МБАЛ "Черноморска" - град Бургас

• 129 486
  • 1 173
  •   1
Отговори
# 900
  • Burgas
fi, а за името на анестезиолога да се сещаш?
Д-р Христо Якимов

# 901
  • Близо до морето (200 м)
Благодаря ти, fi!
Аз бих се доверила само на д-р Стоян Милушев. Всъщност, само заради него бих избрала съответната болница, ако реша да съм секцио.

# 902
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Аз избрах спинална, но за жалост не ме хвана и се наложи пълна.

И аз към спинална съм се насочила.  Peace

Не те хвана, в смисъл не ти се обездвижи тялото от кръста надолу ли?

# 903
  • Burgas
Аз избрах спинална, но за жалост не ме хвана и се наложи пълна.

И аз към спинална съм се насочила.  Peace

Не те хвана, в смисъл не ти се обездвижи тялото от кръста надолу ли?
Ами да, усещах абсолютно всичко, т.е. те пробват с една студена възглавничка и аз усещах студеното. И така след около 30-тина сек. (може и минута да е било) като се разбра че няма да стане със спинална ми даде да вдищам газ и след това вече нищо не помня.

# 904
  • Бургас
Аз пак за избора на екип  Grinning, всеки със зора си. Всеки ли от лекарите, които практикуват в клиниката може  да бъде избран?

# 905
Да, всеки лекар може да бъде избран, но не всеки ще  се съгласил. Води преговори с избрания от теб лекар, докато е рано.

# 906
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
fi, благодаря за отговора  Hug  Аз пак си мисля глупости, че като тръгнат да ме режат и тогава ще се усетя, че не ме е хванала упойката  hahaha  Crazy

vivi.vivi, ти секцио ли ще си? Ако си секцио се уговаряш в смята на доктора и готово, ако си нормално говори с доктора от рано, както те е посъветвала gazеla  Peace
На мен са ми отказвали за нормално раждане  Peace

# 907
Здравейте, има ли някъде ценоразпис на услугите, които предлага болницата. Интересува ме всичко, свързано с раждането и бебето. Благодаря

# 908
Няма никъде ценоразпис, инфо от регистратурата на болницата.
Нормално раждане - 300лв.
Избор на лекар- 250лв.
Избор на акушерка- 150лв.
Това е, което аз знам. Ако някоя мама има още инфо нека допълне списъка с услуги и съответните цени.

# 909
  • Бургас
секцио - 700лв
епидурална упойка - 150мл

# 910
Здравейте, момичета Simple Smile Искам да питам някоя от вас правила ли си е ФМ в Черноморска? Да ме посъветвате при кой лекар да отида, колко време предварително трябва да се запиша и цена

# 911
Здравейте, момичета Simple Smile Искам да питам някоя от вас правила ли си е ФМ в Черноморска? Да ме посъветвате при кой лекар да отида, колко време предварително трябва да се запиша и цена

Ако имаш възможност отиди при лекар,който ще ти направи истинска ФМ.  В България само 2 лекарки имат диплома по Фетална медицина и те са в София. Ето и линк:
https://courses.fetalmedicine.com/lists?course=8

Нито в МБАЛ "Черноморска", нито в някоя друга клиника има лекари, които биха ти направили такава ФМ, както в София от съответните специалисти.

# 912
  • Близо до морето (200 м)

Ако имаш възможност отиди при лекар,който ще ти направи истинска ФМ.  В България само 2 лекарки имат диплома по Фетална медицина и те са в София. Ето и линк:

Нито в МБАЛ "Черноморска", нито в някоя друга клиника има лекари, които биха ти направили такава ФМ, както в София от съответните специалисти.
Газелке, на мен ми излизат 4 на брой в България, не 2. За сметка на това, според същия линк цяла Франция разчита на един такъв специалист, а САЩ - на двама. Нещо не виждам логика  newsm78

# 913

Ако имаш възможност отиди при лекар,който ще ти направи истинска ФМ.  В България само 2 лекарки имат диплома по Фетална медицина и те са в София. Ето и линк:

Нито в МБАЛ "Черноморска", нито в някоя друга клиника има лекари, които биха ти направили такава ФМ, както в София от съответните специалисти
Иска ми се да отида до София, но ще трябва да правя ФМ веднага след нова година и не ми се пътува точно в зимното време, а и ще ми излезе доста. Лекаря ми каза, че мога да отида при д-р Калчева, но честно казано й нямам доверие. Бях чула, че и Ризова прави ФМ и затова питам тук. Ако някоя е ходила да каже мнение?

# 914

Здравей, аз си правих ФМ  втория триместър в Черноморска при Ризова мисля, че цената беше 70лв - обаждаш се на регистратурата и ти казват кога е удобно, ако няма секцио и веднага може да те приемат. Аз съм доволна от прегледа -  беше около 30 мин. гледа всичко обяснява доста разбираемо отговаря за въпроси общо взето можеш да разбереш какво ти говори. Правих и друга ФМ в последния триместър при Калчева - доста я хвалят всичко гледала и разбирала, но аз не разбрах нищо от прегледа освен пола всичко друго, което каза беше с медицински термини -  цената мисля, че беше 60лв.

Общи условия

Активация на акаунт