве, " На верандата, под ореха " в комбинация с дъх на море  bouquet

Какво ни остава на нас - простосмъртните, Ордене! Да седнем на люлеещият се стол на верандата, да завием глезенчетата с одеалце, да отпием глътка горчиво пелинче и да отгърнем следващата страница от епичната ода за божествените хубавици! Ееех....

# 3 187
Не разбирам за какво говориш, Жаве. Не съм се изживявала като непростосмъртна никога и кривият прочит на думите ми си е за твоя сметка.

# 3 188
Не разбирам за какво говориш, Жаве. Не съм се изживявала като непростосмъртна никога и кривият прочит на думите ми си е за твоя сметка.
Не съ разбрахме нещо, Ордене. Нищо де - наздраве!  Grinning

# 3 189

Не съм виждала дори нокът от Богинята, но след този пост все по-настоятелно се питам защо тя си пуска снимки тук, но бърза да ги трие. Въпрос на....? Thinking
Въпрос на нейна си преценка. Така си е решила и не е нужно да се досажда на ЛС или анализира. Peace

Шанталче, не ме учудва да прочета от теб подобен пост, намирам го съвсем в твоята стилистика и изказ. Би трябвало да се чувствам поласкана, че ме причисляваш към една съвсем свежа и очарователна възрастова група, която "досажда на ЛС" на всяка кака, заявена като хубавица, но уви! На отсрещния край на житейската маса срещу тийн гърлите съм и няма как от моя профил да бъде изтръгнато ЛС по такъв "колосално важен" въпрос .... Laughing Да ме беше погледнала поне преди да пишеш, можеше и да се запреш преди да публикуваш, ама....как беше за чукчата.... Joy  Joy

# 3 190
Малко ви е пиенето или са много страниците? Бързате да се изпокарате защото утре е финалният срок ли? Замолих в началото на темата за сдържаност, тъй като не желая да посрещна форумската Коледа сред непознати и баннати. Ще се съобразите ли с призива ми или да протестирам с голи гърди?

Последна редакция: пт, 09 ное 2012, 23:48 от Октопод с рокля

# 3 191
Октопод, ако не беше обещала да протестираш с голи гърди, вероятно по би имала шанс да бъдеш послушана. Mr. Green

# 3 192
Малко ви е пиенето или са много страниците? Бързате да се изпокарате защото утре е финалният срок ли? Замолих в началото на темата за сдържаност, тъй като не желая да посрешна форумската Коледа сред непознати и баннати. Ще се съобразите ли с призива ми или да протестирам с голи гърди?
Е тука си вкара автогол. Няма да се учудя някой напук да направи, само и само да види протест.

# 3 193
Karolllina1, не всеки низвергнат във форума е по мое желание, моля те!

Ха, като ти излезе репутация, иди обяснявай, че нямаш мод във всяко пипало.  Mr. Green

# 3 194
Ох, какво да се прави, нали съм модератор медиатор във форума, бих направила всичко за добрия тон. Ето ни и финалистките:
Скрит текст:

П.П. Особен бюст нямам, но ако сте много напористи бих ви показала две хълмчета.

Общи условия

Активация на акаунт