Прах за пране и омекотител за дрехи / тема 10

• 98 046
  • 721
  •   1
Отговори
# 405
Извинявай, pr0fessor, по навик те направих момиченце, пък ти си бил момченце.
Този Ариел в кутии в Карфур си е специално предложение. Редовната му цена е по-висока.

devi4ca, омекотителят мисля, че не е концентриран. В Карфур не съм виждала концентриран Фелче азура, а само в големите бутилки. Ето, давам снимка на концентриран Фелче азура, за да сравниш с твоя.

# 406
  • в огледалото на живота
Разбрах.....
 Peace
Отново благодаря за разяснението.

# 407
  • Варна
Водата във Варна е твърда спрямо немските стандарти.В квартал " Владислав Варненчик " е 16 dH.Това е твърда вода, няма как да е мека.Забелязах подобрението, откакто спрях да слагам дози като средно твърда вода.

# 408
  • Gone with the wind
А омекотитела е също от Карфур,значи се предполага да е концентрат.

Фелче азура в Карфур има неконцентриран.

# 409
  • Варна
Felce Azzura точно този аромат, който е показала ГЕС, съм взимала и аз от Карфур, неконцентриран, много приятен аромат. Не ми омекотяваше много, но може и аз по-малко да съм слагала. Доволна съм.
Аз нали съм с нови прахове и омекотители, но тези дни от покупки не съм се спряла, та да пусна една пералня и да ви питам, според традицията кога се пере по Коледните празници. Не става въпрос за извънредни случаи - бебета, на път итн.

# 410
според традицията кога се пере по Коледните празници. Не става въпрос за извънредни случаи - бебета, на път итн.
когато се изцапаш  Joy

# 411
  • в огледалото на живота
Аз пък си спазвам винаги на Бъдни вечер и в деня преди Великден/петък/ традицията да не пускам пране.
На Архангеловата задушница също  Peace

# 412
ако погледнем реално според традицията трябва да постим не само за тази вечер , а много от нас точно това правят. то май и не трябва да се работи , но някой са на работа и на смени. няма как, живота го изисква. и оттам традициите придобиват съвременен вид. вярно е ,че прането може да изчака.

# 413
  • Варна
според традицията кога се пере по Коледните празници. Не става въпрос за извънредни случаи - бебета, на път итн.
когато се изцапаш  Joy
Амиии .. когато се изцапам, Бонго, просто си обличам други дрехи. Защото имам повече от 1 чифт Simple Smile). За традициите сте прави, че в съвремието се променят някои неща. Аз все си мисля, че тези с "неработенето" по-скоро сас цел да може и домакините да почувстват празника. Както и да е,, просто се чудех редно ли е да се пуска пералния на Коледа, нито ми е спешно, нито пък се страхувам от наказание ако го направя.

# 414
Амиии .. когато се изцапам, Бонго, просто си обличам други дрехи. Защото имам повече от 1 чифт Simple Smile). За традициите сте прави, че в съвремието се променят някои неща. Аз все си мисля, че тези с "неработенето" по-скоро сас цел да може и домакините да почувстват празника. Както и да е,, просто се чудех редно ли е да се пуска пералния на Коледа, нито ми е спешно, нито пък се страхувам от наказание ако го направя.
буквално казано - не е редно. така съм чул. но не бих стоял с мръсна пералня само защото е традиция.

# 415
Весела Коледа! Много здраве и благополучие!  Hug

# 416
ако погледнем реално според традицията трябва да постим не само за тази вечер , а много от нас точно това правят. то май и не трябва да се работи , но някой са на работа и на смени. няма как, живота го изисква. и оттам традициите придобиват съвременен вид. вярно е ,че прането може да изчака.

+1  Peace пера, като се събере пране  Simple Smile след два дни заминавам за доста време и не бих оставила непрани дрехи да стоя в къщи и да смърдят. както се казва, традициите не са това, което бяха.
Честито Рождество и весели празници на всички!  Close-mas:

# 417
# 418

аз имам много добро мнение, но за немския. Там се казва Persil Actic. Еквивалентен е на Ариел Ексел. Много концентриран и пере при 15 градуса, бялото излиза перфектно. Но този май е холандски и нищо не мога да кажа, да не те заблудя, защото холандските са по-слабички.

# 419
аз не виждам прах

Общи условия

Активация на акаунт