лека бременност 
!!
, но в крайна сметка всеки си има мнение 
-ми тя вика-трето ти е можеш сама,и да е жива и здрава акушерката 
-ми тя вика-трето ти е можеш сама,и да е жива и здрава акушерката
( тази женица определено вече не и е там мястото
)
Вярно че не е много приказлив ама аз нали съм си ''образована'' от нета за някой неща , и като изръсех някоя глупост кояо съм прочела и той все викаше че майките си нямаме друга работа и се събираме по форумите и кафетата да объжъдаме разни неща от неговата специалност
, никога не ме е върнал !! По време на раждането както казах го избирах за екип , не се отделил от мене и много позитивно обърна всичко на смях
( по напред съм писала подробно как мина всичко ако не те мързи може да погледнеш
) . Дните в който прекарах в родилно всеки ден идваше при мен , да ни види как сме . Абе нямам забалежки никакви , препоръчвам ти го горещо !!
.... Понеже от начало започнах да си водя консултациите при него , първите 2 пъти му плащах и в замяна получих страхотно внимание със обяснения за ВСИЧКО !! На 3тия птъ отидох с направление , коренно различен беше никакви обяснения прегледа ми минаваше за части от секундата не повече от 5мин. , нито излседваня ми пускаше нито нищо ужас направо
Безкрайно недоволна съм от него .. Последния път като отидох при него , давам му направлението и той ми вика : С това направление на 2рия етаж имаме 3 кабинета ( т.е. избери си друг доктор щом не плащаш
) .. И аз тогава отидох при Каримов и не съжалявам , от една страна по хубаво че така стана 
от вътре излезна жената която беше и сестра ме видя и вика на Кънчева това е момичето което чакаше преди малко и Кънчева ме извика да влезна т.е. изпреварих всички
е ибезнях просто
, викам беше ми на 04.02. пренасям с два дни даже ( но с тон и ги казах тези неща , защото то ме боли тя какво ме пита Боже
) , и ми вика : Е добре де аз само по питах
( мисля си на акъла ти хубаво ме питаш ама знаеш ли какво ми е в момента
Причилина е толкова мъка на хората че .... все едно баба ми да стане гинеколог
Давам един пример с мен как тази жена дори не си седи на работното място
Та в една събота имах страхотни болки и се обадих на док. , той каза че е на път и да отида в отделението там имало дежурен да ме прегледа . Отивам аз дежурен лекар няма
. Обадиха се по телефона на въпросната докторица ( която попринцип трябваше да си е на работното място след като е дежурна , но не знам поради каква причина нея я нямаше
) , и тя им казала да ме питат ако съм била съгласна на вагинален преглед иначе на ехограф нямало да ме гледа
. Е аз отказах вагинален преглед съответно тя изобщо не си направи труда да дойде
. Слава Богу че нямаше някое усложнение , акушерката ми сложи нош-па , и ми даде някакво хапче ( Магнерич мисля че беше ) . И най - нахално ми заяви че това не било аптека
) БЕЗ КОМЕНТАР ПРОСТО !!
Така съм свикнала аз да обяснявам всичко с най - малка подробност хах
Дано и други мами се включат да ти дадът мнение
Та оня ден бяхме на първата ни консултация . За един месец бебка е качила 1,130гр. и 6см. отгоре
, та общо вече сме 4,150гр. и 56см.
Много геройски се държа на вкасината , лекарката я боцна тя само за малко се размрънка и това беше , след това поплака малко ама за ядене не за друго
( много съм разсеяна
) Кажете някой има ли представа как вариртат цените при него ? Поне горе долу орентировачно ?

Питах горе/долу за ориентировъчна цена , защото тя каза че ЗК не поемала ехографа ( той щял с ехограф да я гледа )
Ние мислим живи и здрави след 10ти Април да я водим , не знам само колко време преди това трябва да се обадя за да запиша час
, нека момичето само си прецени ама така като гледам хубавите отзиви са само за Каримов
Къде мога да го намерия този Каримов ? Трябва ли ми предварителен записан час ? А да а колко прегледа влизат в здравната каса ? В другата тема в която пиша чета че по здравна каса влизали само 2 прегледа с ехограф и повечето мами ходят на частно мисълта ми е и тук ли е така ?
Къде мога да го намерия този Каримов ? Трябва ли ми предварителен записан час ? А да а колко прегледа влизат в здравната каса ? В другата тема в която пиша чета че по здравна каса влизали само 2 прегледа с ехограф и повечето мами ходят на частно мисълта ми е и тук ли е така ? 

как са тримата сладури 
,много е гаден тоя грип и ние с баща и го изкарахме,та за енти път отложихме ваксините
По принцип да в по ЗК влизат само 2 или 3 ултразвука , но тук май не процедират така
Явно тук така процедират и не ми се е налагало да ходя на частно
( то тука всъщност има ли къде
)
( явно тая тотално е изперкала
)
, много обичам децата и така искам и аз да имам 3 , ама ММ е на друго мнение
Ама нищо де живи и здрави има време нищо се не знае
Имаме си колики
взела съм едни гръцки капки уж ни помагат доста , взела съм още едни инфакол , взех днеска и чай от анасон и копър че направо ми е жал да я гледам как се свива и плачка милата
Днес пък се скъса да яде
през един час ми беше на гърдите , малко поспа след обяд и това беше
, та така ...
,та нищо не се знае
,заколиките на малката пии и ти от чая щом я кърмиш,чувала съм че помага,нас ни спасяваше инфакола само.
Та за това давам 2 вида , и сега от чая дано е по добре !! Иначе аз пия от тоя на ХИП за кърмачки и в него също има анасон 
, току виж и ние сме ги докарали до 3
( дай Боже
)
тръгна ли към болницата,първо флашка,знам ли дали и при педиатърката нямя да ми потрябва
детето може да не го разкарвам..
беше ли налекар вече.