Прах за пране и омекотител за дрехи / тема 10

• 96 465
  • 721
  •   1
Отговори
# 600
Абе я не се чудете, а си вземете по едно ОМО да не ни го спрат.

# 601

Joy Joy правилно!

# 602
  • Gone with the wind
Хъх, взех и един пакет персил капсули - да се питам защо са ми при наличие на още 4 вида препарати за цветно пране (и 3 за бяло + деликатните, черни и т.н сортове)   Laughing Тази тема не ми се отразява добре на психическото състояние - започнах да си колекционирам препарати, омекотители, сапуни и т.н.
Ще ви държа лично отговорни  Mr. Green

# 603

Joy Joy правилно!
То т'ва ясно, най малкото защото и да искаш да си вземеш Изи, няма от къде.
Ама да не ни правят на маймуни нас, потребителите...

# 604
  • Пловдив
Видях на едно място в Пловдив да се продава този Изи, но не погледнах за цената.
Ако някой се интересува ще пиша къде точно.

# 605
  • гр.София
По повод ИЗИ.От любопитство го взех, защото и мен ме обхвана всеобщата параноя, която темата провокира. Прахът за бяло ми изпра доста добре - хавлиените кърпи светнаха.Бях взела и една кутия за цветно, въпреки че за цветно предпочитам течни. Нямам забележки, но и дрехите, които пуснах не бяха с петна. И двата миришат хубаво.

# 606
Проблемът е жесток! Преброих пастите за зъби на моето дете - 7 броя почти пълни туби от ягодова, гренадин до мека мента.
Душ-геловете му са поне 10 броя. Затъвам май сериозно.
Килерчето е пълничко, скоро няма как да бъде преполовено, а пера всеки ден.

И да, купувайте Омо, че и аз се притеснявам да не спрат вноса.

# 607
  • Русе
Болест, болест, ... Simple Smile

# 608
  • Gone with the wind
Но поне е благоуханна - само ходя да си душкам прането  Laughing

# 609
Не, че е много по темата, но като спомена Sourcherry за душ-геловете се налага да я успокоя, че освен богатата си колекция от перилни препарати имам и около 20 шампоана в комплект със съответстващия им балсам, като голяма част са любимата ми марка VO5. Да не споменавам другите продукти за коса (голяма част също VO5).
Спокойно, Sourcherry, не си сама. Двете ще си лежим и ще си правим компания.

# 610
Гес, болест е.
Душ-гелове обожавам и не мога да спра да купувам. Пасти за зъби - също, както вече писах.
Въобще козметика и препарати - любимо Heart Eyes!

Не съм попадала досега на такъв вид разстройство да е описано в психиатричните алманаси Laughing.

# 611
Препоръчайте ми хубав и траен омекотител за детски дрешки. До сега съм използвала Ленор, Чико и Сано Максима, веднъж взех едни малки опаковки на Апта. Искам нещо различно, може Коколино или други, но да се намират в БГ. Благодаря.

# 612
Аз не пера детски дрешки, но използвам детския омекотител на Бинго и съм доволна.

# 613
Взимала съм и бебешкият Медикс - хубав е, траен. Улесняваше гладенето на памучни спални комплекти, което ще рече, че си вършеше работата.

# 614
  • София
Момичета, знам, че не е по темата, но понеже засяга омекотителят си позволявам да попитам тук: напоследък често ми се случва отделението за омекотител да остава пълно с вода и като почна да сипвам всичко изтича в пералнята още в самото начало. Обикновена поглеждам, но винаги когато забравя се оказва пълно Mr. Green На какво може да се дължи това?

Общи условия

Активация на акаунт