Питаща, чувствайки се глупаво

• 4 044
  • 33
  •   1
Отговори
# 15
Не е задължително да са повърхности ...

А какви са когато се срещаш с един мъж само през нощта, за да правиш секс?
Не съм се изразила правилно . Може от повърхности , най - неочаквано да се окажат някакви други  Wink Иначе в момента са такива , да . Но ние все пак не знаем какво е в неговата глава .
Знаем само , че е грешка да му се натрапват деца и да му се споделят планове .

# 16
Да, така вече съм напълно съгласна.

# 17
Здравейте момичета! Hug Наистина е  ценно да можеш да  получиш различно точково виждане, не че аз не съм прехвърляла какво ли не през главата си, но все пак се случват само в моята си глава и общо взето води предимно до объркване... Всъщност аз не съм имала претенции към този мъж - това за  неинтересуването му от работата и децата ми, беше като пример за общата му липса на интерес към мен и  света ми. А и бъдеще не съм си представяла някакво с него, е освен веднъж, когато си го представях как мята пържоли  на  външната камина  в големия двор на къщата ни...обаче аз и къща с двор нямам, така че не се брои.  LaughingВ началото, като  усетих, че хлътвам, точно така си  казвах, изживявам си го, пък каквото-такова. Обаче нещата прогресират и  все  по-объркано ми става...Както и да е, може би още в началото подходих неправилно с очакването , че това ще свърши и  при всяко спречкване или недоразбиране  помежду ни ,аз вече го изживявах като край, с всичките емоции (вътрешни) свързани с това... Защото ако ми беше само хубаво, сигурно  дори нямаше да го мисля толкова, но се оказа, че съм била някаква емоционална  бомба, той извади това от мен и състоянията ми понякога са  леко неврастенични...което май не е добре Mr. Green.  Ще се върна  в изходната позиция, когато  просто се оставях на емоцията, а очакването за край или безкрай не мога просто да махна, но  ще се излъжа, че  просто ги отлагам
happy mama, I.Hr, unadaptable, Кинче Кривошапкова,  Октопод с рокля и особено Елия и Benisima, благодаря ви, прекрасни сте момичета Hug  bouquet

# 18
  • София
Зандали  Hug, напълно те разбирам, защото и аз бях в подобно положение, само че малко по-различно. И знам колко много съвети получих зарежи го щом вече не се чувстваш комфортно, но това е най-трудното. Поне пет пъти спирах да го виждам и трих всякакви контакти и после пак на ново.  Имах чувството, че съм в омагьосан кръг, а най-тъпото се чувствах като виждах, че и той има чувства, но не беше готов на връзка с мен. Принципно съм много сдържана, заета и здраво стъпила на земята, но това ме караше да се държа като 12 годишна...

Просто трябва да намериш сили и да прекратиш контакта, колкото повече отлагаш,  става все по-трудно. Както той ми каза, няма лесен начин. Успех Hug

# 19
Щастливка си, ей! Намерила си човек, в който да се влюбиш, изживей чувствата си смело! Поне знаеш, че връзката ви ще си остане на това ниво и няма да се развие, наслади й се, тя така или иначе ще утихне от самосебе си.

Скрит текст:
Бас хващам, че приятелят ти е водолей Simple Smile

# 20

Просто трябва да намериш сили и да прекратиш контакта, колкото повече отлагаш,  става все по-трудно. Както той ми каза, няма лесен начин. Успех Hug
ЗАНДАЛИ не мисля, че трябва да прекратиш връзката. Радвай се на преживяванията , нали сега ти е готино. Какво ще стане в бъдеще не се знае, може след време  на тебе да ти стане безразлично.  Hug

# 21
arrows, не се хващай на бас за такива много разпространени поведения  Wink Сещам се за двама мъже с абсолютно същото мислене - стрелец и козирог  Crazy 
Като срешнат сляпата неделя съвсем друга песен ще запеят  Grinning

# 22
  • София
Ей, за козирозите въобще не е характерно това  Mr. Green Mr. Green

# 23
Винаги съм се чудила на приятелките ми, когато по сред нощите  са ми изливали порой от сълзи заради поредната си Голяма любов - как е възможно  мъж да те докара  до такова състояние... После и малко съм им завиждала, когато щастливи изговарят всичките думи на света в някакъв хаотичен порой за Него, а очите им стават едни красиви, бляскави...Ей ме на сега - и аз се държа като 15 годишна (всъщност май на 15 се държах по-зряло...) И не съм сигурна, че това ми харесва...Преди без тръпки и пеперуди се учех да заобичам човеците до себе си, когато не успявах, продължавах без драми, спокойно, но и празно.  Сега преливам от крайности - много време мина откакто съм се смяла толкова, че  да не мога да си поема въздух,същевременно обаче  открих и колко течности могат да произведат очите ми... Явно пълно щастие  няма... И да, късно видях баса, Киара ме изпревари - стрелец е, но пък аз съм скорпион, така че и на него едва ли му е лесно Mr. Green

# 24
arrows, не се хващай на бас за такива много разпространени поведения  ..
Скрит текст:
хм, захубих баса , ама това е типично за водолеите - хем те искат - хем не те допускат толкова близо; уж са с теб- пък някак усещаш че не са; не се интересуват от битието ти, от децата ти - но пък споделят емоциите си с теб, които са си само "ваши".
Както и да е, и да се обяснявам - няма смисъл... отивам да чета за стрелеца  newsm49

# 25
Тъй сме ние , стрелците , не сме по серозните обвързвания ! Wink
Свободата ни е по-ценна от всичко ! bowuu

# 26
Дори не знам как да започна. Имам две деца, бащите  са различни и неудачни по различни причини, та... след поредната и всъщност окончателна раздяла с бащата на малкия ми син реших,  ох и аз не знам какво реших, просто влезох в сайт за запознанства и ...да не ви отегчавам запознах се  с няскакви там читави-нечитави хора.  С някои  се сррещнах и до там бяха нещата, то общо взето пишещите на кирилица бяха малко, та не съм се срещала с много хора:) Както и да е, един от тези всичките ме впечатли някак, беше ми твърде близък като мислене, като разбиране...и  твърде млад за мен, твърде  бездетен и изобщо няколко твърде неща, за да  отлагам твърде срещата ни. Обаче  се срещнахме( Оказа се, че с ме и в една махала. ) и всичкото  Твърде просто  отиде някъде си...защото само като видях очите му и ...това беше... Сигурно е много глупаво, аз поне така се чувствам, но вече  половин година погледът му ме побърква. Влюбвала съм се само веднъж - на седемнайсе,  създадох децата си без да обичам бащите им (достатъчно) и това...този мъж ме накара да усетя всичко, което съм пропуснала...Стига с многоточията - въпросителните ми, кошмарът ми,  терзанията са свързани с това, че тази врзка няма преспектива, той не дава такава и аз няма къде да я видя, обаче, по-дяволите, влюбена съм, чак не се понасям. Опитвала съм се да говоря с него за  това - какъв е смисъла да сме заедно, отговорът му е все от сорта, да не се филмирам  излишно и да си изживеем това. На мен обаче Товато все повече ми тежи, защото все повече хлътвам незнайно къде. Ох,  не исках да става дълго - въпросът ми е как да се справя с това. Как да съм без него. Няколко пъти опитвах, емоцията ми обаче е твърде силна. лошото е ,че  все повече се засилва, а трябва, всъщност не знам дали трябва.....Но всяка логика води към това - той няма деца, аз  повече няма да раждам, по млад е, не се вълнува от децата ми ,  работата ми,  всъщност вълнуващи са само срещите ни - късно, с много секс, разговори, смях...нежност...и все неща, които ме карат да се побърквам  още повече. Трябва обаче да излеза от това, докато не съм се допобъркала...а не знам как.

Искрено се радвам за теб и за всичко, което ти се случва.  Hug Hug Hug
"Дай Боже на всяка"- това е моята гледна точка към ситуацията. Пожелавам го и на себе си.  Grinning

# 27
happy mama, аз също съм твърде свободолюбива и не  желая да отнемам  чуждите свободи или да навлизам в пространства обозначени с агресивно забранителни знаци. Проблемcт ми идва може би от това, че във всичко търся разни смисли, като например защо страдам, след като  по презумция си смятам, че  трябва да съм щастлива, какво ме научава това и има ли с какво да съм го заслужила...все такива  мъдри главоблъсканици...Затова и ми е трудно да се отдам  спокойно и немислещо на някакви си  няколко часа, няколко пъти  седмично случващи се.  И затова все взимам решения някакви,  които после отпадат като невървежни...абе луда работа Rolling Eyes

# 28
Аз вече ти казах , радвай се и приеми тази връзка или това познанство , този човек , като подарък от съдбата !  bouquet
Нали казваш , че ти дава много нежност , разговори , смях - наслаждавай се !   bouquet
Забрави ги малко филосовските размисли и търсене на смисъл . Wink
Смисълът е , че си щастлива , това не е ли важно ? Hug

# 29
arrows, хич не съм съгласна. Ние сме влюбчиви, не особено вярни, но пък лоялни и хронично любознателни. Всичко свързано с партньора ни вълнува, но не е ясно до кога. Най-характерното обаче е, че тръгнем ли... не се връщаме назад никога.

Общи условия

Активация на акаунт