Отговори
# 705

Мила, можеш ли да ми обесниш къде по-точно се намира това магазинче, че ме заинтересува Hug

Аз голяма реклама му дръпнах на този магазин Simple Smile а то не е никак "магазинче", а си е магазинище! Писах по-назад, но пак ще споделя Simple Smile казва се Danzel, на партера на Princes Outlet - това е нещо като Mall близо до Младост III. Ама аз не съм от София и не знам как по-точно да го обясня. Като пътуваш по този булевард "Малинов" след отбивките за "Младост" II и III продължаваш нагоре още, подминаваш магазин "Хит" и след това се обръща движението и там е Princes Outlet.
Успешно пазарене  Joy
Наде, благодаря - отидох, класирах се с черен топъл дебел клин за бременни, с голям ластик на талията, за 7.00 лева. Ако ще да се разтегне за 2 месеца - няма да ми е жал да го хвърля. А от разни мами в продавалник съм вече +4 панталона, 1 пола + 1 блузка, за общо 30 лева Simple Smile

# 706
  • София
Аз много искам да се науча да плета, ама няма кой да ми покаже, искам да се науча да плета шал, шапка, пуловер и жилетка, по едно време се бях запалила да си купя книга и по нея да се уча,но после реших че така няма да стане, а наистина около мен никой не може да плете. Според вас по книга мога ли да се науча  Grinning.

# 707
Здравейте отново от мен. )

Аз съм пълна трагедия с ръкоделията, нито мога да плета, нито да шия. Копче успявам да си зашия, ама ако го погледне човек отзад, ще ми стане зле. )))
За сметка на това, в на майка ми рода всички шият. Леля ми е професионален моделиер при това.

Взех си болничния, но днес ще ходя и до моята докторица.
Сутринта ми се появи едно кафеникаво зацапване, наболява ме яко единия яйчник, изобщо...не ми харесва работата. Ще трябва да си платя, ама няма как, днес е в частната клиника.
Надявам се всичко да е ок и да не реши да ме вкарва в болница, че в сряда имам да водя едно обучение.

# 708
Можеш. И от клипчета от ютюб можеш. Малко е объркващо с клипчетата в началото, но с книги е по-лесно обяснено. Поне на мен ми беше, аз си припомнях най-вече, защото не бях плела от 20 години като се пробвах по-миналата зима. Шапка, шал и ръкавици бях успяла да сътворя.  Mr. Green

# 709
  • София
Можеш. И от клипчета от ютюб можеш. Малко е объркващо с клипчетата в началото, но с книги е по-лесно обяснено. Поне на мен ми беше, аз си припомнях най-вече, защото не бях плела от 20 години като се пробвах по-миналата зима. Шапка, шал и ръкавици бях успяла да сътворя.  Mr. Green

Аз за тази се чудя http://www.bookpoint.bg/?cid=3&pid=13115&show_comments=1  или ако има по-добра за начинаещи, казвайте.

# 710
Да, и аз от нея гледах Peace

# 711
dandeto, много полезен сайт, благодаря ти Hug
ще го разгледам по-подробнно

който не може съвсем да плета, може да започне да се учи от книги и, най-добре да изплете първо шалове, или одеалце, нещо право, без свивания, засичане и др.
 на една кука и аз не мога, а наистина се получават доста добри неща. Мога да си взема книга за 1 кука, а се пробвам

тази книга съм я гледала миналата година, но във всички магазини е изчерпана... ако някой я намери, да свирка

# 712
  • София
Честно казано много се амбицирах, след като  харесах една жилетка за Ния в бенетон и струваше 78лв, много беше хубава ама такива пари давам за нея само за ботуши, за жилетка да ме извинят. Сега като казваш, че става и по книга, ще си я купя.

# 713
Шиене и плетене изобщо не ме вьлнува,дори ме изнервя само като гледам или слушам за това.Предпочитам книги и филми и така мога да остана в леглото дни наред...Simple Smile Дайте препорьки за филм Heart Eyes

# 714
  • София

тази книга съм я гледала миналата година, но във всички магазини е изчерпана... ако някой я намери, да свирка

преди месец я гледаха в Мола на Цариградско шосе.

# 715
Здравейте  Simple Smile
Я да питам аз нещо- трябва ли да си занеса резултатите от БХС от 12 г.с където си правих на феталната морфология, която ми предстои в 20 г.с.? Мисля, че не е необходимо, нали?

Относно желязото- трябва да се установи от какво точно е дефицита. Иначе аз си правя от време на време салата от червено цвекло, настъргано и го овкусявам с лимон ( който помага за усвояването на желязото!!! ) и зехтин и сол. Това е добър метод за добавяне на желязо. Другото е мед с орехи. На моите изследвания хемоглобина ми излезна 130. И тук да питам друго- кога трябва пак да си правя втори път кръвни изследвания? Първите ги правих в 12 г.с.

# 716
Mirama, дано всичко е наред. може да е около дните на МЦ и да се е сетило нещо  Confused
не вдигай сега нищо тежко и не ставай рязко. дано се оправи всичко!

Sunny, мен са ме учили баби като малка да плета, 4-5 годишна на куклите съм шила, и сега имам спомени, дори и 3-4 години да не съм плела. Но някои плетки съм учила по книги, сега има и клипчета и сигурно е много по-лесно, ще се научиш, важното е да си вземеш добри игли и да имаш търпение със свободно време. По книгите е обяснено хубаво с картинки, като се замисля на клипчетата все пауза трябва да даваш, за да разгледаш  Rolling Eyes
тръгне ли плетката първите 3-4 реда после е съвсем лесно, след време може и фигурки да си правиш, и заплетки разни, и цветчета да наплиташ отгоре... желание да има.

п.п. тримата от запаса, наскоро го гледах и много се смях.ти (към всички съм на Ти сега, надявам се никой не се обижда макар да не се познаваме лично) какви филни харесваш, жанр, страна...?

кръвни - пак през втори триместър.

п.п. вземи си изследванията, не знам дали имат влияние за оценка на риска, едва ли. но за друго може да потрябват.

# 717

преди месец я гледаха в Мола на Цариградско шосе.

хаха, трябва да намеря някоя връзка в софия, далечко ми е, въпреки, че като ходя, задължително посещавам точно този мол

# 718
Аз за плетенето имам елементарни умения и познания и то каквото е останало от 7-годишна възраст, тогава покрай баба ми се учех. Сега обаче научих една лесна плетка на една кука  и живот и здраве, като си остана вкъщи ще оплета пелена на бебето от някоя пухена прежда - много лесно става. Една леля имам която плете големи красоти, тя ще ми покаже и други плетки. Има кой да плете, но на мен ми е мерак аз да оплета нещо лесничко.
За покупките - дойдоха ми едни дънки за бременни и палто за бременни. Дънките обаче са ми доста големи и не стават засега, пък уж са номер, който трябваше да ми е точно (L или 16 - имам анцуг 16 и ми е точно). Ще си ги запазя и след някой и друг месец. Палтото и то ми стои малко широко, но тепърва шкембето ще почне да расте, така че ще ми е точно. С него ще мога да изкарам до март без проблем.

# 719
vvav, защо не си поръчаш книгата от нета. Аз отдавна не съм купувала книги от книжарница, освен детски и енциклопедии, за да ги разгледам по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт