Невъзможните хора в живота ни

• 486 801
  • 8 364
  •   3
Отговори
# 8 325
Ще му позволиш ли да припознае детето след този трилър, който описваш? Ако ще родиш, трябва да изчезнеш от полезрението на този мъж завинаги. Явно е късно за аборт, но не и за здрав разум.

# 8 326
  • София
Стига "доказва", успокой се. Гледай си бременността, после бебето, не се шашкай предварително за нещо, което може и да не се случи (делото, с което така те е наплашил). Вземи предварително няколко мерки, както те съветваха в другата тема, там беше казано доста. Не позволявай да те подлуди, той това иска, казал ти го е най-директно, подготвена си, осъзната си, просто трябва да устоиш и нещата ще се наредят.

# 8 327
  • София
В другата тема писах, но тук не съм.
Не поддържаме връзка от известно време. Когато сме разговаряли по телефона, както и на чат, той е винаги премерен и съобразителен.
Нямам черно на бяло нито едно свидетелство за ужаса, който изживях с него. Имаше и заплахи, че само ако пожелае може много бързо да приключи с бременността ми- с един удар в корема Simple Smile  но за съжаление не мога да докажа …
А защо изобщо общуваш с него? От страх ли?
Имаш право да не говориш с него принципно.

# 8 328
  • София
Пиши го, ако можеш, с баща неизвестен, че до 18 години на детето може само проблеми да ти докара.

# 8 329
Не искам да го припознава, но може би ще заведе дело за ДНК.
След това не ми е ясно какво може да се случи…

# 8 330
Защо не мислиш за по-кратки периоди. Например какво ще ядеш утре и къде ще се разходиш и какво ще купиш първо за бебето. За неговите евентуални и предполагаеми бъдещи постъпки мисли само АКО се случат. Защото в момента си в омагьосан кръг и излизането от там зависи от теб. Ти доброволно си в него, но бебето не е, то е зависимо от твоите решения, действия, емоции.

# 8 331
Нека мине през всички съдебни процедури. Нали е безработен - откъде пари за съдебни дела и ДНК експертизи?

# 8 332
  • София
Глупости.
Нищо няма да направи.
Храни се от страховете ти.

Изключи го от живота ти. Блокирай го навсякъде.
Старай се да имаш обезпечен живот- работа, дом и поддържащо обкръжение.
Не се интересува от детето, а от ресурса, който може да получи от теб, заплашвайки детето, тоест теб през детето.
Ако не се пречупиш, не се поддадеш, ще се оттегли в мишата дупка, от която е изпълзял и ще си намери нова жертва.

# 8 333
Наследи имот, който струва много пари. Беше споменал, че иска да инвестира като го продаде и купи друг имот. Но не знам в последствие какво ще му дойде на ум, може да реши, че иска да профука сумата за подкупи на съдии и прокурори. Държи ме на нокти всяка секунда, а това дори не е ада, същинския ще настъпи, когато детето се роди.

# 8 334
  • София
О, ако ще продължаваш така, има по-голям ад от това да заведе дело за бащинство. Може да НЕ го направи и да продължава да те заплашва, тормози и мачка, без даже да си плаща 270-те лева за удоволствието. От теб зависи дали и доколко ще му позволиш. Той дете не иска, иска да се гаври с теб, а ти да му трепериш, както си правила досега и правиш в момента.

Последна редакция: пн, 10 ное 2025, 22:17 от Flip

# 8 335
Най-доброто за детето ти е такъв човек да е далеч от вас.

# 8 336
Ограничителна заповед да си извадиш?

# 8 337
Мислила съм, но не знам дали имам основание.
Както споделих той премисля всяка негова дума, когато говорим или кореспондираме писмено. Изглежда безупречен в очите на хората, не зная дали няма да ме помислят за луда, ако го направя, защото не ме преследва, нямам документирани заплахи…нищо…

# 8 338
  • в страната на чудесата
Ми замини другаде, напусни държавата

# 8 339
Защо изобщо имате комуникация?!
При това, което описвате- не бих търсила и позволила. Психопат е, използва страха и емоционалното ви състояние. Какво щял да си прави парите- не ви е грижа към момента.
Опитайте да се обезпечите с дом и приход за детето, това е основното и моля ви- не причинявайте на неродената душица този страх и мъка!
Бременна губих майка си. Беше адът и раят в едно. Помня страха и безпомощността си. Цял живот ще ги помня. Но аз нямах избор- мал шанс на съвпадение на ситуации. Вие- определено имате! Пълен игнор!
И това няма да е краят- ще обърне палачинката, "разчувстван". Не поддавайте.
Рядко си позволявам оценки. Никой,никога не може да влезе в обувките на другия и да съди,но тук няма как! Няма "просто различни гледни точки". Има дете, което има нужда от майка си преди всичко. А тя му е нужна цяла и спокойна!
Вярвам,че имате близки, приятели. Ще намерите начин! Започнете обаче, със смела първа стъпка- пълен игнор! Цел- живо и щастливо дете. Никакво разчувстване! Винаги си спомняйте "ударът в корема". И си го представяйте! Подобни животни нямат сърце муха да ударят, за това са им нужни други средства и си играят с лабилни души.

Общи условия

Активация на акаунт