Невъзможните хора в живота ни

• 480 175
  • 8 317
  •   1
Отговори
# 8 310
Моят бивш мина на ново ниво...Започна да ме кълне да умра щял да ходи на знахарки и на света гора да се моли да умра.В църква също...
Заяви ми,че аз съм уморила съпругът си...
Заяви ме,че щом искам детето да тръгне с набора си на училище а не година по рано аз и спирам развитието.
Обижда ме на каква ли не...
Не знам вече....как да противодействам на този тормоз.

# 8 311
  • София
Запиши го на обществено място и подай жалба

# 8 312
  • София
Блокираш навсякъде.

# 8 313
AniGaSt, не трябва да комуникираш с него изобщо. Съжалявам, че минаваш през това...!

# 8 314
AniGaSt, не трябва да комуникираш с него изобщо. Съжалявам, че минаваш през това...!
Защо е тази злоба!?Не спирам детето живее и с двама ни по равно опитвам се с мир и добро да продължим живота си след като не се получи между нас!Обаче той става все по краен и все по краен....Не разбирам,не мога да проумея че има човек с такава злоба и мислене...

# 8 315
Не му отдавай енергия да го мислиш въобще.

# 8 316
  • София
Защо е тази злоба!?Не спирам детето живее и с двама ни по равно опитвам се с мир и добро да продължим живота си след като не се получи между нас!Обаче той става все по краен и все по краен....Не разбирам,не мога да проумея че има човек с такава злоба и мислене...
Сега, ако започна да ти анализирам защо, мога да пиша един час.
За нас е важно да приемем една формула:
"Той е такъв"
Спираш да се питаш защо и само се пазиш.
Това е.

# 8 317
Сега, ако започна да ти анализирам защо, мога да пиша един час.
За нас е важно да приемем една формула:
"Той е такъв"
Спираш да се питаш защо и само се пазиш.
Това е.

Подкрепям. Колкото по-бързо приемеш, че "той си е такъв", толкова по-добре за теб самата. Мисли в посока как да противодействаш, ако се налага, защото може да загрубее играта. Предполагам, че ти изглежда сюреалистично случващото се, но това е реалността - доскоро близки, делили сте един дом, а в момента такова отношение...Познато ми е. И да, пази се. Може би твоето мълчание при неговите изблици на злоба, ще го отрезвят да спре. Отвръщаш ли му, ще агресира още повече.

Общи условия

Активация на акаунт