Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са отзивите за италианския перилен препарат Dash?
Какви са отзивите за препарата за почистване на пералня DM?
Как се използва продуктът за омекотяване на твърда вода Magnoball?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са отзивите за италианския перилен препарат Dash?
Отзивите за италианския перилен препарат Dash са положителни, като някои потребители го описват като най-добрия, на който са попадали. Те изразяват удовлетворение от аромата и ефективността му. Важно е обаче да се отбележи, че резултатите могат да варират в зависимост от индивидуалните предпочитания и типа пране.
-
Какви са отзивите за препарата за почистване на пералня DM?
-
Как се използва продуктът за омекотяване на твърда вода Magnoball?
Продуктът за омекотяване на твърда вода Magnoball се използва, като се постави в барабана на пералнята заедно с прането и препарата за пране. След това пералнята се включва и Magnoball започва да действа незабавно. За съдомиялни машини трябва да го поставите така, че водата спокойно да преминава през него, например в кошницата за прибори. Важно е да се отбележи, че резултатите могат да варират в зависимост от индивидуалните предпочитания и вида на водата.
-
Къде мога да намеря магазини за перилни препарати в София?
-
Какви са отзивите за перилния препарат OMO?
На тези мегаперли отдавна съм хвърлила мерак, ама все не ги намирам.

Бях купувала сензитив (дано не бъркам, но мисля, че точно мегаперли бяха) - ами нищо по-различно от компактната версия на същия прах от официалния внос, а последният е доста по-евтин.
.