Питаща, чувствайки се глупаво

• 4 051
  • 33
  •   1
Отговори
# 30
arrows, хич не съм съгласна. Ние сме влюбчиви, не особено вярни, но пък лоялни и хронично любознателни. Всичко свързано с партньора ни вълнува, но не е ясно до кога. Най-характерното обаче е, че тръгнем ли... не се връщаме назад никога.

Аз пък съм съгласна с теб, с малки допълнения - влюбчиви сме, но бързо се насищаме; да, вълнува ни партньора, но на едно друго ниво - емоционално, не на битово; но пък и тотално бързо ни омръзва и си я продължаваме по нашата. Уж сме с някого, пък си имаме една тайна вратичка, през която ако ни стегне шапката - да избягаме. Пък и тя ни стяга редовно ..
И най ми хареса - "влюбчиви, пък не особено вярни". Вярни на чувствата си, ама като тези чувства така бързо се променят... Simple Smile

Сори на авторката, че й разводнихме темата  Hug

# 31
Нищо не разводнявате ,момичета, приятно ми е да ви чета  Hug, по-скоро темата  беше пусната от  поредно мое "воднисто"сътояние. Иначе и аз си бях наясно каква съм, направо зодиакално по учебник, ама на...можела съм да бъда и друга...асцендента явно е  виновника за бой.  Съвсем сериозно обаче - не очаквах, че така  може да помага споделянето, колкото и  не особено важно да изглежда , сега ми е много по- ясно като че ли и...наистина сте прекрасни   bouquet

# 32
Винаги съм се чудила на приятелките ми, когато по сред нощите  са ми изливали порой от сълзи заради поредната си Голяма любов - как е възможно  мъж да те докара  до такова състояние... После и малко съм им завиждала, когато щастливи изговарят всичките думи на света в някакъв хаотичен порой за Него, а очите им стават едни красиви, бляскави...Ей ме на сега - и аз се държа като 15 годишна (всъщност май на 15 се държах по-зряло...) И не съм сигурна, че това ми харесва...Преди без тръпки и пеперуди се учех да заобичам човеците до себе си, когато не успявах, продължавах без драми, спокойно, но и празно.  Сега преливам от крайности - много време мина откакто съм се смяла толкова, че  да не мога да си поема въздух,същевременно обаче  открих и колко течности могат да произведат очите ми... Явно пълно щастие  няма... И да, късно видях баса, Киара ме изпревари - стрелец е, но пък аз съм скорпион, така че и на него едва ли му е лесно Mr. Green

Бррр, прощавай, мацка, ама големи лиготии са това-очите му, на Него, голямата любов...
Ясно ми е, че прави страхотен секс. Няма какво да го разкарваш, няма и какво да му ревеш.
Здравословно се наслаждавай и не го мисли.
И повярвай ми, това не е любов, която ще остарее красиво.
Има една друга, дълбока, спокойна, упива те, без сълзи и драми, нея ти пожелавам.
И умната, ако не планираш трето бебе  Wink

# 33
Наистина се удивлявам на  скоростта с която вие и споделянето подреждат и трансформират емоциите(ми) Все по-ясно ми става защо не се и чувствам добре в това състояние, което, уж трябва да ми носи щастие, лекота и там Бррр, както  написа Толумба Hug  Аз съм един абсолютен любовен лаик и от там са всичките терзания, придавам важност на непознати и неизживяни неща,  (определено сексът не е от тях)но ако наистина има такава спокойна любов, тиха и опиваща значи още нищо не съм разбала(за щастие) и нещата са пред мен, както и  пък разбирам защо  Толумбата е Златна  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт