Прах за пране и омекотител за дрехи / тема 10

• 98 032
  • 721
  •   1
Отговори
# 60
Според таблицата на първа страница висок клас в Австрия са Персил и Ариел. Кой от двата да взема, дали са еднакво добри, има ли значение?

Persil -  много   съм   доволна  от   концентрата   за цветно  / не  мога да  намеря  снимката/  плюс   мегаперли / цветно и  бяло/ Още нещо  много   добро   което  можеш  да си   вземеш  оттам  е  ОМО актив и  ОМО  колор   концентрати .http://www.omo.at/produkte/omo-klein-kraftig-color/

Мерси  Hug На тези мегаперли отдавна съм хвърлила мерак, ама все не ги намирам.

# 61
  • Варна
Мой познат ще ходи до Германия и ще ми носи препарати за цветно оттам, но съм изненадан, че Персил мегаперли съществува само в малки разфасовки, за трийсетина пранета.Разочароващо е, че няма кашони по 8 кг, както другите Персили.Разликата голяма ли е? Ще ми е интересно да знам какво да търси...И с Ариел Супер компакт май е така, а само холандски съм виждал.

# 62
  • Бургас
момичета никой ли не е прал със СКИП за цветно?дайте мнение,моля ви!...
Имам го, но не знам доколко мога да ти бъда полезна, защото не пера кой знае колко замърсени цветни дрехи. Иначе цветовете не са мръднали, а ароматът е хубав и траен. Само не ми харесва това, че го дават да се слага в отделението за прах, а не в барабана в чашка Peace

# 63
  • Бургас
Благодаря за новата тема, Мерилин   bouquet
Само аз ли не съм доволна от мегаперлите  newsm78 Бях купувала сензитив (дано не бъркам, но мисля, че точно мегаперли бяха) - ами нищо по-различно от компактната версия на същия прах от официалния внос, а последният е доста по-евтин.

На същото мнение съм!

# 64
момичета никой ли не е прал със СКИП за цветно?дайте мнение,моля ви!...
Имам го, но не знам доколко мога да ти бъда полезна, защото не пера кой знае колко замърсени цветни дрехи. Иначе цветовете не са мръднали, а ароматът е хубав и траен. Само не ми харесва това, че го дават да се слага в отделението за прах, а не в барабана в чашка Peace
благодаря ти,чудя му се от няколко дни и не смея да го купя...

# 65
Течният Скип за мен  не е нещо особено, бях си го купила след като дълго време ползвах Корал. За мен Скипа си е имитация на Корала, една и съща миризма (лееееко се различават), но Корала е по-траен. За цветовете не ми е направило впечатление да избледняват, но все пак ползвах само 1 опаковка. Ако се намери изгодно общо взето не е зле, но аз като фен на Корала, Скипа изобщо не ме впечатли.

# 66
Абе много си зависи откъде е домъкнат скипът. Я си вземи английски Персил за цветно да видиш за какво става въпрос и като аромат, и като изпиране (да уточня, нали, за да няма объркване, че Скип и английския Персил са реално един и същ продукт на една и съща фирма - Юниливър - но с различно име за различните пазари). Не се хвърляйте на испански и португалски продукти. Цената е ниска, но и качеството на определени продукти - също. В някои случаи са по-зле и от нашия официален внос. По-добре питайте.

# 67
  • Gone with the wind
Днес съм с придобивки  Mr. Green
Течен ариел - този, с мерителната капачка - английски (да, знам, че е от старите) и италиански даш за цветно. Много исках да си взема английския персил, но беше свършил (доколкото разбрах, имало в другия магазин, ама той е на другия край на Сф). Също така с един френски неутрализатор fabreze с аромат на пъпеш  Heart Eyes.
Продавачката ми направи много добро впечатление - като видя ариела и веднага "нали знаете, че това е за бяло, щом не е написано изрично color"  Simple Smile

# 68
  • софия
Течен ариел - този, с мерителната капачка - английски (да, знам, че е от старите) и италиански даш за цветно. Много исках да си взема английския персил, но беше свършил (доколкото разбрах, имало в другия магазин, ама той е на другия край на Сф). Също така с един френски неутрализатор fabreze с аромат на пъпеш  Heart Eyes.
Продавачката ми направи много добро впечатление - като видя ариела и веднага "нали знаете, че това е за бяло, щом не е написано изрично color"  Simple Smile

да са ти честити!Би ли казала къде са магазините с английски препарати?

# 69
  • София
ku4o, честито! И аз бих искала да знам къде са тези магазини в София.
П.С. Този Даш конкретно тук го спрягахме,че е универсален с омекотител, а не че е за цветно.

# 70
... италиански даш за цветно.
Този Даш, който си показала, не е за цветно, а е омекотител, демек 2 в 1.

А, veka е писала вече.

# 71
  • Gone with the wind
А, аз от много гледане пак съм недогледала  Embarassed
Имаше още един, на който си пишеше цветно, ама май съм грабнала трешната бутилка (след като установих, че са италиански обърнах прекалено голямо внимание на ароматите май). И какво излиза, че си имам течен препарат за любимото одеало (бяло на дребни цветчета, затова го пера с течен) за години напред  Mr. Green 
Века, Ед, магазинчето е в овча купел - на кръстовището на Монтевидео и Президент Линкълн. Тръгвате по Монтевидео по левия тротоар. На първата пряка като погледнете в ляво - има нещо като пазарче с малки магазинчета. Те там е.
Другият магазин е в Дружба, на пазара срещу пощата (доколкото разбрах този пазар до езерото, не че знам други пазари в Дружба, но за всеки случай).
Но препаратите им не са само английски. Повечето ариели напр.бяха за Бенелюкс, имаше и холандски Даш, та трябва внимателно да гледате опаковките.

# 72
  • София
ku4o, благодаря за инфото   bouquet

На мен в Дружба ми е по-близо, така че ще се постарая да го открия.Затъжила съм се за английски Персил течен  Simple Smile

# 73
Вместо записа да кажа, че с тия прахове трябва мн да се внимава. Изобщо не мога да кажа- този е добър, а този е лош. Една и съща марка произведена на различни места и за различни страни, разлика от небето до земята.

В Метро гледах един Ариел, на който пишеше, че е произведен в Германия. Да ли ще е толкова добър, колкото този, който преди 2 години ми бяха донесли директно от Германия или е някой правен за нашия пазар?

# 74
  • Gone with the wind
Века, не съм на 100% сигурна, че е английски (нали знаеш - око да види, ръка да пипне), но по снимките им във фейса останах с впечатление, че имат и английския

Общи условия

Активация на акаунт