Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 7

• 48 279
  • 734
  •   1
Отговори
# 75
Никъде не съм споменавала, че в събота е спечелила. Писах само, че е спечелила  Peace и вече е и изхарчена  Whistling

# 76
A няма с какво да се похваля  Tired

# 77
  • Mediterraneo
Упорито продължавам да въртя Димива. Спечелих с 10 сектора, сега пак съм се добрала до 4, ама не ми отнема много време и още не ми е писнало. Освен това често играя 1-2 пъти в седмицата, по- интересно е с натрупаните опити.

# 78
За първи път печеля нещо от такъв тип игри  Grinning - чаша от 3 в 1, искрено се надявам доставката да е за тяхна сметка. Някой има ли представа в какъв срок ги пращат. Успех на всички във всички игри  Joy Joy Joy

# 79
Някой има ли свободни точки от Метро,които няма да ползва?На мен ми трябват 4:) Става въпрос за събирането на точки,за закупуване на хавлии или халати Simple Smile

# 80
Нямаме точки от там Sad
Днес пак кутия вафли печелим. Надявам се да спечеля от девин, за малко разнообразие! Grinning

# 81
# 82
  • София
Преди малко се зачетох в условията в играта на Avon и прочетох това .Още не съм спечелила ,но ми стана смешно .
Наградата не може да бъде заменяна за пари в брой или за друга награда. Разходите за доставка се покриват от Спонсора, но всички други допълнителни разходи (като например транспортни разходи за лично получаване на наградата) се покриват от победителя.

# 83
Аз с нищо не мога да се похваля Sad

# 84
  • Варна
Току що ми донесоха бебешкия комплект от Avon- съдържа шампоан за коса и тяло, крем против подсичане и успокояващо масло за тяло.  Hug

И аз ги получих днес. С Булпост. Peace

# 85
Хайде и аз да се похваля с проходилка от Pampers  Simple Smile

# 86
Ние играем за щяло и нещяло, където каквато томбола има - хоп в нея, та... и ние спечелихме бебешки комплект, въпреки че нашето "бебе" е на... 16 години  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Има обаче на кого да го дадем този комплект - на моята племенница, която има бебенце. Единственият проблем е, че нещо не идва наградата... както и тази от Церезит, все още.  Sad

# 87
Йееееее спечелих 5 лева от Димива  smile3521  Голямо постижение е за мен,като се има в предвид,чеее нищо не печеля,никога от никъде,но съм оптимист,че късмета ще дойде и при мен някой ден и си го чакам smile3508

# 88
За първи път печеля нещо от такъв тип игри  Grinning - чаша от 3 в 1, искрено се надявам доставката да е за тяхна сметка. Някой има ли представа в какъв срок ги пращат. Успех на всички във всички игри  Joy Joy Joy

аз моята от предната игра си я чакам от август и определено няма да я получа. Моите куриера излязоха баси търтеите и не ми я донесоха въпреки че се чухме два пъти по телефона.

# 89
  • Пловдив
Пльос и аз тук

Общи условия

Активация на акаунт