Прах за пране и омекотител за дрехи / тема 10

• 96 436
  • 721
  •   1
Отговори
# 630

[/quote]
Имам го, в неделя ще го отварям и пробвам и ще дам отзиви. Иначе цялата баня мирише на него, без да е отварян пакета.
[/quote]
Ще чакам отзиви!

# 631
Аз ползвам на Лидл препарата за вълна и съм много доволна - хем икономичен, хем изпира добре и не мирише натрапчиво. Определено е по-добър от Первол, който идва твърде редичък и се харчи по много. Но трябва да призная, че е купен от гръцкия Лидл - дано у нас да няма разлика.

# 632
  • гр.София
Здравейте,
Чета ви отдавна, вече и прописах  Simple Smile

Да ви попитам нещо, което сигурно е писано много пъти,  но къде да го търся...
Какъв препарат за пране  за вълна ще ми препоръчате?
Аз сега пера с Domal, ама нещо ми стават твърди дрехите. На Первола не ми харесва миризмата Rolling Eyes
За вълна препоръчвам Persil Silk & Wool newsm10 !

# 633
  • Варна
Да кажа, че в Елитис има капсули италиански Даш - 27 пранета за 13.50, редовна цена. Имаше и по-малка опаковка.

# 634
  • Пловдив
В Кауфланд за пуснали персил капсули 48бр за 18.49 доста добре е като цена. Ползвала съм ги добре изпират.

# 635
Някой ползвал ли е OMO Yumoş Лавандула от Турция? Интересува ме миризмата дали е трайна и дали изпира добре Peace

На мен ми е много силен аромата след изпиране,иначе си пере нормално!

# 636
Mоля Ви,препоръчайте ми нещо за възвръщане на цветовете на тъмни дрехи!

# 637
  • София
Гес, благодаря за отговора, но това ми беше първата реакция. Нямаше нищо, а ситуацията се повтаря непоследователно и не мога да намяря връзка. Thinking

# 638
Здравейте,бихте ли ми казали този Персил къде е произведен?Благодаря.

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.278971518838146.61293.1 … 12015&type=3#!/perilni

Persil color gel gold за 60 пранета - 27 .00 лв

# 639
За втори път пера с капсулите на Персил от Кауфланд...доволна съм, добре изпират, миризмата не е натрапчива (комбинирам с омекотител Ленор).

# 640

Ако е за черни дрехи съм купувала едни пакетчета които се слагат в пералнята и освежават черното, но то дефакто си е като боя така че не знам за другите цветове.

# 641
Здравейте,бихте ли ми казали този Персил къде е произведен?Благодаря.

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.278971518838146.61293.1 … 12015&type=3#!/perilni

Persil color gel gold за 60 пранета - 27 .00 лв.

Не се отваря конкретна снимка, а галерия с много снимки на различни Персили.

EDIT. Намерих го. Португалски е, произведен в Испания. Пропусни го.

Ако е за черни дрехи съм купувала едни пакетчета които се слагат в пералнята и освежават черното, но то дефакто си е като боя така че не знам за другите цветове.
Dylon, нали?

В Карфур гледах, че има богата гама от такива домашни бои точно от тази марка. Цена не мога да кажа.

# 642
Не е това за което си мислиш, беше една кутия с 4 пакетчета вътре. Не се води боя а нещо като освежител на черни дрехи. Остана ми едно пакетче но не се сещам къде е за да погледна как се казва. Иначе съм купувала боя на Dylon и съм много доволна.

# 643
Гес,би ли ми казала от къде гледаш кой прах какъв е,къде е произведен и т.н?

# 644
Гес,би ли ми казала от къде гледаш кой прах какъв е,къде е произведен и т.н?
Например за този Персил: езикът на опаковката е португалски. Знам, че в Португалия няма завод на Хенкел и продуктите се произвеждат и внасят в Португалия от Испания.
Ориентирам се главно по езика, по кутиите и логото, защото при последните две има леки разлики в различните държави.

Общи условия

Активация на акаунт