Тичат, тичат по-големи..Самоковчета засмени

• 15 987
  • 225
  •   1
Отговори
# 75
ЧЕСТИТА ПЪРВА ПРОЛЕТ  Nature Sunny
mmmaia-честита ти 3-месечна бебка,да ти е жива и здрава,вчера се бях сетила че от старите пушки само аз пиша вече,и фейса зарязахме....
Деси-Ангел беше болен в началото на месеца от варицела,Ники за сега има мнаго малко пъпки,около 10-на,добре си е ,вечер е малко по-раздразнителен SadТой още не може да ходи сам та камо ли ясла Wink,ще си го гледам до другата зима,надявам се януари-февруари да го вземат в ДГ пък ще видим

# 76
  • в Надежда-та
Мегииии и аз съм тук Party

# 77
хаха и други ще се появят Hug

# 78
 newsm03 Здравейте, аз от време на време ви чета, но все нямам време да пиша.
С две думи - добре сме. Аз ходя на работа, децата ги гледа една жена вкъщи. Малкия стана вече и той голям.......разбойник  Wink. Баткото е много добричък. Беше малко ваканция и сега пак ще тръгва на детска.
Има и нови мами гледам, приятно ми е да се запознаем. Може и да се видим. Като си идвам до Самоков ще пиша да се организираме за кафенце, като е подходящо времето де, за навън.
Хубав ден ви пожелавам!

# 79
Еми да ,преди си правихме срещи аз малко бях позабравила.....но беше забавно
Дано по-бързо се оправи времето,че да сме все навън  иначе ми писна!Вие какво правите по цял ден вкъщи когато е лошо времето??

Днес бяхме на ваксина,Рая много плака Cry

Последна редакция: чт, 21 мар 2013, 19:03 от mmmaia

# 80
Мmmaia,да ти е жива и здрава дъщеричката Hug.Ти си с батко,та си представям колко ти е весело и щуро в това лошо време.Вчера беше страхотно,а днес....май пролетта се отлага Sad.Ние уж сме малки,но веднага си проличава,че не сме били на разходка.Милото дете Hug,при кой лекар сте.
МегиАН,как е малкия бандит Hug

# 81
Ники вече му минава,днес няма нови пъпки сега чакаме да завехнат ,горе-долу леко я кара шарката Wink

# 82
Деси права си голяма веселба пада когато баткото си е вкъщи-едното реве другото реве Sick....баткото ревнува...ужас .Ходи 2 седмици на детска и после 2 вкъщи-веднага ми донася някои вирус.Постоянно иска да целува малката,а като е болен не му давам само го дебна Shocked и се караме...
Дано по-скоро се оправя времето  Simple Smile
Ние сме при Др.Борисова вие при кои сте?

# 83
Ние сме при Мая Филипова.Борисова ли е тази,която преглежда новородените бебчета или аз бъркам newsm78

# 84
  • София !
Деси , Иванова е тази която преглежда новородените горе в родилното  Simple Smile

# 85
Да Иванова е,и имам спомени че е малко гадничка...Мисля ,че този път беше отпуск или болнични нямаше я докато бяхме в родилното редуваха се др детски докторки.

# 86
Верно,Иванова се казваше,от много майки съм чувала,че е нервна и груба,но си има доволни от нея.
Как сте след ваксината Hug

# 87
За сега добре не е вдигнала температура,заспа си детето!

# 88
що бе много си е готина Иванова Mr. Green,най-големия като се роди беше записан при нея,значи кашля детето,обаждам се тя ми нарежда дай му телефона да чуя кашлицата Sick-дай едикакво си и ако 2-3 дена не спре ми го доведи  Shocked,едвам чаках да минат ваксините и беж да ни няма.

# 89
  • София !
Жужи какво става ? Ходи ли на преглед ? Чакаме новини  Hug

Момичета кажете ефикасен крем за подсичане , че какво ли не пробвах  ooooh! само СУДОКРЕМ и ЗДРАВЕ БЕБЕ като че ни действат добре , но май не достатъчно ... Педитърката ни каза че сме с много нежна кожа , дали от това не знам ама все е червено дуп*то  Laughing
Кажете вие от кой кремчета сте доволни  Hug

За Иванова бях чула само негативни мнения , до сега не съм чула някой да я хвали  Mr. Green Но пък лично с нас се държеше МНОГО добре в родилното , дори като родих бебка не изплака веднага и се наложи тя да дойде , след това ми обясни разни неща там много любезна беше , даже на няколко пъти се върна да ме УВЕРИ че бебето ми е добре да не се притеснявам  Simple Smile И дните прекарани там също беше много ЛЮБЕЗНА  Simple Smile Аз чак се чудех викам брех до сега всеки ми вика колко е лоша , а тя толкова добре се държи  Simple Smile Явно съм имала късмет хах  Crazy  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт