Прах за пране и омекотител за дрехи / тема 10

• 96 452
  • 721
  •   1
Отговори
# 615
Гес, болест е.
Душ-гелове обожавам и не мога да спра да купувам. Пасти за зъби - също, както вече писах.
Въобще козметика и препарати - любимо Heart Eyes!

Не съм попадала досега на такъв вид разстройство да е описано в психиатричните алманаси Laughing.

+1  Peace  Laughing

# 616
Момичета, знам, че не е по темата, но понеже засяга омекотителят си позволявам да попитам тук: напоследък често ми се случва отделението за омекотител да остава пълно с вода и като почна да сипвам всичко изтича в пералнята още в самото начало. Обикновена поглеждам, но винаги когато забравя се оказва пълно Mr. Green На какво може да се дължи това?
Провери си сифончето в отделението за омекотител да не се е разместило или затлачило.

В Лидл открих, че са заредили таблетки W5 за омекотяване на вода. Струват 6.99 за 51 бр. и не съдържат фосфати. Слага се една таблетка на пране и прах като за мека вода. Който е в градовете с много твърда вода, може да се възползва от приятната цена и спестяване откъм прах.

Да ви питам, попадали ли сте на омекотител с аромат на евкалипт? Да си го връзвам с нашенския Персил с евкалипт.

Последна редакция: чт, 17 яну 2013, 20:05 от Guess Who

# 617
Някой ползвал ли е OMO Yumoş Лавандула от Турция? Интересува ме миризмата дали е трайна и дали изпира добре Peace

Последна редакция: пт, 18 яну 2013, 14:11 от Kambichka

# 618
  • Русе
Преди време Guess Who мисля, че беше писала за него и го беше показвала.

# 619
Здравейте,
Чета ви отдавна, вече и прописах  Simple Smile

Да ви попитам нещо, което сигурно е писано много пъти,  но къде да го търся...
Какъв препарат за пране  за вълна ще ми препоръчате?
Аз сега пера с Domal, ама нещо ми стават твърди дрехите. На Первола не ми харесва миризмата Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 18 яну 2013, 15:49 от Asarina

# 620
Корал за вълна е най-доброто.
Купувала съм и ДМ за вълна - хубав беше.

# 621
  • Русе
Аз пера вълнени дрехи с ПУРЛАН, още от 90-те години. Много нежна миризма има и дрехите са меки. В Кауфланд 1,5 л. е на цена около 5,90 лв.

Скрит текст:

# 622
Корал за вълна е най-доброто.
Купувала съм и ДМ за вълна - хубав беше.

Благодаря, ще ги проверя   bouquet

# 623
  • София
От много време ползвам Медикс за фини и вълнени тъкани - доволна съм.

# 624
Аз пера вълнени дрехи с ПУРЛАН, още от 90-те години. Много нежна миризма има и дрехите са меки. В Кауфланд 1,5 л. е на цена около 5,90 лв.

Скрит текст:

И аз сега пера с него и много ми харесва.

# 625
Благодаря, ще погледна и Пурлана и Медикса

Около нас има доста магазини, включително и DM, та утре ще се поогледам  Grinning

# 626
Медикс - този не съм ползвала

Но имай предвид, че преди години бях купила този. Е, нямаше такава пяна. Дано са го променили:

# 627
един глас за Корал за вълнените и от мен. Миналата година пробвах розовия Савекс за вълна, повече не повтарям такава грешка. Blush Като цена е наполовина, но пуловерите излязоха завалени и твърди като хавлии.

# 628
  • София
На мен пък ми е много силна и натрапчива миризмата на розовия Корал. Точно заради нея повече няма да го купя... Иначе е добър, няма спор.

# 629
Някой ползвал ли е OMO Yumoş Лавандула от Турция? Интересува ме миризмата дали е трайна и дали изпира добре Peace
Имам го, в неделя ще го отварям и пробвам и ще дам отзиви. Иначе цялата баня мирише на него, без да е отварян пакета.

Общи условия

Активация на акаунт