МБАЛ "Черноморска" - град Бургас

• 129 511
  • 1 173
  •   1
Отговори
# 870
gazеla кой е лекаря,който ти е отказал?Аз също останах леко разочарована от д-р Кафалов,но след това говорих с още 2 лекари там и срещнах разбиране.

# 871
Д-р Гамишев ми отказа.

# 872
Ако не се лъжа някъде назад пишеше,че той прави само операции там,но не съм напълно сигурна.

# 873
  • Burgas
А кои са лекарите които  работят в АГ отделението, psychology?

# 874
Да и аз това искам да знам, кои точно лекари работят  в родилно отделение, че доколкото виждам не всички имена  са публикувани в интернет-страницата на болницата....

# 875
Аз съм попадала на д-р Кафалов,д-р Ризова,д-р Николова,д-р Маркова.Може да има и още.
fi, ти там ли смяташ да раждаш?То не останало. Simple Smile

# 876
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Д-р Гамишев ми отказа.

И аз си помислих, че ще да е бил той, ама си викам хайде да не прибързвам с изказванията  Laughing
На мен навремето ми отказа по много колоритен начин "аз може да съм пил 2 ракии, ти ще искаш ли да те израждам на 2 ракии"  Shocked  Laughing

Нямаш много време, а е хубаво поне на една консултация да отидеш при новоизбрания, да се запознае със състоянието ти и да се уговорите  Peace

# 877
Е, аз не разбирам какъв е проблемът като се плати -250лв да не би да са малко пари, от тях все някакъв % отиват и за самия лекар.
Новият ми избор за лекар се надявам да видя в най-скоро време. Да видим какво ще стане този път. Ако случа на камък, други лекари не знам и ще се  откажа от болницата.

# 878
Аз съм попадала на д-р Кафалов,д-р Ризова,д-р Николова,д-р Маркова.Може да има и още.
И д-р Дорийска е там.
gazеla, д-р Николова ми водеше ЖК и е много мила и внимателна, а д-р Маркова ме израждаше - от нея и акушерка Тенева съм много доволна от доброто отношение. Момичето, с което бях в стая я изражда Дорийска и каза, че била малко груба. Надявам се, че съм ти била полезна със споделеното Peace

# 879
Благодаря ви момичета,  ценна информация ми давате!

# 880
Аз като раждах се случи акушерка Тенева -изключителна жена-добра,възпитана,предразполагаща.През цялото време  се чудеше с какво да ме занимава ,за да не мисля за болката.Лекар на смяна беше д-р Кафалов- и с него падна малко смях.Като го стиснах за ръката при напъните той изкрещя ,че съм му забивала нокти ,после какво щял да обяснява на жена си. Joy Joy Joy

# 881
  • Бургас
Момичета, в РО работят д-р Ризова, д-р Дорийска, д-р Маркова, д-р Николова, д-р Кафалов и д-р Гамишев, който работи само секцио.

# 882
Благодаря ви момичета,  ценна информация ми давате!

Здравей аз раждах в МБАЛ Черноморска на 06.03.2013г. на смяна се падна д-р Маркова! Нямам думи да опиша благодарността си към нея. Тя е невероятен човек и специалист остана с мен 2 часа след като и беше свършила смяната. През цялото време говореше с мен обясняваше дори се шегуваше както има една дума "евала"! Изборът е твой мога да ти пожелая леко раждане и здраво бебче!

# 883
  • Burgas
Да, мисля към Черноморска да се отправя като настъпи момента  Simple Smile
Нямам избор на екип, дори не съм посещавала болницата... но смятам няма да ме върнат Wink
Разбрах, че не е нужно да се подават предварително заявления или други такива документи?!?

# 884
Да, мисля към Черноморска да се отправя като настъпи момента  Simple Smile
Нямам избор на екип, дори не съм посещавала болницата... но смятам няма да ме върнат Wink
Разбрах, че не е нужно да се подават предварително заявления или други такива документи?!?

Няма да те върнат  Simple Smile Носиш със себе си листа от наблюдаващия лекар, лична карта, картончето с кръвната група и ако нямаш брак декларация за признаване на детето от таткото - това са документите, а за теб можеш да си вземеш тоалетни принадлежности, хавлия, минерална вода и шоколад поне това бяха първите неща след раждането, които нямах търпение да опитам Simple Smile Леко раждане ти желая!

Общи условия

Активация на акаунт