Отговори
# 360
Аз ще ходя сега във Фемина за втори БХС.
После на ехокардиография при доц. Томова.......ще обиколя на макс лекари, за да няма грешки

# 361
Аз не знам ,но ако съм вкъщи ще се побъркам....вчера почивах без никой да ми се мота у дома и направо се чудих какво да правя...Понякога ми идват много нервите в работата,а и денят ми никога не е 8часа,все към 10 отива...и все пак се надявам да работя до болничния.
За ФМ и аз съм съгласна,че не всеки гинеколог става.
Утре съм на консултация да видим ще се види ли пола,ще си запазя и дата за ФМ...

# 362
Момичета, от 10 дни взимам по 1 магнерот дневно, но вчера на прегледа, лекарката ми каза, че е прекалено малко и да взимам 3х1 таблетка, дори по-добре да си взема диаспорал магнезиум и да смуча 2х1 таблетка. От 3  дни съм с по-тъмни изпражнения, възможно ли е да е от тези хапчета? Моля момичетата, които взимат такива добавки да споделят

Аз съм на Магнерич 3х2 и имам лек проблем, но той ми се появи и в болницата тъй като тук в София има епидемия от Хепатит А болниците са под карантина и дават само суха храна - филия хляб с масло и друго нещо ( сирене, кашкавал, лютеница, халва ) и от там започнах по трудно да ходя. Но сега като съм си вкъщи гледам да ям повече течна храна, плодове, зеленчуци и чайове. Ако продължи проблема при теб според мен се консултирай с АГ-то и да видиш тя на какво мнение е и дали няма да е необходимо да ти промени лекарствата.

Алекс, благодаря ти за отговора Hug
Всъщност обаче говорех за цвят, не за твърдост Blush

Пиеш ли някакви желязосъдържащи препарати? Те със сигурност имат такъв страничен ефект.

# 363
Здравейте.Днес ми пуснаха кардиограма-всичко е наред,сърцето е наред-сега 5 дни ще меря и записвам кръвното,и ако се задържи на 140 ще мина на цяло хапче вечерта.Кардиоложката каза,че искала кръвното ми да падне до 120 Mr. Green-хайде лека и до утре.

# 364
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте!

Ние днес също бяхме на разходка цял следобед, скоро няма да имаме това удоволствие като се развали времето Crossing Arms

Гледам за ФМ сте говорили, аз първия път не ходих, но сега ще отида.

За покупките-първо чакам да видя какво ще ми кажат за пола. Ако е момче, имам един куп дрехи и сигурно няма да купувам. Но все пак си остават по-големите разходи за легло, количка(може би двойна не знам  newsm78 )столче за кола, но тях ще ги купуваме по-нататък. Няма смисъл да бързаме, да отделям място и за тях от сега. Да не говорим, че двойна количка от сега не ми трябва.

Мисля, че трябва да спрете да се критикувате за какво ли не. Всичко е въпрос на личен избор, кой какво ще купува, кога ще го купува и какви прегледи ще прави си е негова работа. Не се намирайте във всичко написано, всеки си пише от неговата гледна точка и едва ли цели да засегне някого(поне се надявам). Имаме още около 5 месеца до края, а до сега се превръщаха в спор почти всички важни теми. Нека прекараме приятно оставащото време, бременността е най-хубавия период в живота на жената. Не го хабете в нерви   bouquet

# 365
♥¸.•*´¯)Brum♥¸.•*´¯), аааа, чакай да видиш какво шоу ще стане като се родят децата. ))))
Тогава ще се започне със споровете на каква температура трябва да се къпе детето, през какви пелени се ползват, та до кърмене и захранване.)  Laughing

# 366
аз пък се замислям дали да купувам количка със зимен кош, мисля, че няма да ми е много необходим този кош, то април си е топло, а май месец вече доста горещо.

# 367
аз пък се замислям дали да купувам количка със зимен кош, мисля, че няма да ми е много необходим този кош, то април си е топло, а май месец вече доста горещо.

Аз се отказах от коша поради същите причини.
С щерката не съм ползвала, не виждам и сега смисъл.

# 368
  • Sofia, Bulgaria
Задължително е да има пълно легнало. Някои колички от летен си стават на зимен, а са само с 1. Така че, зависи от избора на количка също Simple Smile

# 369
Задължително е да има пълно легнало. Някои колички от летен си стават на зимен, а са само с 1. Така че, зависи от избора на количка също Simple Smile

Чак задължително. )))
Всъщност препоръките на неонатолозите са новородените да спят на матрак с наклон от около 10градуса. ) Така се предотвратява по-лесно евентуално задавяне и др. подобни. )
Повечето комбинирани колички имат пълно легнало, малко са тези без.
При летните колички вече е друго, но едва ли някоя ще си купи направо лятна количка.

# 370
  • Sofia, Bulgaria
По принцип да, ако бебчето има рефлукс, иначе то така или иначе се наглася, главата наляво или надясно, точно за да се избегне задавяне. Иначе поне докато не започне да сяда, трябва да е в пълно легнало. Коша на лятната количка няма такъв и много ме беше яд...така че, сега това ще го гледам на 100%! Но това ще го гледам АЗ, всеки си решава каква количка да купува, не давам съвети.

# 371
Момичета, от 10 дни взимам по 1 магнерот дневно, но вчера на прегледа, лекарката ми каза, че е прекалено малко и да взимам 3х1 таблетка, дори по-добре да си взема диаспорал магнезиум и да смуча 2х1 таблетка. От 3  дни съм с по-тъмни изпражнения, възможно ли е да е от тези хапчета? Моля момичетата, които взимат такива добавки да споделят

Аз съм на Магнерич 3х2 и имам лек проблем, но той ми се появи и в болницата тъй като тук в София има епидемия от Хепатит А болниците са под карантина и дават само суха храна - филия хляб с масло и друго нещо ( сирене, кашкавал, лютеница, халва ) и от там започнах по трудно да ходя. Но сега като съм си вкъщи гледам да ям повече течна храна, плодове, зеленчуци и чайове. Ако продължи проблема при теб според мен се консултирай с АГ-то и да видиш тя на какво мнение е и дали няма да е необходимо да ти промени лекарствата.

Алекс, благодаря ти за отговора Hug
Всъщност обаче говорех за цвят, не за твърдост Blush

Пиеш ли някакви желязосъдържащи препарати? Те със сигурност имат такъв страничен ефект.

не, само магмезий

# 372
  • Пловдив
Мисля, че трябва да спрете да се критикувате за какво ли не. Всичко е въпрос на личен избор, кой какво ще купува, кога ще го купува и какви прегледи ще прави си е негова работа. Не се намирайте във всичко написано, всеки си пише от неговата гледна точка и едва ли цели да засегне някого(поне се надявам). Имаме още около 5 месеца до края, а до сега се превръщаха в спор почти всички важни теми. Нека прекараме приятно оставащото време, бременността е най-хубавия период в живота на жената. Не го хабете в нерви   bouquet
   202uu   202uu   202uu

при рефлукс се препоръчва наклона да е 30, а не 10 градуса Peace Знам го от личен опит, защото със сина ми се борихме до първия му РД... И в болница лежахме, та по темата мога дисертация да изпиша hahaha

За пълното легнало положение съм напълно съгласна, че в първите 6 месеца си е абсолютно задължително! Друг вариант е 6 месеца в слинг и после направо в лятна количка Mr. Green

Аз днес се надявам на слънчице, че да закарам зверчето в ДЦ на Лаута Whistling
Ако пък няма, ще обиколим квартала Simple Smile

# 373
Здравейте, мами! Присъединявам се и аз към априлския отбор  Simple Smile. Това ми е втора бременност, с термин 25.04.2013. Имам една дъщеричка  на 3г. и половина. От София съм. 

# 374
добре де, няма ли летен кош, който е напълно легнал...простете невежеството ми, макар че съм майка на две деца, все пак това беше преди 8-9 години, всичко толкова бързо се променя...аз не съм ходила още по магазините да разглеждам, суеверна съм донякъде и смятам чак януари-февруари догодина да го направя, но искам да зная, че да не се изложа пред продавачките  Grinning Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт