Тичат, тичат по-големи..Самоковчета засмени

• 15 979
  • 225
  •   1
Отговори
# 60
  • София !
jujiii__  welcome лека бременност  Hug

Относно гинеколога - Веднага ти препоръчвам др.Каримов с две ръце и два крака   261uu  Mr. Green Аз следих бременността си при него и съм много доволна , после родих при него ( избирах си го за екип ) , доволна съм от внимание , отношение ВСИЧКО  Flutter !!

И за другите гинеколози в болницата мога да ти изкажа моето виждане ( което не е никак хубаво  Sick , но в крайна сметка всеки си има мнение  thumbsup ) .. Но ще се включа по късно че бебка наддава вой за ядене  Grinning

Предполагам и другите мами ще се включат да ти дадат съвет  Rolling Eyes

# 61
jujiii-добре дошла при нас,относно гинеколозите в Самоков също горещо ти препоръчвам Каримор,не говори много но е много свестен,раждала съм при него седалищно 1 час не се отдели от мен въпреки че бременноста ми я следи Спасов,часове преди раждането ми каза че бебока е с главично прилежание а той се роди с краката напред,Най-малкия се падна да раждам при Троева Sick-ми тя вика-трето ти е можеш сама,и да е жива и здрава акушерката Mr. Green

# 62
  • София !
Ей най - накрая имам малко време да се включа  Simple Smile

Най-малкия се падна да раждам при Троева Sick-ми тя вика-трето ти е можеш сама,и да е жива и здрава акушерката Mr. Green
Тц..тц.. ужас милата , добре че всичко е минало благополучно  Hug ( тази женица определено вече не и е там мястото Naughty )

Та така да изкажа моето виждне за гинеколозите :

Каримов - Както вече казах препоръчвам го с две ръце и два крака  yesyes Вярно че не е много приказлив ама аз нали съм си ''образована'' от нета за някой неща , и като изръсех някоя глупост кояо съм прочела и той все викаше че майките си нямаме друга работа и се събираме по форумите и кафетата да объжъдаме разни неща от неговата специалност  Laughing Абе един вид да се правиме на много знаещи  Mr. Green Та каквото ме интересувало съм го питала , винаги ми е отговорил , обръща голямо внимание ( поне в моя случай ) . Аз имах разни параной бебка малко да не мръдне и аз веднага се втурвах към болницата да видме дали всичко е ОК  Simple Smile , никога не ме е върнал !! По време на раждането както казах го избирах за екип , не се отделил от мене и много позитивно обърна всичко на смях  Simple Smile ( по напред съм писала подробно как мина всичко ако не те мързи може да погледнеш  Party ) . Дните в който прекарах в родилно всеки ден идваше при мен , да ни види как сме . Абе нямам забалежки никакви , препоръчвам ти го горещо !!

Спасов
- Нямам думи , имах една представа за него оказа се друг човек  Crossing Arms .... Понеже от начало започнах да си водя консултациите при него , първите 2 пъти му плащах и в замяна получих страхотно внимание със обяснения за ВСИЧКО !! На 3тия птъ отидох с направление , коренно различен беше никакви обяснения прегледа ми минаваше за части от секундата не повече от 5мин. , нито излседваня ми пускаше нито нищо ужас направо  ooooh! Безкрайно недоволна съм от него .. Последния път като отидох при него , давам му направлението и той ми вика : С това направление на 2рия етаж имаме 3 кабинета ( т.е. избери си друг доктор щом не плащаш  Simple Smile  #2gunfire ) .. И аз тогава отидох при Каримов и не съжалявам , от една страна по хубаво че така стана  Wink

Кънчева - Много майки казват че била търговец преди да е лекар , не мога да кажа със сигнорс има и доста добри мнения за нея ( лично мен не ме кефи  Mr. Green ) Аз като разбрах че съм бременна за да съм напълно сигурна че всичко е ОК ходих и при нея на частно но болницата не в кабинета и .. И отидох аз нея я нямаше сестара беше там , обади и се по телефона да слезе че била в отделението и ми каза да изчакам 10тина минутки ( само да вметна че сестрата разбра че ще плащам и че нямам направление ) . Та на мен не ми се чакаше и понеже имах и друга работа излезнах да си я свърша и след малко се върнах , съответно пред кабинета вече имаше 3-4 жени и аз викам е сега ще чакам какво да правия . ОБАЧЕ  Simple Smile от вътре излезна жената която беше и сестра ме видя и вика на Кънчева това е момичето което чакаше преди малко и Кънчева ме извика да влезна т.е. изпреварих всички  Laughing ( просто знаеха че ще платя и то според мен за това така стана ) Та за 10мин. ми потвърди бременноста и понеже повръщах много ми написа рецепта с деган и това беше , дадох 20лв. и си заминах  Laughing ( гинеколог да си на днешно време  Mr. Green ) . Сега докато бях в родилното се държеше добре с мен не мога а се оплача . Не знам за нея може би други мами ще ти дадът повече инфо аз казвам каквото знам , както казах 1 път съм имала пряг контакт с нея .. Всъщност тя беше и докато раждах момичето което роди преди мен явно си я беше избрало за екип . И в най - силните контракций дойде при мен ухилена до ушите и ме пита : Тебе кога ти е термина   Simple Smile е ибезнях просто newsm61 , викам беше ми на 04.02. пренасям с два дни даже ( но с тон и ги казах тези неща , защото то ме боли тя какво ме пита Боже  Simple Smile ) , и ми вика : Е добре де аз само по питах  Simple Smile ( мисля си на акъла ти хубаво ме питаш ама знаеш ли какво ми е в момента  smile3514 Laughing ) Естествено на това не отдавам никакво негативно значение тя жената просто по пита  Simple Smile

Троева
- Все още ми е чудно защо тази женица не се пенсиорина и не се маха  newsm78 Причилина е толкова мъка на хората че .... все едно баба ми да стане гинеколог  Mr. Green  Joy Давам един пример с мен как тази жена дори не си седи на работното място  Crossing Arms Та в една събота имах страхотни болки и се обадих на док. , той каза че е на път и да отида в отделението там имало дежурен да ме прегледа . Отивам аз дежурен лекар няма    #Crazy . Обадиха се по телефона на въпросната докторица ( която попринцип трябваше да си е на работното място след като е дежурна , но не знам поради каква причина нея я нямаше    #Crazy  #2gunfire  ) , и тя им казала да ме питат ако съм била съгласна на вагинален преглед иначе на ехограф нямало да ме гледа   #Cussing out . Е аз отказах вагинален преглед съответно тя изобщо не си направи труда да дойде  smile3515   . Слава Богу че нямаше някое усложнение , акушерката ми сложи нош-па , и ми даде някакво хапче ( Магнерич мисля че беше ) . И най - нахално ми заяви че това не било аптека    Shocked ( така се ядосах , все пак нали това е болница за да оказват спешна помощ на хората   smile3511 ) БЕЗ КОМЕНТАР ПРОСТО !!

Николв - Този съм го виждала 3 пъти , и хич не го знам какъв е , дори не знам дали изобщо има кабинет в болницата  newsm78  Mr. Green

Е това е изписах се ама да си изкажа мнението  Simple Smile Така съм свикнала аз да обяснявам всичко с най - малка подробност хах  Simple Smile Дано и други мами се включат да ти дадът мнение  Rolling Eyes

Сега аз да се похваля най - накрая имам малко повече време за писане  Simple Smile Та оня ден бяхме на първата ни консултация . За един месец бебка е качила 1,130гр. и 6см. отгоре  Heart Eyes , та общо вече сме 4,150гр. и 56см.   Flutter Много геройски се държа на вкасината , лекарката я боцна тя само за малко се размрънка и това беше , след това поплака малко ама за ядене не за друго  Mr. Green ( нали сме си лакоми та не пропускаме хах ) .. Пращат ни на ортопед , леарката ни препоръча др.Алексиве от Горна Баня , даде ми визитка а адреса му в частния кабинет и телефона да му се обадя да запиша час . Похвали го че бил много добър и така , някой тук ми беше споменал за него кой беше обаче  newsm78 ( много съм разсеяна  Simple Smile ) Кажете някой има ли представа как вариртат цените при него ? Поне горе долу орентировачно ?
Друго какво да се похваля мхм .... Ам .. и аз бях на преглед контролен напълно възстановена съм след раждането , изледваня всичко е 6 , дори док. ми вика : Ти все едно не си раждала  Simple Smile

Това е от мен изписах се ама един път ми се отдава възможност да пиша повече  Simple Smile
Вие как сте момичета ? Нещо голямо затишие тук  newsm78  Hug

P.S. - Предварително се извинявам ако има правописни грешки , но сега нямам време да редактирам  Simple Smile   bouquet

Последна редакция: сб, 16 мар 2013, 19:37 от bunny : )

# 63
bunny-по точно описание на гинеколозите не бях чела,много ми хареса Grinning
Грънчи ли ви праща при Алексиев?-те са си комбина,даже се сещам и какво ти е казала,значи за прегледа си приготви 40лв-толкова беше преди година и полвина като водих дребния,но той по телефона ще ти каже точно,иначе е много точен,отговаря на всички въпроси разбрано

# 64
  • София !
Меги , да мила Грънчарова ни праща при Алексиев  Simple Smile Питах горе/долу за ориентировъчна цена , защото тя каза че ЗК не поемала ехографа ( той щял с ехограф да я гледа )  Thinking  Ние мислим живи и здрави след 10ти Април да я водим , не знам само колко време преди това трябва да се обадя за да запиша час  newsm78

А относно гинеколозите  Simple Smile , нека момичето само си прецени ама така като гледам хубавите отзиви са само за Каримов  Rolling Eyes Laughing

# 65
bunny : ) и megiAN много ви благодаря за инфорамцията  Hug Къде мога да го намерия този Каримов ? Трябва ли ми предварителен записан час ? А да а колко прегледа влизат в здравната каса ? В другата тема в която пиша чета че по здравна каса влизали само 2 прегледа с ехограф и повечето мами ходят на частно мисълта ми е и тук ли е така ?   bouquet

# 66
Бъни,толкова е-40лв.На 1.04.ни е втория преглед при него Laughing,ако искаш да ти запиша час при него като ходим.
bunny : ) и megiAN много ви благодаря за инфорамцията  Hug Къде мога да го намерия този Каримов ? Трябва ли ми предварителен записан час ? А да а колко прегледа влизат в здравната каса ? В другата тема в която пиша чета че по здравна каса влизали само 2 прегледа с ехограф и повечето мами ходят на частно мисълта ми е и тук ли е така ?   bouquet
Спокойна и успешна бременност ти пожелавам.Да по ЗК са три прегледа с ултразвук,има и изследвания.Нека запознатите да кажат,аз изцяло бях на частен прием,в 24,25 гс.благоволих да се запиша заради пуста обменна карта и 45дневния болничен.Иначе болничните си ги взимах от ендрокринолога тук от първия ден-в смисъл общо заболяване.
Бъни много ми хареса описанието на лекарите.Що така недолюбвате Троева Twisted Evil,тя е любимата докторица на целия седми квартал Wink
МегиАН   bouquetкак са тримата сладури Hug

# 67
деси-бебчо е болен на Аб,иначе сме добре,детска градина,училище,памперси----вечер и сутрин луд купон,абе дай боже на всеки Laughing
ми Троева много я обичам-направих грешката да ходя при нея на първия преглед,просто защото нямаше друг лекар на 2-етаж,та милата баба ми определи термин около 31.10 имах цветна бременност 3 месеца,после Спасов и той си караше според  този термин, и хоп-изненада бебчо се ражда на 12.09,на болничния от родилното ми писаха термин 1.10 и така я объркаха че 3-пъти ми връщаха следващия болничен от НОИ Sick

# 68
Jujiii добре дошла  bouquet ...лека бременност.
Bunny, много добре  и точно е илюстрирала  докторите. Хайде,  ще чакаме новини от прегледите.

Момичетаа, какво оживление Simple Smileкак сте?

# 69
Меги,да оздравява бързо бебчо Hug,много е гаден тоя грип и ние с баща и го изкарахме,та за енти път отложихме ваксините Confused.Още не можем да почнем да ги слагаме,нищо до първи клас ега успеем.
На Троева съм върл фен Twisted Evil,при последния спонтанен я чаках 4часа в отделението,беше неделя и жената беше отишла да си полива градината....Великия и лаф после беше,не мога да те видя на видеозон,защото няма.....интернет #Crazy Rolling Eyesоще търся връзката между двете...
Аз родих доста по рано и последния изравнителен болничен издаден от джипито беше объркан,та и моя НОИ ми го връща...
Мими чакаме...пролетта,а ти и сладката Кармин как сте Hug

# 70
  • София !
jujiii__ - Каримов ще го намериш на 2рия етаж  Peace По принцип да в по ЗК влизат само 2 или 3 ултразвука , но тук май не процедират така  Laughing Цяла бременност си ме е гледал на ехографа без да му дам и стотинка , а последния месец всяка седмица , после преносих и ходих всеки ден та винаги си ме е гледал  Simple Smile Явно тук така процедират и не ми се е налагало да ходя на частно  Wink ( то тука всъщност има ли къде  newsm78  Joy )

Троева НЯМА място там според мен , достатъчно възрастна е вече за да практикува  Naughty

Великия и лаф после беше,не мога да те видя на видеозон,защото няма.....интернет #Crazy Rolling Eyes
Боже .... Не знам да се смея ли , да плача ли  ooooh! ( явно тая тотално е изперкала Joy )

Меги - Бързо да му минава на бебчо  Hug
Много ти се кефя на теб като ти видя описанието  Simple Smile , много обичам децата и така искам и аз да имам 3 , ама ММ е на друго мнение  Confused Simple Smile Ама нищо де живи и здрави има време нищо се не знае  Mr. Green

Иначе ние сме добре , от 3-4 дни кокориме очите по цял ден чудя се как издържа това малко дете по цял ден будно  Thinking Имаме си колики  ooooh! взела съм едни гръцки капки уж ни помагат доста , взела съм още едни инфакол , взех днеска и чай от анасон и копър че направо ми е жал да я гледам как се свива и плачка милата  Sad Днес пък се скъса да яде  Simple Smile през един час ми беше на гърдите , малко поспа след обяд и това беше  ooooh!  Simple Smile , та така ...
Аз чакам с нетърпение вече да се оправия времето и да излизаме че то в къщи ще полудееш  noear Mr. Green

Ти как си Мимка ? Малката как е ?   bouquet

# 71
Деси ти защо не не си си носила флашка с интернет Naughty Laughing Laughing Laughing
 bunny-той и М първо искаше 1 дете ,за 2 не даваше и да спомена та я докарахме до 3 Grinning,та нищо не се знае Wink,заколиките на малката пии и ти от чая щом я кърмиш,чувала съм че помага,нас ни спасяваше инфакола само.
а Ники от снощи е с варицела официално,спряхме АБ и такааа Mr. Green

# 72
  • София !
Оле Меги бързо да му минава на малкия бонбон  Confused  Hug

На нас като че ли повече и минава от гръцките капки , не толкова инфакола , само че от тях давам по 3 пъти на ден и по 3-4 капки , слагат в малко мляко че били силнички и не било хубаво да се прекалява с тях  Peace Та за това давам 2 вида , и сега от чая дано е по добре !! Иначе аз пия от тоя на ХИП за кърмачки и в него също има анасон  Simple Smile

Той и ММ не давам дума да се каже за 2ро  Simple Smile , току виж и ние сме ги докарали до 3  Simple Smile ( дай Боже  Praynig )

# 73
Меги,не се бях сетила...но вече знам Winkтръгна ли към болницата,първо флашка,знам ли дали и при педиатърката нямя да ми потрябва hahahaдетето може да не го разкарвам..
Откъде тая варицела пък сега,някой от батковците ли ти е бил болен,бързо да оздравявате и дано не се мъчи малкия.Той ходи ли на ясла или си го гледаш още.
bunny : ) и megiAN много ви благодаря за инфорамцията  Hug Къде мога да го намерия този Каримов ? Трябва ли ми предварителен записан час ? А да а колко прегледа влизат в здравната каса ? В другата тема в която пиша чета че по здравна каса влизали само 2 прегледа с ехограф и повечето мами ходят на частно мисълта ми е и тук ли е така ?   bouquet
Как си Hugбеше ли налекар вече.

# 74
Здравейте на всички!
Много отдавна не съм писала във форума и повечето не Ви познавам,но се надявам да си наваксам!Сега имам възможност повече да сядам пред компа тъй като съм си вкъщи и се гледаме с бебка,а когато ходех на работа не ми оставаше много време-предимно за фейсбука...Е с някои се познаваме,преди 5 години добре че беше този форум споделяхме много-нямаше фейсбук и срещи си правихме.....
Честито на jujiii и леко бременеене Simple Smile
Аз препоръчвам Кънчева и двата пъти раждах при нея и съм много доволна.

Общи условия

Активация на акаунт