черен списък на гинеколози в София

• 76 168
  • 91
  •   2
Отговори
# 90
Бих искала да добавя към черния списък гинеколога, за който не бях намерила отзив, когато търсех - д-р Иво Димитров. Работи в Младост Мед 1. Израждаше в Шейново, където не знам защо навсякъде го пишеха д-р Иво Иванов. Може вече да работи на друго място. Измисля си ранички на шийката, които при други доктори се оказва, че ги няма. Праща за безсмислени платени изследвания на определени места при негови познати. За раждане ще ви убеждава и по възможност ще направи така, че да е секцио без да е нужно. Разбрах и за други случаи. Имам лош опит при самото ми раждане при него, заради който детето ми имаше на главата сравнително дълбока рана, която сега е плешиво петно. Няма да навлизам в многото подробности. Просто - не ходете при него за нищо.

Последна редакция: вт, 13 май 2025, 00:16 от bagira11

# 91
Здравейте, за жалост ще добавя към списъка Елена Павлова от МЦ Марковс.
Бременна съм след инвитро, кървене, серклаж… абе тежка бременност. Отидох при нея след препоръка, добри мнения и отзиви, бях с позитивна нагласа, че ще бъде спокойна, внимателна и ще обясни ако има проблем. Не съм закъсняла, даже я чаках пред кабинета.
Смея да твърдя, че съм спокоен, позитивен и мил човек, поздравих я, влязох и се настаних, но толкова ужасен преглед не съм имала. Започна се със заяждане от първите думи, защо толкова рано съм дошла, защо това, защо онова. Веднага констатира, че бебето изостава със седмица( по изчисления всъщност пишеше 5 дни), нямало как да се направи преглед, не отговаряло на размера, главата била по-малка…Само дето не ми каза, че съм за аборт и детето е с аномалия. Един път не каза: Спокойно, често срещано е, повечето наваксват, съразмерно е, всички органи и мозъка са добре (там не констатира към момента проблем). Тръгнах си съкрушена… Минала съм през всякакви лекари, но толкова да ми смачкат душата и една нормална дума да кажат не е било. Буквално насила и без желание накрая след въпрос от моя страна каза, че често се случва и повечето пъти всичко е наред.
Събрах се едвам, за да не си докарам по-голям проблем, нямаше препоръка за добавки или хранене, буквално се усетих все едно света рухна. А тя самата е бременна… как една окуражаваща дума не й дойде на ум да каже. Ще отида при моята АГ и инвитро лекаря, след това и при друг специалист по ФМ. Не бих могла да се върна там.
Може би е била уморена, стресирана, но аз нямам вина. Нито мъжа ми, не заслужавахме такова грубо и безсърдечно отношение. Не искам да ме лъжат, но не мисля, че можеше само от едноседмично изоставане да ни отпише веднага.

Общи условия

Активация на акаунт