Такава е връзката на моите деца с дядо им(свекър ми). С тая разлика, че той ги търси да им дава пари. Те не се и сещат за него. Особено дъщерята, която е по - голяма.Когато тя стана студентка, дядо й даваше пари само на сина, да си имал джобни. Сега и синът завърши училище, не знам дали още звъни да се срещат. Срещите им цял живот са били някъде на улицата, да му е удобно на свекър ми. Дават се парите и хайде чао, че имам работа. Колко съм говорила, че така връзка с дете не се изгражда, ама кой да ти чуе. Веднъж, синът да е бил на 6 - 7 години, дядо му звъни по телефона, да си говорели. Детето казало, че не може, гледа филмче. Мале какви приказки наговори, че ние така сме го учели, че не можело така ....
А приказките, че аз съм виновна за всичко и ММ ги повтаря непрекъснато. Колкото повече запазвам спокойствие, толкова повече той изтерясва и агресира. Вчера беше тръгнал да идва в работата ми, да сме се разберяли. Като говоря - го тъпча, като мълча - не го слушам. Снощи направо беше превъртял. Подозирам, че беше и пил, то тогава става още по агресивен и си изпуска нервите.